Tu realizezi ca nu vorbeste serios, nu?[COLOR="Silver"]
---------- Post added 26-11-2019 at 16:20 ----------
"Romania este o tara frumoasa ...pacat ca e locuita."
Foarte adevarat
Tu realizezi ca nu vorbeste serios, nu?[COLOR="Silver"]
---------- Post added 26-11-2019 at 16:20 ----------
"Romania este o tara frumoasa ...pacat ca e locuita."
Foarte adevarat
Am urmarit si eu emisiunea (80% din ea). La inceput in cateva faze are dreptate si le zice bine. In rest, e doar un alt mistocar.
Nu inteleg ce-i atat de "interesant" la asta.
Dar hey, poate ca nu sunt eu publicul tinta.
razvanrazy: la misto-uri nu ne intrece nimeni. Aici cred ca putem spune linistiti ca suntem nr.1. Ceea ce, desi in general hazul de necaz e bun, pe termen lung duce la o bascalie generala. Exact cum am vazut pe unii care faceau misto pana si de cazul Colectiv... azi erau altii care faceau misto pe tema oilor moarte inecate... Unii (precum PS4&PS3), chiar nu au limite. De fapt, daca stam bine si ne gandim, majoritatea trollilor care si-au luat ban pe CG, au luat-o pentru ca nu au stiut cand sa se opreasca. Remember tacconi?
Bye, bye veorica;
Nu te vom uita
---------- Post added 27-11-2019 at 19:36 ----------
Pana si Radu Paraschivescu s-a sictirit, la cate carti a scris pe seama ei![]()
Nu ne mai facem bine. Cine l-a pus pe asta primar?
1. Nu prea cred ca interzicerea unui singur gen de muzica este constitutionala.
2. In documentul eliberat de domnul Ing., Dr.S.I., Dhc, Prof.univ. Nicolae ROBUN, nu este definit cuvantul "manele", ceea ce inseama ca drept referinta va fi folosita cea mai recenta definitie din DEX, si anume:
MANEÁ, manele, s. f. Cântec de dragoste de origine orientală, cu melodie duioasă și tărăgănată.
Practic si faptic, "manelele" despre bani, dusmani si alte nebunii raman legale, pentru ca nu sunt cantece de dragoste.
Pai o dam, insa daca ajungi in fata instantei, un avocat istet te scoate repejor. Mie imi place ca idee, insa nu prea cred ca sta in picioare.
HCL cam pare discriminatoare. Astfel incat nu prea poti interzice un anumit gen de muzica, care este cumva apanajul unei etnii.... Ori interzici muzica in general in spatii publice, ori nu o mai interzici.
Va sarii ca ars Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Chiar sunt curios cum va evolua situatia.
In alta ordine de idei ne inarmam serios. Ori vine un razboi ori suntem foarte precauti. Nu contest ca avem o dotare militara precara si este necesar sa achizitionam tehnica militara, insa abia ce am luat rachete de 2 miliarde de dolari. Se pare ca vom mai achizitiona inca 5 avioane F16 second din Portugalia si 4 corvete. Avioane vor costa cam 150 mil dolari iar corvetele 1,4 miliarde.
O factura frumoasa pentru care vom lua credit.
Vom vine o parte din CEC am inteles, insa tot cred ca ne imprumutam cam mult.
Cu bune si cu rele, asta e tara noastra. Prin urmare, hai La Mulți Ani România!
La multi ani dragi români!
![]()
Asta îmi amintește de celălalt mare partid care a condus tara in ultimii ani. Cum se numea oare?
Nici macar in apropierea Craciunului nu puteti lasa politica si pe toti nenorocitii din ea, deoparte?
Serios...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vorbesti numai prostii. Pretul la gaze si curent a fost inghetat prin oug 114, care acum e dezghetat de PNL Stai sa vezi cum o vor lua la vale preturile la gaze si electricitate si mai departe vor exploda preturile la servicii si produse coroborate cu devalorizarea leului din cauza PNL.
Bookmarks