Macar eu nu mai fac scoala maine din cauza protestului. Pentru mine e benefica treaba.![]()
Macar eu nu mai fac scoala maine din cauza protestului. Pentru mine e benefica treaba.![]()
Poate sa-mi explice si mie cineva sentimentul acesta de patriotism? Eu sincer nu-l inteleg.
Patriotismul e mai mult o masca pt xenofobie...si da, sunt patriot.
@DevilBringer, mai bine nu mai posta aici.
Romania este tara in care oamenii stau cu capul plecat si spera ca maine sa fie mai bine . Daca noi tacem ei continua sa se imbogateasca pe spinarea noastra . Oricum ,cine sa "vorbeasca" ? Ciorile ce ameninta ca ies in strada daca nu isi mai primesc ajutorul de la stat ? Cocalarii care nu au muncit o zi in viata dar pot sa iti dea detali tehnice de la Ferrari ?
@istrategie: Unde inveti ?Eu fac scoala maine
![]()
Hmm. Doar 40.000 azi ? Sa inteleg ca pe oameni i-a atras mai mult concertul AC/DC (unde au fost peste 50.000) decat faptul ca s-au trezit cu 25% din salarii mai mici, pensii cu 15% and so on ? No comment...
Glumesti ? Ultima oara pensionarii + bugetarii depaseau 50%... nici nu vreau sa ma gandesc la cat a crescut in ultima perioada. Daca mai punem si somerii, probabil se sare la 75%.
Eu nu sfatuiesc pe nimeni nimic. Am facut-o la alegeri si am fost luat la misto. Acum, sa culeaga fiecare ce a semanat.
P.S. Nu sunt adeptul "bailor de multime"... probabil ca daca as fi fost implicat, eu as fi fost sniperul pe care n-o sa-l vezi niciodata![]()
Sniping de politicieni nu? my favorite "game" ma bag si eu.
Pfff, unde sunt haiduci de alta data....
Este obosit din pacate poporul acesta, numai suntem chiar ce am fost, inainte luptam pana la ultimul om...
Numai da-ti vina doar pe base... TOTI ne fura toata campania asta anti base are menirea sa ne concentram doar asupra lui pe cand si ceilalti care sunt la fel de vinovati scapa neobservati (nu ma intelegeti gresit si el este la fel de vinovat ca si restul tot ce zic este ca toti politicieni sunt in aceeasi oala si din cauza tuturor politicienilor am ajuns aici).
Intradevar asa este, dar asta o fac 99% din politicieni (sa zicem prin absurd ca este un 1% de politicieni cinstiti). Vorba unui amic ar trebui tavalit peste ei toti impuscati sau trasi in teapa (ce n-as da pentru un Vlad Tepes acuma)... si sa vedem daca mai fura cine vine la putere...
Voi chiar credeti ca Base trage sforile?Daca ai vrea sa furi milioane(miliarde) de euro dintr-o tara,chiar ai vrea sa fi cel mai cunoscut om?
te rog nu spune asta. xenofobia si patriotismul sunt doua lucruri diferite. daca esti xenofob faci un deserviciu patriei tale, deci nu esti patriot. partriotismul nu este deloc mai mult sau mai putin.
un patriot este o persoana care isi iubeste patria si lupta pentru interesele, prosperitatea si apararea ei.
un xenofob este o persoana care simte si isi manifesta ura fata de persoane de alta nationalitate si fata de alte popoare. o persoana care denota stupiditate si ignoranta imo.
mi-ar placea sa cred ca nu esti xenofob totusi.
te-ai confruntat vreodata cu o persoana xenofoba? ti-a zis cineva in fata ca esti o persoana demna de scarba si ura doar pentru ca te-ai nascut in Romania? ti s-a spus ca femeile romance sunt toate curve? ti-a placut ce auzi?
Bookmarks