Stiti ca polemica de mai sus isi are locul inaintea alegerilor parlamentare, acum la alegerile presedintelui altele ar trebui sa fie discutiile... Despre cat de bine sau rau au codus (unii sau altii) se pot consulta cifre la institutul national de statistica, se poate vedea cu ce valoare pib a intrat fiecare guvern, ce salariu minim si mediu a existat la venire si plecare, ce curs euro au avut si cat a crescut, ce imprumuturi au fost contractate in mandatul lor, etc.... Ma mira ca in era informatiei ramanem sclavii povestilor vandute de unii sau altii aflati la putere sau in opozitie dupa caz.
Revenind la alegerile presedintelui, de cand am facut 18 ani am mers constant la vot, la fiecare vot. D-aia au murit amaratii aia in '89 m-am gandit, sa am dreptul sa votez si sa aleg liber. Cu parere de rau, de data asta nu am mai votat in turul I si nu voi mai vota nici in turul II. M-am saturat sa aleg raul cel mai mic si ca o culme a ironiei (pt mine) nici nu cred ca exista in clipa de fata un rau mai mic (parere strict personala!!!).
Vad ca aici trendul este ca-i de preferat dl. Johannis, astfel incat ma voi referi mai mult la el.
Imi pare rau da nu ma poate convinge nimeni ca Johannis e mai bun ca Dancila.
Are plusuri dar are si minusuri fata de ea. In primul rand este un personaj care nu isi poate justifica averea (putin penibil, insa na...hotu' striga hotu') si pare ca asta nu deranjaza pe nimeni. Are inclusiv o sentinta prin care este obligat sa plateasca cateva sute de mii de euro statului roman, insa nu se sinchiseste nimeni de asa ceva. Acum daca tot urlii penalii, jos cu hotii.....de bun simt ar fi, sa fi lacrima, insa nu e cazu'. Pare antipesedeu' din nastere, insa daca ne aducem aminte a fost propunerea lui Gioana pt prim-ministru si a colaborat ff fericit cu Nastase cat a fost primar (protocoale si poze se tot gasesc pe net). Nu e in stare sa poarte o discutie libera, iar cand nu are o fitzuica in fata da raspunsuri la fel de idioate ca ale ,,d-nei,, Dancila. Plus ca bai frate, n-ai tu c...e in tine sa ai o dezbatere cu Dancila ?!?!? Lasati-ma cu scuzele astea de rahat ca nu e de demnitatea lui sa aiba o dezbatere cu aia. Aia are in spate voturile unori romani (2 mil aprox ), punct !!! El care se doreste (in teorie, asa cum spune constitutia) presedinte al tuturor romanilor ar trebui sa merga sa ii demonteze aleia toate argumentele si sa ii castige o parte din electorat. Asa merge treaba in democratie. Azi o sa aiba ca si Ceausescu o iesire cu niste ziaristi NUMITI...mi se pare mai mult decat penibil.
Despre Dancila ce sa mai spun

, este o marioneta care nu isi poate conduce propriul partid, ce sa mai vorbesc de o tara intreaga.... Achiesez la parerea majoritatii de aici despre ea.
Avem iar o campanie negativa, fara planuri de tara discutate si dezbatute cu opinia publica, roman contra roman, destept contra prost, etc.... nu accept ideea ca aia care au votat cu Johannis sunt superiori celor care au votat cu Dancila, este o autosuficienta total nesanatoasa, folosita de toate regimurile totalitare.
Astfel spus, prefer sa nu merg la vot. Imi pare rau dar nu pot legitima cu votul meu pe oricare din peronajele de mai sus ...e ca si cum as alege intre un bou si o vaca, intre un prost si o proasta...etc ! Si cred ca daca majoritatea ar sta acasa, s-ar trage un semnal de alarma pt retarzii aia din toate partidele care sunt fix la fel.... ca ne-am saturat de marionete si poate, poate data viitoare ar scoate ,,la bataie,, candidati adevarati cu sange in ei.
Bookmarks