RECENSĂMÂNT. Cum va arăta România peste 50 de ani. Câţi români, maghiari şi romi vor fi în următorii ani - Gandul
Conform articolului,vom avea parte de aceeasi soarta ca a bulgarilor,vom deveni in viitorul apropiat o minoritate in proria tara.
RECENSĂMÂNT. Cum va arăta România peste 50 de ani. Câţi români, maghiari şi romi vor fi în următorii ani - Gandul
Conform articolului,vom avea parte de aceeasi soarta ca a bulgarilor,vom deveni in viitorul apropiat o minoritate in proria tara.
probabil peste 50 ani rromi vor fi mai buni romani decat suntem noi acum
bonus de la mine ..ascultati 1:00![]()
Oare e prostie sau diversiune?
Unul vorbeste despre inregistrarea cartelelor spunand ca este de acord si urmeaza emisiuni intregi despre faptul ca a fost de acord cu ascultarea cartelelor/inregistrarea convorbirilor.
Ori nu se face diferenta, ori e rea vointa...
Romania este o tara in care cica este criza, dar n-ai loc de masini in trafic si de oameni in hypermarket-uri.![]()
asta cu masinile o inteleg (sa zicem), chiar daca masina este o necesitate, nu un moft, sigur, vorbind de masini de bun simt, nu rachete sau tancuri.
Legat de hypermarket, mi se pare trist sa spui ca oamenii au bani ca se duc la hypermarket. Oamenii au nevoie sa cumpere produse sa se hraneasca, asta nu-i un semn de bunastare. Hypermarket-urile sunt pline din 2 motive:
1) suntem multi romani
2) hypermarket-urile ofera multe produse (din toate categoriile) la preturi mai mici (decat daca ai cumpara de la buticul din colt de exemplu)
Masina, chiar daca-i necesitate pentru unii (eu nu am masina si nu simt nevoia sa am masina), merge pe benzina sau motorina care se scumpeste de la luna la luna, iar veniturile romanilor scad.
Din punctul meu de vedere, pentru multi, masina e un moft, nu-i o necesitate. Adica unora le cade gradul daca se duc la serviciu cu autobuzul sau cu metroul.
La hypermarket-uri vroiam sa zic ca lumea are bani sa umple cosurile pana la refuz.
LE: inainte de revolutie erau putini care-si permiteau o masina si se descurca lumea. Acum nu se mai poate descurca lumea fara o masina?
Romanii in general se plang mult prea mult (ca nu sunt bani , ca nu sunt mai stiu eu ce ) si realitatea este cu totul alta ! Vorba lui @SWTFU Masini la discretie si ce ma amuza este faptul ca nu sunt masini asa de bun simt , cand stau in statie si astept autobuzul , ma uit cum trec numai boliduri gen audi , BMW si nu sunt modele de 2000 - 2005 , sunt modele de 2012 respectiv 2013 a cate 50.000 euro bucata daca nu si mai mult , mai nou Porsche , Cadilacuri . Iar in tara noastra sunt mult mai multe masini de lux pe strada decat in alte tari si stiti de ce ? pentru ca romanului in general ii place fala , ii cade chirpiciul de pe casa dar are AUDIsi asta este doar un exemplu dintr-o 100 , in Romanica noastra este criza , dar motoarele de 2.5 si 3.0 zburda pe soselele noastre ! Hai sa fim putini seriosi
![]()
Tot romanul viseaza la 3 lucruri: primul e 18+ deci nu-l mentionez pentru ca mai sunt si puradei prin zona, al doilea e masina, al treilea este casa pe pamant.
Guvernul a aprobat legea care permite exploatarea la Roşia Montană şi o trimite Parlamentului - Mediafax
Se organizeaza duminica un protest impotriva proiectului.
https://www.facebook.com/events/438390812941856/
Bookmarks