Garantati voi degeaba ca toti oamenii de la tara o sa-i voteze, asa cum s-a intamplat si pana acum.
Garantati voi degeaba ca toti oamenii de la tara o sa-i voteze, asa cum s-a intamplat si pana acum.
O porcarie. In Romania se voteaza pe sistemul care da mai mult ulei si faina, nu care micsoreaza TVA-ul mai mult. Plus ca nu inteleg ce cauta USL in poza, USL nu (mai) exista.
De frica puscariei care il paste (daca ne baga intr-un eventual razboi, ramane presedinte in continuare), si dupa cateva pahare de sprit cu gheata, a iesit iarasi la atac debilul asta:
Băsescu: Rusia este responsabilă de conflictul din Ucraina. Cer să înceteze orice fel de sprijin pentru trupele separatiste | adevarul.ro
Si care e faza minte cumva?.... mai degraba tie tie frica de un eventual razboi... Tip pentru tine ..de va fi razboi nu va tine de Romania. Sa sti si tu ca Basescu de nu era in perioada crizei eram langa Grecia acum dar nu multi stiu economie sa inteleaga treaba asta...Dar nu-i problema ca a venit USL-ul si incepe da dea in stanga si dreapta din banii care nu ii are..pleaca peste 4 ani sa lase pe altii sa ia decizii grele pentru ei si apoi iar vin sa "ne salveze"
Stii vorba aceea... oamenii sunt si ei ca conducatorii lor
Eu daca mai aud odata la TV "politica care", il arunc pe geam.
P.S. Eu am sharuit si dat mai departe faza cu 20%. Mie unul mi s-ar parea un pas bun. Omoara prea multe firme treaba asta cu TVA la 24%.
E mult si 20%, daramite 24%. Doar cand te gandesti ca orice ai face, statului trebuie sa-i dai un sfert ...
Asta e diferenta dintre comunism si democratie. In comunism ti se dau mai multi bani, iar in democratie ti se iau mai putini. La noi ti se dau putini si ti se iau multi![]()
Un site dragut despre organizarea bugetul statului român Open Budget | openbudget.ro
Romania, tara unde cand se povesteste cum tortionarii de pe vremea lui Ceausescu dadeau ca pedepse lovituri cu ciocanul, vine raspunsul sec (si nesimtit): "Minciuni dom'le! Nu-i loveam cu ciocanul, ci cu levierul!". Mama lor de nenorociti...
Buahahaha hai ca mi-ati facut seara frumoasa, in sfarsit poate casca oamenii din tara asta ochii si vad ce incompententi avem la conduceredeci nu ma pot opri din ras ce se chinuie duduia aia sa vorbeasca, "Limba Romania este grele domle grele tare, da facui scoala la HARVARR!!!"
![]()
Bookmarks