Ce fel de tara este Romania ?
Quote:
Originally Posted by
RaverX
Cu riscul de a fi catalogat gresit am si eu o intrebare: oamenii aia lucreaza undeva? Asta n-am putut sa inteleg niciodata - in miezul zilei orasele sunt pline de oameni. Inteleg ca sunt si oameni care lucreaza pe ture, nu doar de la 9-17, dar nu stiu ce sa zic, parca prea multi vad asa... Cateodata merg un pic mai tarziu la serviciu si intru intr-un hypermarket aproape de locul de munca sa-mi iau un iaurt sau ceva si e PLIN de lume cu cosurile pline, aia SIGUR nu se duc la serviciu atunci. Dimineata pe la 9-10... Poate are cineva o explicatie pt mine :)
Exact !
Asta e marea mea enigma - nu legat de proteste neaparat. Oamenii astia ce lucreaza ? Am fost in Iulius Mall astazi dupa un cablu HDMI. Prietene,era plin Auchan-ul de oameni la cumparaturi la ora 3 dupa-masa. Miezul zilei in miezul saptamanii in miezul miezului. Nu mai spun ca am venit cu un prieten care avea masina - nu am gasit loc de parcare decat dupa ce ne-am plimbat vreo 5 minute,ca l-am prins pe unu' care tocmai iesea. Inclusiv alea pentru handicapati erau ocupate. Tot de masini,bineinteles,ca asa sunt unii. Intelegeam daca erau tineri de 18 ani,asa ca noi,in vacanta prin Mall. Dar erau oameni in toata firea. Si sigur ca e problema lor ce si cum,dar mereu m-am intrebat din ce bani traiesc oamenii astia.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
darkpaul13
90% din oamenii pe care i-ai vazut in mall-uri doar se uita..nu cumpara...unii din prietenii mei se duc la Mall sa se plimbe...:-/
Se poate,dar nu despre asta era vorba. :) Dilema mea era de unde atata timp liber la orele alea. :)) Pentru ca mi-e imposibil sa gasesc o explicatie cum persoane care nu sunt nici minori,nici in liceu si cu siguranta nici in facultate,au timp de plimbari/cumparaturi in miezul zilei.
---------- Post added 05-09-2012 at 09:20 PM ----------
Quote:
Originally Posted by
darkpaul13
si nu cred ca trebuie sa fii bogat sau sarac ptr a protesta cand iti este incalcat un drept,refuzat un drept,furat un drept.....
Sigur ca nu. Nu vorbim despre acei oameni. Dar RaverX a facut o paralela interesanta.
Quote:
Originally Posted by
ionutsb85
Ma iei cu notiuni abstracte,nu suntem la ora de,DESEN.Nu mai visa sa pleci pe dincolo ca daca chiar te duci,te vei duce ca sclav,nu ca stapan,pentru ei esti un strain,un imigrant si imigrantii fac munca de jos,esti vazut precum tiganii la noi.Sa nu crezi ca te pun ei vreun director daca le arati diploma de la spiru haret sau trofeele de pe xbl sau psn,revino-ti dar cred ca e prea tarziu pentru tine....Cel mai mare defect la un om este sa viseze cu ochii deschisi,astia se numesc visatori sau cei care bajbaie in intuneric,anyway:no hard feelings man,tot acasa te intorci,ai sa vezi ;)
Nici aicea nu esti stapan,man. Roman si stapan...vrajeala proasta. In functie de domeniu,poti ajunge sa castigi foarte bine si in strainatate. Nu e ca si cum ai da doi bani pe parerile altora atunci cand esti independent din punct de vedere financiar. Pana acum doi-trei ani,simteam un real patriotism fata de tara asta. Dar deopotriva clasa politica si poporul au smuls-o din radacini in o mie de feluri.
Am sau am avut cunostinte care cu prima ocazie au taiat-o in strainatate. Unii nu s-au mai intors niciodata. Altii au facut-o dupa cativa ani. De ce sa nu bagi o fisa? :)