Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 75 of 224 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 175 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1481 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    In sfarsit am reusit sa pot consuma si eu lichid de la dekang. E superb Vapori buni destul de densi, iar combinat cu glicerina ies extraordinar. Gustul se mentine acelasi pana la ultima picatura "stoarsa" din cartus. Aromele sunt intense si tin suficient ca sa-mi ofere satisfactie. Voi avea iar o saptamana faina

Happy vapin' !

2. #1482 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Sunt pana la urma cei mai mari producatori de e-liquid...
    Abia astept sa le raspunda FDA oficial la cererea de inregistrare.

PS: ai un mesaj care inspira un aer de om extrem de multumit esti sigur ca nu ai pus tu ceva aditivi veseli in glicerina?

3. #1483 SP
    Junior Member stavros77's Avatar
    Quote Originally Posted by traznet1984 View Post
    In sfarsit am reusit sa pot consuma si eu lichid de la dekang. E superb Vapori buni destul de densi, iar combinat cu glicerina ies extraordinar. Gustul se mentine acelasi pana la ultima picatura "stoarsa" din cartus. Aromele sunt intense si tin suficient ca sa-mi ofere satisfactie. Voi avea iar o saptamana faina

Happy vapin' !
    Ai mai adaugat glicerina?! De ce?!

4. #1484 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Am gasit un conector de 901 ieftin. Am luat tot ce mai aveau acolo.

Se potriveste perfect pe atomizorul de 901, parca ar fi facut pt el

Daca vrea cineva si nu gaseste, am in plus 20buc.
    Attached Images Attached Images 901conn.jpg

5. #1485 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Vreau si eu sa cumpar niste propylen glicol. Are cineva din Bucuresti !? Astept PM. Tnx!

6. #1486 SP
    @ MadDoc dc gasesc reteta sa fac lichidul super-interesant dau pe topic chiar sunt impresionat de calitate, pot sa'l compar cu lichidele scumpe. Apropo tu mai folosesti nicotina in lichid
    @ stavros77 glicerina face mai multi vapori si parca da un gust mai dulceag; logic dilueaza si concentratia de nicotina dar iese bun, i-l "aburesc" cu placere.

7. #1487 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Cercetarea a arătat că fumătorii de narghilea au �n s�nge o concentraţie de monoxid de carbon de 8-12%.
    Niveluri foarte ridicate ale monoxidului de carbon din s�nge pot provoca leziuni cerebrale sau pierderi ale cunoştinţei.
    Prin măsurarea concentraţiei gazului din respiraţie s-a observat că, �n cazul unui non-fumător, tutunul de narghilea afectează 1% din s�nge, �n cel al unui fumător ocazional, 2-4%, iar �n cel al unui fumător permanent, 5-7%.
    Sursa: Narghileaua, mai d?un?toare dec�t ?igara - Mediafax

8. #1488 SP
    Member yoshy262's Avatar
    MadDoc - felicitări pt. Nicobox. A ieşit super şi scoate aburi de zici că e locomotivă.. dacă mai pui şi puţină glicerină cheamă lumea pompierii.

E.. şi uite aşa am făcut 2 luni fără ţigară normală.

Am revenit din concediu ... pe litoral multă lume suspicioasă, curioasă, proastă (mai ales moldovenii)
    Fără supărare.. nu sunt rasist.. dar c�nd auzi �n spatele tău "UOi, uiti la aşeala şe faşe, oui. S� drogheaz�, uoi" la un asemenea comentariu nu mai am nimic de adăugat.

Se pare că sunt super ghinionist.
    Mi-au murit pe r�nd �ncă o baterie şi un atomizor. (bateria 2 săpt. de folosinţă, atomizorul 1 săpt.)

9. #1489 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    sal - m-am intors si eu din concediu... yoshy, mergi la Vama Veche, dar nu chiar in statiune, ci inainte de ea (ai si loc de parcare si tot)... n-auzi moldoveni, n-auzi nimic decit marea.... plaja nu e deloc aglomerata si apa e super curata... de citiva ani ma duc acolo (am o varianta ultra faina la Limanu) si nu ma mai trage ata sa ma duc prin alte parti si tari...

cit despre nicobox-ul lui MadDoc, am facut vacanta numai cu pufaiala electronica produsa de el... nici macar n-am mai folosit o tigara electronica normala.... miini de aur are omull asta, frate!!!

10. #1490 SP
    Member yoshy262's Avatar
    blueteam - de la anu ies din ţară.
    M-am săturat de "rrrom�nica"

on-topic - nu am apucat să iau de la maddoc nicobox-ul ăsta nou dar l-am folosit pe cel vechi c�nd am rămas fără baterii la ţigara normală.

11. #1491 SP
    Junior Member iorgo's Avatar
    a auzit cineva ceva de noul model de la sai lebao DSE108,din cate am citit in europa abia incepe sa apara ,e aparut pe piata abia de 2 luni ,am vazut un filmulet pe youtube, pare a fi mai performant decat vechile modele,

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

din cate am observat multi dintre voi ati folosit sau folositi DSE801 (sa nu se confunde cu noul model dse108), iar in catalogul prducatorului acest model este cam pe la coada si are cel mai mic pret ,ma gandesc ca sloganul "ieftin si de proasta calitate" nu este valabil,

12. #1492 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Şi mi-a mai crăpat un atomizor (cam 5 zile de folosinta-zilnic 10-12 ore)...

Sunt super-ghinionist....

13. #1493 SP
    Junior Member jeblond's Avatar
    Iata ca sa facut 1 luna de cand m-am lasat de analoage.

Cateva pareri dupa 1 luna de fumat digitale:

- La inceput eram un pic speriat de fiabilitatea acestor tigari. De 1 luna de cand bag aburi in mine nu mi-a picat nici un atomizor, nici o baterie, nimic. De obicei folosesc un atomizor, si bag cu el pana numai "presteaza" asa bine, dupa care il las 2-3 zile scufundat in PG ( multumiri pe aceasta cale lui Maddoc pentru sfaturi, lichide si retete ).

- Lichidele... Cred ca am deja vreo 200-300 ml de lichid in penarul pe care il folosesc drept trusa DIY. La inceput am facut tot felul de combinatii si arome. Toate in sa se pare ca ma "lesina" dupa o scurta perioada de timp si ma intorc la clasica aroma tabaco. Singura aroma pe care se pare ca o tolerez mai bine este English Toffee ( de la LorAnn ). Mai astept niste arome noi de la flavourart.it ( am dat din intamplare peste el cautand arome pe net ) sa vad poate gasesc ceva care imi place. O mare realizare este sa gasim aroma de "tutun", in momentul de fata este un adevarat quest pt gasirea retei perfecte.
    Mi-am facut si stock de lichid TW de 36mg unflavored, dar nu prea mai stiu cum sa il combin. Tabaco si english tofee se pare ca sunt singurele pe care pot sa le fumez o zi intreaga fara sa ma lesine. Mentionez ca stau cu tigara in gura toata ziua
    Un top al aromelor preferate de mine:
    1 - Tabaco
    2 - English Tofee
    3 - Cola

- Am disperat-o pe nevasta-mea cu sticlele, sticlutele si pipetele mele. Fumatul asta electronic parca e o boala mai grea decat fumatul analog. Nu e zi sa nu mai experimentez o combinatie de arome, sa mai curat un atomizor etc... Ce ma mai enerveaza este evidenta cartuselor. Uit ce am pus in ele si cu mirosul nu e chiar asa usor sa le identific.

Poate ca nu am gasit aroma perfecta pentru mine, poate ca pierd prea mult timp cu aceste tigari, dar imi place la nebunie si nu regret

Abureala placuta la toata lumea

14. #1494 SP
    Member nicos1968's Avatar

din cate am observat multi dintre voi ati folosit sau folositi DSE801 (sa nu se confunde cu noul model dse108), iar in catalogul prducatorului acest model este cam pe la coada si are cel mai mic pret ,ma gandesc ca sloganul "ieftin si de proasta calitate" nu este valabil,[/QUOTE]

dse 801 este unul din cele mai fiabile modele de pe piata..in plus are si cartusul mai mare ceea ce necesita incarcarea lui se face mai rar decat celelalte modele...cine stie ce ierarhie ai gasit tu..am de aproape 3 luni acest model si sunt ff multumit de el..

15. #1495 SP
    Am cautat dupa fluvel pana am ametit, dar int-un final am gasit vata pt. filtre de acvariu de la SERA care, dupa cum a "urlat" vanzatoul de la pet-shop, e pe locul 5 mondial si s-a declarat insultat ca mie imi trebuie fluval sau harnes. Pe bune n-am mai vazut un om asa de entuziasmat care sa tina atat de mult la calitatea consumabilelor Pachetul are 100 gr. si e la 13 ron.
    Asa... si cum a urmat sa desfac pachetul, mare mi-a fost uimirea ca e exact ca vata din cartusele originale. Mi-am indesat-o in cartus, am pus liquid si merge brici. Cu pachetul asta, la un calcul estimativ...o sa am provizie pentru vreo 5-6 ani poate intre timp renuntz si la evaporat Cu atata satisfactie schimb vata din cartus, acum chiar nu dau 2 bani sa ma chinui sa o clatesc s-o usc sa fac refill. Acum chiar nu mai merita sa ma chinui cu pliculetele de ceai

Ca si e-lichid tolerez foarte bine RY4 simplu sau combinat cu putin redbull, asta pe langa my fauvorite Tobacco, la care nu pot renunta De asemenea o sa incerc si Marlboro tot de la dekang, care mi-a dat cele mai mari satisfactii "culinare" si bugetare

16. #1496 SP
    G71
    Junior Member G71's Avatar
    Quote Originally Posted by jeblond View Post

- Am disperat-o pe nevasta-mea cu sticlele, sticlutele si pipetele mele. Fumatul asta electronic parca e o boala mai grea decat fumatul analog. Nu e zi sa nu mai experimentez o combinatie de arome, sa mai curat un atomizor etc... Ce ma mai enerveaza este evidenta cartuselor. Uit ce am pus in ele si cu mirosul nu e chiar asa usor sa le identific.

Poate ca nu am gasit aroma perfecta pentru mine, poate ca pierd prea mult timp cu aceste tigari, dar imi place la nebunie si nu regret

Abureala placuta la toata lumea
    Si eu am disperat-o pe nevasta-mea.
    Pierdeam mult timp la inceput. Acum, m-am mai potolit si sper sa ramana asa o vreme.
    Sunt foarte multumit si nu am gustat analoaga de 6 luni.
    Fara abureala, nu as fi reusit.

Abureala placuta.

17. #1497 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    pe mine ma doare gatul...fumez digital de o saptamana si o zi, iar de prin a 3-a zi a inceput sa ma doara gatul si nici acum nu mi-a trecut de tot...nu imi dau seama daca este o raceala sau de la tigara digitala...voi ati patit asa ceva?

daca este de la tigara digitala....sa continui sa o folosesc?

18. #1498 SP
    Member yoshy262's Avatar
    shortafella - cred ca tragi prea repede din digitala..

Trage mai incet si mai lung

19. #1499 SP
    Junior Member shortafella's Avatar
    are legatura?
    ce ciudat...
    am uitat sa mentionez modelul e 901. are si o gaurica pe care cand o astup se incinge. de obicei evit sa fac asta...
    dar gatul tot ma doare

20. #1500 SP
    G71
    Junior Member G71's Avatar
    Incearca sa schimbi lichidul. Incearca fara PG si eventual fara multe arome.

Poate inclusiv sa fie din arderea umpluturii ("vata").
    Daca astupi gaurica la 901, se incinge foarte mult, se arde umplutura si atomizor capata miros urat.
    Acel miros nu mai iese decat prin spalare (cel putin eu asa faceam).
    Nu mai am aceasta problema cu fluval. E mai rezistent la caldura.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 224 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 175 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks