Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 224 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 ... LastLast
Results 2,841 to 2,860 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #2841 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Hmm... ia sa va aduca mosul noutati ca sa nu discutati in contradictoriu despre bateriute de cativa milliamperi...

Senzor inbunatatit, simte contactul cu pielea si activeaza atomizorul in functie de suprafata degetului aplicata pe senzor. Se poate varia cantitatea de abur produsa. Nu se activeaza daca il tin prin buzunare.
    Baterie Li-Ion tip 18650 2400mA tine toata ziua, oricat de lunga ar fi ea (zi de lucru de 17-18 ore nu soare pe cer )

Cel mai mic mod care foloseste aceasta baterie.
    Pe moment ma declar satisfacut, dar ma apuc curand sa ii montez si un rezervor de lichid.

2. #2842 SP
    Junior Member mark78's Avatar
    salutare tuturor,

am tot citit forumul in ultimul timp si cred ca fiecare are dreptate in felul lui. trebuie sa va gasiti atomizorul care va multumeste pe fiecare, eu personal am incercat trei modele : dse 103 (petarda) a fost prima si ultima teapa, k808 si joye 510, la acesta m-am oprit.
    urmatoarea etapa af fi bateria: umblu mereu cu 2 baterii la mine ,una de 180 (care a decedat intre timp,din cauza mea) iar a 2 de 280, toate bune si frumoase,pana ramai fara.
    in concluzie am nevoie de un mod care sa tina cel putin 12 ore, asa ca astept chestia aia a lui Maddoc de mai sus.

3. #2843 SP
    Member NovAlex's Avatar
    @MadDoc nici nu ma mai mir, sunt deja obisnuit cu "gadget-urile" tale . Ar trebui sa le patentezi, desi costa si nu cred ca merita.
    Eu deocamdata am doar megabateria 510 care ma tine de obicei toata ziua de scoala si drumul pana acasa, iar cat sta la incarcat pufai din "pass-through" meu improvizat (daca ii fac o poza o sa va tavaliti pe jos de ras). Acum astept sa aduca ultra bateria KR808D si o sa le iau pe amandoua la mine si cu "PCC-ul" meu improvizat (din nou, daca ii fac o poza o sa va tavaliti pe jos de ras).

4. #2844 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Hmm... ia sa va aduca mosul noutati ca sa nu discutati in contradictoriu despre bateriute de cativa milliamperi...

Senzor inbunatatit, simte contactul cu pielea si activeaza atomizorul in functie de suprafata degetului aplicata pe senzor. Se poate varia cantitatea de abur produsa. Nu se activeaza daca il tin prin buzunare.
    Baterie Li-Ion tip 18650 2400mA tine toata ziua, oricat de lunga ar fi ea (zi de lucru de 17-18 ore nu soare pe cer )

Cel mai mic mod care foloseste aceasta baterie.
    Pe moment ma declar satisfacut, dar ma apuc curand sa ii montez si un rezervor de lichid.

YouTube- The Precious
    arata super si cred cu tarie ca si functional este foarte bun ca toate celelallte gadgeturi sau modari..
    debea astept sa pufai dintr-un astfel de gadget

5. #2845 SP
    Member NovAlex's Avatar
    LE zis si facut, am facut poze la prostiile mele DIY .

Stiu ca nu se intelege mare lucru. In primele 2 poze e "pass-through", un simplu adaptor de priza cu voltaj reglabil pana la 12 V(eu il tin la 9), legat la atomizor, cu un buton de CD-ROM.
    Restul de 4 poze arata "PCC"-ul (Personal Charging Case, pt cine nu stie inca). 4 acumulatori Ni-MH de 1.2 V fiecare si 1600mAh, legati la un circuit de la o casa de marcat, care permite incarcarea lor cu un adaptor de priza prin mufa aia neagra, semnalizare LED incarcare\incarcat (poza 3). La circuit mai e legata o mufa usb female, unde se introduce incarcatorul (poza 5). Mai are o mufa in care se poate introduce un set aditional de acumulatori (poza 6).

Cand va opriti din ras, sa-mi ziceti si mie ce credeti

6. #2846 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Foarte original!
    Nu ai fabrica deci nu discutam aspectul. Daca functioneaza si tu esti multumit... felicitari!

7. #2847 SP
    MJR
    Junior Member MJR's Avatar
    Quote Originally Posted by NovAlex View Post
    LE zis si facut, am facut poze la prostiile mele DIY .

Stiu ca nu se intelege mare lucru. In primele 2 poze e "pass-through", un simplu adaptor de priza cu voltaj reglabil pana la 12 V(eu il tin la 9), legat la atomizor, cu un buton de CD-ROM.
    Restul de 4 poze arata "PCC"-ul (Personal Charging Case, pt cine nu stie inca). 4 acumulatori Ni-MH de 1.2 V fiecare si 1600mAh, legati la un circuit de la o casa de marcat, care permite incarcarea lor cu un adaptor de priza prin mufa aia neagra, semnalizare LED incarcare\incarcat (poza 3). La circuit mai e legata o mufa usb female, unde se introduce incarcatorul (poza 5). Mai are o mufa in care se poate introduce un set aditional de acumulatori (poza 6).

Cand va opriti din ras, sa-mi ziceti si mie ce credeti
    eu personal cred ca ai prea mult timp la dispozitie si te plictisesti

si eu mi-am facut un pass-thru de la usb, dar macar am taiat o baterie veche pt asta, dupa care am imbracat-o intr-un tub de cauciuc negru si arata cat de cat ok.........

oricum felicitari pt "inventii"
    la ideea cu alimentatorul din priza nu ma gandisem
    e o idee buna.

8. #2848 SP
    Member digital_smoker's Avatar

ce tigare? ce lichid?

Salutari , eu sunt Adrian , sunt nou pe forum...

Momentan folosesc un DSE 901 original... am la el 2 baterii , 2 atomizoare si folosesc E lichid cherry MED.

din pacate cherry sau e lichidul care il am eu (cumparat de pe tigareaelectronica nr1.ro) este unul foarte naspa... mi se usucu gatul de la el , nu sunt multumit deloc.

as cumpara unul cu gust de RED bull , dar nu stiu de unde sa cumpar unul care sa nu ma doara in gat si sa nu imi usuce gatul. poate ma ajutati voi.

deasemenea doream sa intreb despre Tigara electronica Intellicig EVOlution . Tigarea asta e produsa in Marea Britanie , lichidul la fel... e intradevar mai scumpa dar din cat vad pe acolo la descriere e superioara celor chinezesti. pareri ceva ????

PS: de unde iau lichid RED BULL de calitate (fara sa mi se usuce gatul)???? are cineva pe aici?

DSE 901 care il am merge ok.. bateria e ok... atomizorul la fel... azi sper sa gasesc si cartuse GOALE sa le umplu cu ce vreau eu....

9. #2849 SP
    ai PM

10. #2850 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by digital_smoker View Post
    Salutari , eu sunt Adrian , sunt nou pe forum...

Momentan folosesc un DSE 901 original... am la el 2 baterii , 2 atomizoare si folosesc E lichid cherry MED.

din pacate cherry sau e lichidul care il am eu (cumparat de pe tigareaelectronica nr1.ro) este unul foarte naspa... mi se usucu gatul de la el , nu sunt multumit deloc.

as cumpara unul cu gust de RED bull , dar nu stiu de unde sa cumpar unul care sa nu ma doara in gat si sa nu imi usuce gatul. poate ma ajutati voi.

deasemenea doream sa intreb despre Tigara electronica Intellicig EVOlution . Tigarea asta e produsa in Marea Britanie , lichidul la fel... e intradevar mai scumpa dar din cat vad pe acolo la descriere e superioara celor chinezesti. pareri ceva ????

PS: de unde iau lichid RED BULL de calitate (fara sa mi se usuce gatul)???? are cineva pe aici?

DSE 901 care il am merge ok.. bateria e ok... atomizorul la fel... azi sper sa gasesc si cartuse GOALE sa le umplu cu ce vreau eu....
    ai pm

11. #2851 SP
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    ai pm
    multumesc de sfaturi si tie si colegului de mai sus...

ceva pareri despre intelligic??? sau despre ecopure?

12. #2852 SP
    nu stiu dc, dar cred ca faci reclama la intelligic. oricum la preturile lor....nu merita...parerea mea.

13. #2853 SP
    Quote Originally Posted by mark78 View Post
    nu stiu dc, dar cred ca faci reclama la intelligic. oricum la preturile lor....nu merita...parerea mea.
    sub nici o forma NU fac reclama... doar ca ma gandeam sa fac un upgrade de la DSE 901 la CEVA. alea dela intelligic scrie ca sunt facute in GB si credeam ca sunt mai bune. de aceea am cerut pareri.

nu fac nici o reclama la nimeni , nu stiu pe nimeni de la firma aia , nu colaborez cu nimeni , doar doream niste pareri.

ce e cert la mine cel putin , e lichidul cu propylen glycol care NU mi se pare bun deloc... ma doare gatul de la el si mi se pare foarte dur. la siteul recomandat de voi pe pm am gasit si pe baza de glicerina , dar din pacate la telefonul de pe site nu raspunde nimeni pentru a putea face o comanda...

eu acum folosesc cherry cu PG si NU mai vreau asa ceva.

14. #2854 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Tot in china sunt facute, dupa specificatiile lor (intellicig) insa.
    Ce misto e sa faci pauza ca se blocheaza tigarea
    (daca pufai des se opreste si nu se mai acriveaza)

15. #2855 SP
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    Tot in china sunt facute, dupa specificatiile lor (intellicig) insa.
    Ce misto e sa faci pauza ca se blocheaza tigarea
    (daca pufai des se opreste si nu se mai acriveaza)
    deci nu e cine stie ce... credeam ca sunt net superioare celor de la chinezi...
    app , vezi ca ti am trimis si un PM...

tu ce imi recomanzi ca upgrade? ce fel de tigare? sau cum sa imbunatatesc dse901 ca sa produc mai mult abur?

16. #2856 SP
    Member NovAlex's Avatar
    Aia la Intellicig au preturi NESIMTIT de mari, si pot sa jur ca nici calitatea nu e cine stie ce...
    Oricum, nu mai sariti si voi la gatul celor ce pronunta numele unu producator\vanzator de tigari, lichide, etc., ca doar nu toti fac reclama...
    @digital_smoker eu iti recomand cu tarie JoyE 510.

17. #2857 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Eu recomand elevilor sa se lase de fumat ca nu arata mai cool daca stau cu electrica �n bot.

Si nici gagici mai multe nu agata daca arata mai inteligenti ca restul, oricum e tot un bou cu o alta tigara.

18. #2858 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Sunt ok, bine facute, tin mult. Nu am ce sa le reprosez din punctul asta de vedere.
    Ca au cartusul mic si ca se opresc cand ti-e lumea mai draga e alta poveste.
    Preturile nu le discut pt. ca fiecare stie cel mai bine ce are de facut.

Cel mai usor scapi cu un lichid pe glicerina, apoi daca tot esti nemultumit, iti recomand un Joye510, din experienta mea personala e cel mai aburitor.

19. #2859 SP
    Quote Originally Posted by NovAlex View Post
    Aia la Intellicig au preturi NESIMTIT de mari, si pot sa jur ca nici calitatea nu e cine stie ce...
    Oricum, nu mai sariti si voi la gatul celor ce pronunta numele unu producator\vanzator de tigari, lichide, etc., ca doar nu toti fac reclama...
    @digital_smoker eu iti recomand cu tarie JoyE 510.
    joye510 e ok , am vazut si pe youtube... doar ca are buton pe baterie... eu caut ceva automat... fara batai de cap si butoane.

ceva ca dse901 dar mai puternic si sa produca mai mult abur...

app.... poate sa mi explice cineva ce e ala un cartomizor? e tot un fel de atomizor?

20. #2860 SP
    Member NovAlex's Avatar
    Pe vapers club e baterie de 510 si auto.
    Cartomizorul e atomizor cu cartus integrat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 224 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143 144 145 153 193 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks