ce intelegi prin cartuse cu picurare???o idee pt anumite persoane care fac inovatii si sunt pe acest site este intodeauna binevenita
ce intelegi prin cartuse cu picurare???o idee pt anumite persoane care fac inovatii si sunt pe acest site este intodeauna binevenita
Azi am patit-o rau.
Mi-am modat un XL cu burete foarte rar, pentru glicerina. A mers brici asa. Spre seara am uitat si am schimbat lichidul cu unul pe PG.
Desi ar fi trebuit sa mi se para dubios ca a intrat atat de mult lichid, nu am bagat de seama.
Pun cartusul, pufai de 2-3 ori si dintr-o data curge tot, s-a facut o balta pe langa atomizor pe capacul pretiosului.
Pana sa observ baltoaca am tras-o de cateva ori in atomizor, ceea ce ma duce cu gandul la "mod"-ul mentionat de blueteam.
Cred ca pretiosul va primi un upgrade la sursa de lichid!
thanks blueteam.
Ploom este super produs, cred ca este atomizer killer . fara baterii, incarcatoare si fara atomizoare moarte. cartusul sau "pod"-ul contine PG si G ...... mai are si tutun .... dar cred ca cu experienta noastra in "moding tech"putem scapa usor de acel ingredient nociv .
voi ce credeti ???
Curiosi cel putin. Dar in capacelul ala intra substanta cam pentru 15 pufaituri as spune.
La preturile alea iesi cam scump...
Asteptam review de la cineva care si-l achizitioneaza. Eu la asta o sa zic pas!
eu cred ca putem transforma pod-ul intr-un cartus normal adaugandu-i un burete pe care il putem inbiba cu E-liquid .
si daca ne uitam un pic la pod observam ca este un pic mai mare decat un cartus de RN-4081 , adica mai mult de 15 inhalari.
Daca te-ai referit la postarea mea, hai sa fiu mai explicit:
Acum trei saptamani,sambata dimineata, mi-a murit ultima baterie.Asa ca am folosit un suport de trei baterii AA de la o lanterna,am pus trei acumulatori AA de cate 2700 mAh in el,pe capacul unei cutii de suplimente nutritionale am fixat un conector de baterie si un buton electric de la un vechi cd-rom,am facut legaturile necesare,am pus suportul de baterii in cutiuta,am pus capacul la cutiuta,am montat un atomizor si in juma' de ora am inceput sa pufai din nou.Intre doua incarcari ale acumulatorilor trec 2 zile si ~3 ml de e-lichid.E oarecum dizgratios,dar folosesc doar acasa si sotia nu are nimic impotriva.In paralel mai folosesc un lightmod ("Maddog mod" de pe un site din UK) cu 3 acumulatori AAA de cate 1000mAh.
Asa ca de 72 de zile,dupa 29 de ani de cate 1 pachet de tigari pe zi, sunt iesit din tagma "gudronistilor".
PS : daca "cutia de medicamente" nu se referea la postarea mea, scuze.
maber69, felicitari!
Partea proasta e ca acum nu te vei mai putea intoarce niciodata la bateriutele mici fara sa fii frustrat de capacitatea lor![]()
Multam.
Nu capacitatea, ci fiabilitatea bateriutelor ma ingrijoreaza.Totusi omul trebuie sa mai si munceste, asa ca pentru locul de munca trebuie sa folosesc device-uri normale (ma gandesc la 510 cu megabaterii la care o sa fac peste cateva zile comanda la domniavoastra).
Am reusit sa citesc vreo 20 de pagini si eu ca eram curios daca cineva mai fumeaza si altceva in afara de Joye 510 sau DSE 901 care sa-i si satisfaca. Adevarul e ca nu se prea lauda nimeni cu asa ceva. Sunt si eu in faza de prospectare si ce ma nemultumeste la ET de mai sus ar fi ca nu tine bateria toata ziua, nici chiar un cartus si trebuie sa umblu cu e-liquid la mine sa tot umplu cartusele, cu incarcatoare, etc. Tot cautand am gasit si varianta de la Cigarti care se lauda cu durata bateriei de o zi cel putin si capacitatea cartusului suficienta pentru corespondenta a 1-2 pachete de tigari normale. Acestea nu au insa atomizor separat si as fi curios daca se pot reumple cartusele si la astea cu e-liquid? Foloseste cineva de aici asa ceva, sau le-ati incercat? Sunt reale aceste date? Sunt mai slabe la pufaiala decat DSE-urile?
[QUOTE=msjohntm;290355]Am reusit sa citesc vreo 20 de pagini si eu ca eram curios daca cineva mai fumeaza si altceva in afara de Joye 510 sau DSE 901 care sa-i si satisfaca. Adevarul e ca nu se prea lauda nimeni cu asa ceva. Sunt si eu in faza de prospectare si ce ma nemultumeste la ET de mai sus ar fi ca nu tine bateria toata ziua, nici chiar un cartus si trebuie sa umblu cu e-liquid la mine sa tot umplu cartusele, cu incarcatoare, etc. Tot cautand am gasit si varianta de la Cigarti care se lauda cu durata bateriei de o zi cel putin si capacitatea cartusului suficienta pentru corespondenta a 1-2 pachete de tigari normale. Acestea nu au insa atomizor separat si as fi curios daca se pot reumple cartusele si la astea cu e-liquid? Foloseste cineva de aici asa ceva, sau le-ati incercat? Sunt reale aceste date? Sunt mai slabe la pufaiala decat DSE-urile?[/QUOT
Incearca un Janty/Joye V3 sau un DSE 905
Poate e cumva vorba de KR 808D pe mine numai astea m-a facut sa renunt cu adevarat de 91 de zile la analoage...
Daca doriti un e-lichid fara nicotina:
- 15% Apa
- 15% Arome
- 70% Propilen Glycol or Glicerina Vegetala
Daca doriti un e-lichid cu nicotina:
- 10% Apa
- 10% Arome
- 60% Propilen Glycol or Glicerina Vegetala
- 20% Nicotina Lichida
How to Make Your Own E Liquid | Electronic Cigarette Sale
cred ca "tata ploom" a fost iolite adik asta IOLITE / I-INHALE
m-am gandit ca vb de electronice si de aceea n-am postat asemenea jucarie cu luni in urma.
m-a ars degetele ssa pun mana pe unu dar tot e prea ciudat un aparat cu atata cantitate de butan care se aprinde automat.
pana si bateriile fara protectie mi se par mai linistioare![]()
Observ ca nu se prea gasesc cartomizoare pentru KR 808D. Oare ar merge bateria de la KR 808D cu cartomizor de cigarti?
Am gasit raspuns la reumplerea cartomizoarelor:
http://www.distractiv.org/How-to-gui...yzOGQ0tMo.html
La fel de reale pe cat sunt preturile de realiste. Cantafabulatii
Nu nicotina lichida!
Ca mori instant numai daca scoti dopul la sticla!
traducerea corecta e "20% e-lichid comercial cu nicotina"
Clar
Ca doar nu e mai bine sa mesteresti 7 minute la o statie de emisie-receptie ca aia pana sa scoti un fas de abur...
---------- Post added 26-02-2010 at 09:37 PM ----------
Nu merg, cigarti are filet de M40X
Bookmarks