Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 133 of 224 FirstFirst ... 33 83 123 131 132 133 134 135 143 183 ... LastLast
Results 2,641 to 2,660 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #2641 SP
    Member nicos1968's Avatar
    ce intelegi prin cartuse cu picurare???o idee pt anumite persoane care fac inovatii si sunt pe acest site este intodeauna binevenita

2. #2642 SP
    Junior Member blueteam's Avatar
    s-a mai discutat aici - cartuse care sa nu necesite material filtrant

3. #2643 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Azi am patit-o rau.
    Mi-am modat un XL cu burete foarte rar, pentru glicerina. A mers brici asa. Spre seara am uitat si am schimbat lichidul cu unul pe PG.
    Desi ar fi trebuit sa mi se para dubios ca a intrat atat de mult lichid, nu am bagat de seama.

Pun cartusul, pufai de 2-3 ori si dintr-o data curge tot, s-a facut o balta pe langa atomizor pe capacul pretiosului.
    Pana sa observ baltoaca am tras-o de cateva ori in atomizor, ceea ce ma duce cu gandul la "mod"-ul mentionat de blueteam.

Cred ca pretiosul va primi un upgrade la sursa de lichid!

4. #2644 SP
    Junior Member medhateez's Avatar
    thanks blueteam.
    Ploom este super produs, cred ca este atomizer killer . fara baterii, incarcatoare si fara atomizoare moarte. cartusul sau "pod"-ul contine PG si G ...... mai are si tutun .... dar cred ca cu experienta noastra in "moding tech" putem scapa usor de acel ingredient nociv .

voi ce credeti ???

5. #2645 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Curiosi cel putin. Dar in capacelul ala intra substanta cam pentru 15 pufaituri as spune.
    La preturile alea iesi cam scump...

Asteptam review de la cineva care si-l achizitioneaza. Eu la asta o sa zic pas!

6. #2646 SP
    Junior Member medhateez's Avatar
    eu cred ca putem transforma pod-ul intr-un cartus normal adaugandu-i un burete pe care il putem inbiba cu E-liquid .
    si daca ne uitam un pic la pod observam ca este un pic mai mare decat un cartus de RN-4081 , adica mai mult de 15 inhalari.

7. #2647 SP
    Junior Member maber69's Avatar
    Quote Originally Posted by blueteam View Post
    salve tuturor si pusi cu drag lui lucian, moneug si maddoc!

revin azi cu noutati

ultima oara v-am povestit in ce hal m-am destrabalat cu analoage toata vara si cum m-am hotarit la finele anului trecut sa-mi dau singura bobirnace peste nas si sa ma intorc la digitale... de la ultima postare si pina acu' mi-am mai tras inca un SD, dar de la maddoc (primul era de la totally wicked), iar azi m-am ales si cu un joye stick v3 alb.... daca pina saptamina trecuta inca mai inhalam 5-6 gudronate in amestec cu digitalele, azi nici nu m-am mai atins de otrava... motiv: joye stick + adaptor de 510 + atomizator de 510 + liquidul de cafea de la vapers = orgaaaaaaaaaaaasm cu lacrimi!!!! .... cu doua screwdrivere (cu adaptor si atomizator de 510), stick-ul asta si liquidul de la maddoc zau de mai imi trebuie altceva...
    .... desigur, pina mai apare iar alta minune care sa merite s-o bag in seama....

ps - (fiindca am vazut discutiile anterioare) io nu m-am inteles cu liptonu', asa ca imi fac in continuare cartusele cu juwel si sint super multumita... in ceea ce priveste gudronistii care se uita (ca io nu le zic "analogi"), pufaiti, fratilor, din ce scula vreti, chiar si din cutie de medicamente (cum scria cineva mai devreme), fiindca noi sintem cei cistigati!
    Daca te-ai referit la postarea mea, hai sa fiu mai explicit:
    Acum trei saptamani,sambata dimineata, mi-a murit ultima baterie.Asa ca am folosit un suport de trei baterii AA de la o lanterna,am pus trei acumulatori AA de cate 2700 mAh in el,pe capacul unei cutii de suplimente nutritionale am fixat un conector de baterie si un buton electric de la un vechi cd-rom,am facut legaturile necesare,am pus suportul de baterii in cutiuta,am pus capacul la cutiuta,am montat un atomizor si in juma' de ora am inceput sa pufai din nou.Intre doua incarcari ale acumulatorilor trec 2 zile si ~3 ml de e-lichid.E oarecum dizgratios,dar folosesc doar acasa si sotia nu are nimic impotriva.In paralel mai folosesc un lightmod ("Maddog mod" de pe un site din UK) cu 3 acumulatori AAA de cate 1000mAh.
    Asa ca de 72 de zile,dupa 29 de ani de cate 1 pachet de tigari pe zi, sunt iesit din tagma "gudronistilor".
    PS : daca "cutia de medicamente" nu se referea la postarea mea, scuze.

8. #2648 SP
    Member MadDoc's Avatar
    maber69, felicitari!
    Partea proasta e ca acum nu te vei mai putea intoarce niciodata la bateriutele mici fara sa fii frustrat de capacitatea lor

9. #2649 SP
    Junior Member maber69's Avatar
    Quote Originally Posted by MadDoc View Post
    maber69, felicitari!
    Partea proasta e ca acum nu te vei mai putea intoarce niciodata la bateriutele mici fara sa fii frustrat de capacitatea lor
    Multam.
    Nu capacitatea, ci fiabilitatea bateriutelor ma ingrijoreaza.Totusi omul trebuie sa mai si munceste, asa ca pentru locul de munca trebuie sa folosesc device-uri normale (ma gandesc la 510 cu megabaterii la care o sa fac peste cateva zile comanda la domniavoastra).

10. #2650 SP
    Junior Member msjohntm's Avatar
    Am reusit sa citesc vreo 20 de pagini si eu ca eram curios daca cineva mai fumeaza si altceva in afara de Joye 510 sau DSE 901 care sa-i si satisfaca. Adevarul e ca nu se prea lauda nimeni cu asa ceva. Sunt si eu in faza de prospectare si ce ma nemultumeste la ET de mai sus ar fi ca nu tine bateria toata ziua, nici chiar un cartus si trebuie sa umblu cu e-liquid la mine sa tot umplu cartusele, cu incarcatoare, etc. Tot cautand am gasit si varianta de la Cigarti care se lauda cu durata bateriei de o zi cel putin si capacitatea cartusului suficienta pentru corespondenta a 1-2 pachete de tigari normale. Acestea nu au insa atomizor separat si as fi curios daca se pot reumple cartusele si la astea cu e-liquid? Foloseste cineva de aici asa ceva, sau le-ati incercat? Sunt reale aceste date? Sunt mai slabe la pufaiala decat DSE-urile?

11. #2651 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar

Thumbs up

[QUOTE=msjohntm;290355]Am reusit sa citesc vreo 20 de pagini si eu ca eram curios daca cineva mai fumeaza si altceva in afara de Joye 510 sau DSE 901 care sa-i si satisfaca. Adevarul e ca nu se prea lauda nimeni cu asa ceva. Sunt si eu in faza de prospectare si ce ma nemultumeste la ET de mai sus ar fi ca nu tine bateria toata ziua, nici chiar un cartus si trebuie sa umblu cu e-liquid la mine sa tot umplu cartusele, cu incarcatoare, etc. Tot cautand am gasit si varianta de la Cigarti care se lauda cu durata bateriei de o zi cel putin si capacitatea cartusului suficienta pentru corespondenta a 1-2 pachete de tigari normale. Acestea nu au insa atomizor separat si as fi curios daca se pot reumple cartusele si la astea cu e-liquid? Foloseste cineva de aici asa ceva, sau le-ati incercat? Sunt reale aceste date? Sunt mai slabe la pufaiala decat DSE-urile?[/QUOT

Incearca un Janty/Joye V3 sau un DSE 905

12. #2652 SP
    Junior Member RaduRek's Avatar
    Poate e cumva vorba de KR 808D pe mine numai astea m-a facut sa renunt cu adevarat de 91 de zile la analoage...

13. #2653 SP

Thumbs up Pentru amatori: retete e-lichid

Daca doriti un e-lichid fara nicotina:
    - 15% Apa
    - 15% Arome
    - 70% Propilen Glycol or Glicerina Vegetala
    Daca doriti un e-lichid cu nicotina:
    - 10% Apa
    - 10% Arome
    - 60% Propilen Glycol or Glicerina Vegetala
    - 20% Nicotina Lichida

How to Make Your Own E Liquid | Electronic Cigarette Sale

14. #2654 SP
    Quote Originally Posted by drbarsan View Post

Daca doriti un e-lichid fara nicotina:
    - 15% Apa
    - 15% Arome
    - 70% Propilen Glycol or Glicerina Vegetala
    - 10% Apa
    - 10% Arome
    - 20% Nicotina Lichida

multumim dar preferam sa cumparam un dekang sau un vapers club..sunt ieftine si bune

15. #2655 SP
    MJR
    Junior Member MJR's Avatar
    chiar nu inteleg de ce vapers club nu are mai multe arome si cantitati de nicotina

16. #2656 SP
    Quote Originally Posted by MJR View Post
    chiar nu inteleg de ce vapers club nu are mai multe arome si cantitati de nicotina
    poate s-au terminat intre timp...ce e bun se termina repede..ce inseamna cantitati de nicotina??
    PS.nu e situl meu ...eu doar cumpar de acolo..

17. #2657 SP
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    multumim dar preferam sa cumparam un dekang sau un vapers club..sunt ieftine si bune

Ca si mine, dar poate... cine stie , cuiva ii va folosi.

18. #2658 SP
    Junior Member traznet1984's Avatar
    cred ca "tata ploom" a fost iolite adik asta IOLITE / I-INHALE
    m-am gandit ca vb de electronice si de aceea n-am postat asemenea jucarie cu luni in urma.

m-a ars degetele ssa pun mana pe unu dar tot e prea ciudat un aparat cu atata cantitate de butan care se aprinde automat.
    pana si bateriile fara protectie mi se par mai linistioare

19. #2659 SP
    Junior Member msjohntm's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduRek View Post
    Poate e cumva vorba de KR 808D pe mine numai astea m-a facut sa renunt cu adevarat de 91 de zile la analoage...
    Observ ca nu se prea gasesc cartomizoare pentru KR 808D. Oare ar merge bateria de la KR 808D cu cartomizor de cigarti?
    Am gasit raspuns la reumplerea cartomizoarelor:
    http://www.distractiv.org/How-to-gui...yzOGQ0tMo.html

20. #2660 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by msjohntm View Post
    Tot cautand am gasit si varianta de la Cigarti care se lauda cu durata bateriei de o zi cel putin si capacitatea cartusului suficienta pentru corespondenta a 1-2 pachete de tigari normale. Acestea nu au insa atomizor separat si as fi curios daca se pot reumple cartusele si la astea cu e-liquid? Foloseste cineva de aici asa ceva, sau le-ati incercat? Sunt reale aceste date? Sunt mai slabe la pufaiala decat DSE-urile?
    La fel de reale pe cat sunt preturile de realiste. Cantafabulatii

Quote Originally Posted by drbarsan View Post
    - 10% Apa
    - 10% Arome
    - 20% Nicotina Lichida

Nu nicotina lichida!
    Ca mori instant numai daca scoti dopul la sticla!

traducerea corecta e "20% e-lichid comercial cu nicotina"

Quote Originally Posted by traznet1984 View Post
    cred ca "tata ploom" a fost iolite adik asta IOLITE / I-INHALE
    m-am gandit ca vb de electronice si de aceea n-am postat asemenea jucarie cu luni in urma.

m-a ars degetele ssa pun mana pe unu dar tot e prea ciudat un aparat cu atata cantitate de butan care se aprinde automat.
    pana si bateriile fara protectie mi se par mai linistioare

Clar

Ca doar nu e mai bine sa mesteresti 7 minute la o statie de emisie-receptie ca aia pana sa scoti un fas de abur...

---------- Post added 26-02-2010 at 09:37 PM ----------

Quote Originally Posted by msjohntm View Post
    Oare ar merge bateria de la KR 808D cu cartomizor de cigarti?
    Nu merg, cigarti are filet de M40X

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 133 of 224 FirstFirst ... 33 83 123 131 132 133 134 135 143 183 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks