Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 76 of 224 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1501 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    hello,
    eu am lichid ecopure npg cu glicol regular low
    totusi fiind la prima e-tig, cartusele sunt standard incarcate cu alt fel de lichid...poate de la ala sa fie, ca dupa ce spal vata odata si pun lichid ecopure parca e mai ok...

totusi ce inseamna pg cu sau fara pg?

2. #1502 SP
    Member MadDoc's Avatar
    PG - propilen glicol
    G sau VG - glicol, glicerina, glicerina vegetala.

Probleme poti avea ori cu G ori cu PG, alergie la ambele deodata nu am auzit pana acum.

Poti sa ai ceva zeama de bascheti in cartuse, spala-le direct si vezi cu ecopure-ul cum e.

3. #1503 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    Din lipsa de ocupatie acum mi-am deschis PCC de la theelectroniccigarette. Cand ma uit pe baterie si pe integrat, surpriza: apare JOY E 510. Bateria, asa cum veti vedea, este tot invelita in staniol, sau ce naiba e, in care sunt invelite bateriile de e-cig. Asta inseamna ca indiferent de denumirea de pe "capac" ( theelectroniccigarette, totally wicked, Janty) PCC-urile sunt facute de joye, diferenta consta in pret: daca se vinde in uk, olanda sau mai stiu io...se pare ca trebuie ridicat pretul
    Am facut poze pe care le voi atasa cand dau de usb'ul de la tel.

4. #1504 SP
    Member MadDoc's Avatar
    joyetech e furnizorul la toate. Fiecare dintre vanzatorii de mai sus au achizitionat in plus si logo-ul pe carcasa, in rest aceasi Marie... dar cu alt pret la palarie.

5. #1505 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    well se pare ca nu ma mai doare gatul....m oi fi obisnuit sau o fi fost o raceala...oricum tusesc cand trag calumea din e-tig.
    poate si pentru ca nu mai fumez normale si tind sa dau afara mizeriile

6. #1506 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Un mic update:

De aseara sunt fericitul posesor al noului nicobox de la Maddoc.
    Pretul lui e mai mult decit acceptabil si bate orice stick de pe piata la performante.

Scoate aburi destui de zici ca tragi din horn, bateria am incarcat-o cu un incarcator de telefon cu mufa miniusb (5v, 500mA).

Azi stau toata ziua pe el sa vad cat ma tine bateria si kit-ul 801 il tin de rezerva.

E micut, usor de folosit..totul e ok.

Bafta tuturor.

7. #1507 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Quote Originally Posted by yoshy262 View Post
    Un mic updatee aseara sunt fericitul posesor al noului nicobox de la...
    Sa nu faci igrasie prin casa

8. #1508 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by shortafella View Post
    uneori, cateodata si din cand in cand simt un gust de ....ars...de scurt circuit like[daca scurt circuitul are gust-ala e]
    cum fac sa evit asta? sa fie de la atomizator?
    schimba cartusul sau umple-l din nou cu lichid

9. #1509 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Va avertizez ca la urmatoarul post despre orice altceva care nu are legatura cu tigara electronica, ban forever pe CG... Discutii despre mj va rog sa le purtati pe alte forumuri. Multumesc anticipat !

10. #1510 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Ce ziceti de asta?

Bogetech, pe langa ca distribuie lichidele Dekang s-a apucat si de productia de tigari electronice.
    La cum arata site-ul lor, mi-e frica de calitatea produselor. Par a fi pur si simplu copii infecte realizate de fabrici no-name si vandute de Boge.
    Pffff. De parca nu sunt destule produse de proasta calitate pe piata deja.

Aveti grija la urmatoarele achizitii...

In poza urmatoare, ce vi se pare ciudat?
    Hint: (PIPE601 in loc de DSE601 si baterii albastre in loc de gri?)
    Attached Images Attached Images 2008740232973499.jpg

11. #1511 SP
    Member MadDoc's Avatar
    He he...

DSE901? RN4075? Nu, JKY901!
    Attached Images Attached Images pro139s.jpg

12. #1512 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Azi am vazut pe un nene cu 2 copii linga el pe la unirea..
    Pufaia dintr-o pipa electronica... dar cam fara folos.

Incetul cu incetul se raspindeste acest "obicei" nou.

13. #1513 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Posibil sa nu fi avut amigdalele scoase si renuntase de tot la e-lichid. Simulant
    Oricum ziua nu se vede bine aburul...

14. #1514 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
    Oricum ziua nu se vede bine aburul...
    Depinde de ce ET folosesti si cum pufai.
    Poate nenea avea o pipa mai obosita sau pufaia scurt.

Eu sunt ca o locomotiva pe aburi. Cand scot cartusul pt. picurat ies aburii ca in filme din pistol

15. #1515 SP
    Junior Member daniella4's Avatar
    Buna..

Stiti vreo sursa serioasa de elichid fara PG, dar cu diverse arome?
    Mie-mi pica parul de la PG (cred) si vreau sa vad daca e mai bine cu lichide fara PG.

16. #1516 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    sunt destule produse de proasta calitate , am cumparat saptamana trecuta o tigara de unica folosinta ECO SMOKE1 de la o farmacie de aici din grecia inafara de faptul ca a costat destul de mult 20 de euro ,prima era defecta mi-au scimbat-o gratuit iar a 2 a a tinut incredibil de putin pe pachet scria ca e echivalentu a 5 pachete de tigari eu zic ca au fost 6 tigari si scotea aburi oleaca mai mult decat un chibrite fum cand il aprinzi

17. #1517 SP
    G71
    Junior Member G71's Avatar
    Quote Originally Posted by daniella4 View Post
    Buna..

Stiti vreo sursa serioasa de elichid fara PG, dar cu diverse arome?
    Mie-mi pica parul de la PG (cred) si vreau sa vad daca e mai bine cu lichide fara PG.
    Eu sunt multumit de ecopure. Sursa: UK.

18. #1518 SP
    Junior Member jeblond's Avatar
    Vesti bune
    M-am trezit ca am un stoc cam mare de lichid unflavored si m-am cam saturat de arome. Tabaco flavor intra cel mai bine la mine. Din pacate aroma de tutun nu se gaseste. In cautarile mele am dat de un site din italia: flavourart.it Am comandat cateva arome de la ei, si iata ultima corespondenta pe mail:

Hello Sandulache
    We just developed 4 new tobacco flavors for vaping. They are now under test by expert vapers. We should have results within one week.
    If all OK we will introduce them in our web shop.
    We are even thinking to produce and sell E juice.
    Check our blog on www.flavourart.it
    We will inform customers accordingly about this.
    Kind regards
    Clarissa
    -------- Messaggio Originale -------- Oggetto: Fwd: Re: Shipping details
    Data: Thu, 3 Sep 2009 09:26:59 +0200
    Da: Anna Facchino <[email protected]>
    A: Massimiliano Mancini <[email protected]>

--- Original Message ---
    From: "Sandulache Bogdan" <[email protected]>
    To: Anna Facchino <[email protected]>
    Cc:
    Sent: Wed, 2 Sep 2009 22:02:00 +0300
    Subject: Re: Shipping details

I was wondering if you are going to release any tabaco flavour ( for vaping ) ?

2009/8/27 Anna Facchino <[email protected]>

Dear Sirs,

We would like to advice you that tomorrow we will send,by regular mail, Flavours you have ordered by our shop on line.
    Attached please find invoice.

Thank you very much and best regards
    Anna Facchino
    Customer service Flavourart srl

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

update: imi trimit 5 arome de tutun pt teste

19. #1519 SP
    G71
    Junior Member G71's Avatar
    sa ne spui si nou daca merita aromele

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

@jeblond
    cum sunt aromele pe 510? se simt?

20. #1520 SP
    Member yoshy262's Avatar
    jeblond - ai cumva si la vinzare unflavored?
    Daca da... ce concentratie de nicotina are?

PS- are cineva la vinzare e-liquid cu concentratie mai mare de 24 (cu sau fara arome)?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 224 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 126 176 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks