salutare lume.... ce mai spuneti?
maine dau si eu comanda de EGO la totally wiked... o sa iau un set plus niste lichid pe VG...
ce mai faceti? ce mai fumati? ce lichide noi?
nu am mai intrat demult... va salut pe toti
salutare lume.... ce mai spuneti?
maine dau si eu comanda de EGO la totally wiked... o sa iau un set plus niste lichid pe VG...
ce mai faceti? ce mai fumati? ce lichide noi?
nu am mai intrat demult... va salut pe toti
Salut,
Multumesc frumos pt info, si totus mai raman cateva semne de intrebare, as fi recunoscator daca as putea sa primesc cateva informati in legatura cu :
Doresc sa trec la un eGo dar am cateva nelamuriri, si anume :
Daca voi folosi Cartomizor , este cu adevarat de unica folosinta ? daca nu de cate ori poate fi reincarcat si daca exista o metoda mai simpla de refill decat cea cu seringa.... (vazut videouri)
Cum e cu aceste Atomizoare LR ? au viata mai scurta decat cele cu rezistenta normala ? daca da , cu cat mai scurta ?
Raspund eu la intrebarea despre cartomizoarele Ego. Ele sunt construite ca fiind de unica folosinta dar se pot folosi in general de mai multe ori. Tin in jur de o saptamana, maxim 2 zic eu. In primul rand dupa multe folosiri vatelina din ele se imbacseste si nu mai intra atat de mult lichid in ele si deci trebuie incarcate mai des. Apoi dupa cateva folosiri ele fiind din plastic se crapa din cauza caldurii, se topeste putin plasticul si curg. Adica atata tin cat si costa. Eu le umplu tot cu siringa dar prin partea dinspre baterie.
Poti sa le folosesti linistit chiar le recomand. Fac abur mai repede decat 510 clasice dar si consuma ceva mai repede solutia din cartus. Eu folosesc alternativ 2 bucati de o luna si inca nu dau semne de imbatranire. Ideea e sa le tii permanent "udate".
Recomandati-mi si mie va rog frumos o tigara electronica si niste rezerve FARA nicotina. Tin sa precizez ca NU sunt fumator dar as vrea o tigareta d-asta ptr plictiseala...
Poate ma puteti ajuta cu un link ceva (okazii sau alte siteuri), chiar nu ma pricep la astfel de dispozitive, n-am mai avut niciodata.
Multumesc !
PS: daca rezervele nu contin nicotina, pot afecta sanatatea in vreun fel ?
PS2: ce ziceti de acest model ? http://tigaraelectricaromania.ro/produse
parerea mea dupa 2 ani de ET e ca preturile din situl respectiv sunt un pic exagerate. mai cauta si orienteaza-te spre joye 510 sau chiar setul my ego. Diferenta e doar ca autonomie a bateriei net in favoarea lui my ego. Succes!
Tigara Electronica - Magazin Online
un alt site...![]()
Hai noroace ! Iegzplicati-mi si mie de ce produsele astea (e-lichidele) contin ulei ! DealExtreme: Search for e cigarette (192 products in 21 categories)
Deci e-lichidele contin arome alimentare sau uleiuri ?
Si de ce altele contin si apa ? Cine mai baga apa in e-lichide ???
Hah! Super tare! the RiveGo! la sku45388
Cele mai bune produse pe care le-am vazut pana acum. Not.
Chiar crezi ce spun aia acolo?
Lasand gluma la o parte, aromele se extrag (sau se creaza) in ulei sau PG. Cele cu PG se pot folosi pt ET, cele cu ulei nu.
Apa apare in toate lichidele in proportie foarte mica pentru a scade punctul de fierbere al lichidului.
Salutare tuturor!
Sunt foarte nou intrat pe forum si aburesc de 2 saptamani jumate Joye e GO de care sunt f.multumit,pot sa spun ca tigarile anlaog au devenit istorie,deja nu le mai suportlol
Salut,
Astazi am intrat si eu in posesia eGo-ului si intradevar este net superior fata de 901 in ceea ce priveste baterie si cantitate de vapori insa partea de flavor era mai potenta la 901 dmpdv.
Overall sunt foarte multumit cu el, este exact ceea ce doream de la un e-cig.
@maddoc imi faci o reducere? un voucher the rog pentru acoperirea transportului as vrea sa cumpar vreo 3 sticle de 30 ml de lichid
Inca merg pe atomizorul LR de 510, primul si unicul cumparat.
Cind l-am cumparat, am si uitat, rasfoiti citeva pagini bune inapoi.
Am observat ca daca lasi capacul deschis la e-lichide nu se evapora cine stie ce.
Toata vara n-am simtit vreo diferenta de gust sau crestere a punctului de fierbere.
Folosesc Dekang PG cu o treime Dekang VG.
Anul trecut, de prin luna Mai incoace chiar trebuia sa las capacul picurator deschis sa iasa taria de PG.
Acum chiar prefer lichidele PG, de la 24 am trecut la 18 (mediu) ca nu se mai poate.
Cele de 24 nu sint bune pe LR ca-s prea tari si ustura. Pe ET-uri normale merita sa bagi de 24.
"Orders may be delayed during the Chinese public holidays from 01 - 08 October 2010.
Please contact your supplier to confirm the shipment date before placing your order.
We apologize for any inconvenience."
Salut, sunt fumator si ma gandeam sa incerc si eu tigara electronica. Am citit cateva pagini dar nu prea am inteles cu atatea e-chide si 501 so 501 xl si asa mai departe. Din cate vad toata lumea pare sa prefere eGo, dar as dori sa ma documentez un pic mai bine inainte de a face o alege, poate cineva sa ma indrume cu cateva indicatii va rog. Pe scurt am nevoie de "Tigara electronica dor dummies"
. Astept un pm. Va multumesc anticipat !!
Vezi ca parca avea maddoc tigari electronice de unica folosinta, nereincarcabile. Din alea la un pretz "de incercare". Cu lichid ruyan sau menta. Vezi daca mai are, da-i un PM si intreaba-l. Ca sa nu dai banii degeaba pe "scule" profesionale... Poate te plictisesti dupa primele fumuri.
---------- Post added 03-10-2010 at 12:41 AM ----------
Tigarile electronice "standard", unele comercializate chiar in farmaciile Dona sau pe Tigara electronica (scuze de reclama, e doar in scop de a indruma) se vind cu cartuse/mustiuce (teoretic) de unica folosinta. Au in ele un material absorbant imbibat cu acel e-lichid aromat si nicotinizat (mai mult sau mai putin). Acel e-lichid "cade" pe un filament (ca la becuri) incalzit de la bateria acumulatoare activata de un buton (tigari manuale) sau prin suctiune si o supapa care inchide circuitul electric (tigari automate). In loc sa cumperi acele cartuse/mustiuce noi poti cumpara acel lichid de REINCARCARE la sticlute din plastic economice si mai ieftine ca pret. Ele sint in recipiente de 5 mililitri, de 10, de 20, 30 si asa mai departe in sus. Noi, baietzii mai destepti, nu aruncam plasticele prin care inhalam ci le reumplem ca-i mai eftin. Fiecare-si cauta mustiucul, atomizorul, bateria si e-lichidul preferat si ramine cu ce-i place lui mai mult. Asa-ti cauti si citiva provideri... In timp apar alte modele noi, iar testezi s.a.m.d.
---------- Post added 03-10-2010 at 12:43 AM ----------
P.S.: Nu toti providerii sint la sfirsitul saptaminii pe acasa asa ca-ti trebuie un plus de rabdare.
---------- Post added 03-10-2010 at 12:44 AM ----------
Confucius...
---------- Post added 03-10-2010 at 01:04 AM ----------
Garantie: de obicei providerii particulari iti vind produse de calitate, testate si paratestate, mai ales de la "chinezii" cu care fac afaceri si le ia marfa en-gros. Consumabilele astea au si ele o viata. De asta incearca fiecare aici pe forum sa scrie cit l-au tinut si cum se comporta componentele in parte. Daca ai nimerit o componenta buna fii sigur ca te va tine mult si-ti poti pastra providerul ca fiind "de incredere". Daca se strica dupa citeva zile. Ori cauti alte modele ori nu stii sa intretii componentele corect. Metode de curatare sind descrise aici de zeci de ori, in citeva zile poti citi tot forumul daca vrei. Le poti returna dar sa te si intrebi daca nu ai gresit tu ceva. Multi nu au timp sa le curetze asa ca in citeva zile le arunca la cos si incepe sa zica si la vecini ca tigarile electronice sint naspa. VA FACETI TIMP !!!
---------- Post added 03-10-2010 at 01:08 AM ----------
Gata pt azi, am fost si la concertul lui Ozzy Osbourne si sint obosit. Noapte buna !
Multumesc pt raspunsuri, mi-au fost mai mult decat de ajutor. O intrebarea as mai avea, am vazut ca pe net se gasesc seturi complete de incepand de la 40 - 50 de lei ( e-Cigarette ). Stie cineva daca sunt de calitate aceste produse ?
Salutare la toata lumea. Sunt nou pe aici dar si in acest domeniu. Am de cateva zile o e-cigarete si pot sa spun ca am renuntat la fumatul clasic. De cand am folosit-o prima data nu am mai aprins o tigara adevarata. Acum as dorii niste sfaturi si anume:
Fumam cel putin un pachet pe zii, ce imi recomandati, si mai important link-uri de magazine serioase pt. ca am observat ca se poarta teapa. La prima vedere am ales un dse 801 sau un ego dar nu stiu de unde sa la procur si sa fie originale. Daca stiti si mai bune si se gasesc in tara lasati un pm si va sunt profund recunoscator.
PS: Banii nu sunt o problema cat timp investitia va fi una de calitate.
Va multumesc in avans.
Salut pe toata lumea si subscriu si eu la cei care au scris inaintea mea. Am citit cate ceva de pe forum, recunosc ca nu am apucat sa trec prin toate posturile, mai ales cele cu detalii tehnice, dar sper sa le citesc curand.
As vrea si eu sa trec pe tigara electronica, dar nu stiu de unde sa incep. Daca imi puteti recomanda niste magazine in care sa pot avea incredere, cu produse originale, si poate si cateva modele pentru inceput, doresc ceva la care sa tina bateria mai mult, daca se poate, si care sa produca destul de mult abur si sa se simta si aroma. Totodata, v-as purta recunostinta si daca mi-ati recomanda un loc de unde sa cumpar si niste elichid.
Multumesc anticipat.... peace![]()
Bookmarks