ai de p.. mea, imi vine sa ma impusc de RUSINE!!
As accepta 100 de lire pe saptamana si sa vorbesc eu il locul tipului ala...sincer...mi se face parul maciuca cand aud engleza lui de balta...si mai e si intr-o functie importanta...
Pana si Basescu vorbeste mai bine!
Romania este o tara in care pe zi ce trece nesimtirea intrece orice limita. Parchez in spatele blocului de cateva zile si de fiecare data ma trezesc cu ou pe parbriz ca vezi doamne cineva vrea sa ma sperie sa nu mai imi pun masina pe acel loc. Cam asta e Romania, o jungla care vrea sa fie paradis.
Pentru mine asta este Romania: Pe cine intereseaza? Am luat aur la Olimpiada Internationala de Mate! a1.ro
Prea mult negativism..
DeathWings, nimenin nu zice ca nu avem valori, avem destule![]()
Dar aceste valori sunt asa cucerite de Romania si ceea ce ofera tara asta, incat in mod cert se vor intoarce aici dupa ce termina Cambridge, Oxford sau alte universatiti de prestigiu mondial, ii cautam peste 4-5 ani la granita> valori pierdute in tarile calde, ofer recompensa.
Copii dând salutul nazist la mitingul anti-carduri: steagul are atașată o poză a lui Corneliu Zelea Codreanu [foto:Raul Gheba, Cațavencii]
![]()
Biserica Ortodoxa cauta la stat banii necesari pentru Catedrala Mantuirii Neamului: "Autoritatile locale si centrale trebuie sa sustina financiar catedrala" - Esential - HotNews.ro
și cred că e clar faptul că o să-și primească banii cerșiți."Autoritatile locale si centrale trebuie sa sustina financiar catedrala"
să-mi bag picioarele de nu i-aș impușca pe toți și aș desființa "instituția" asta cretină.
Bookmarks