Cred ca am gasit o solutie mai buna si anume:
Am fost astazi in Promenada si am luat un burete de acvariu densitate mica ( acela albastru nu cel verde). Am decupat oarecum forme din el care intra mai fortat in cartus. In acest fel, buretele fiind densitate mica, retine mai mult lichid in cartus dar, atentie, se scurge mai repede, astfel atomizorul este tot timpul umed ceea ce stiti si voi ce inseamna. La cartusele originale dupa cateva trageri isi pierde taria tocmai pt. ca lichidul din capatul cartusului se evapora iar cel din mijloc respectiv capatul opus raman acolo inloc sa vina spre atomizor. Atentie ca va ia cu ameteala, atat de tare este in acest fel. Practiv nu se mai pierde nici o picatura.
PS: Am uitat sa specific faptul ca inainte de a folosi buretele, acesta a fost imbaiat de mai multe ori in apa fiarta tocmai pt. a fi mai safe.
Deasemenea aroma si taria sunt mult imbunatatite.
Jeez! Discutiile de pe net referitoare la eGO, originale sau copii, sunt absolut confuze. Daca stie cineva, poate ca ma lamureste si pe mine. Inteleg ca exista doi producatori: Joyetech si Sailebao (originali???). Ca la 510. Mai sunt si alti producatori "pe vapor". Sau produsele Sailebao sunt "copiile de slaba calitate"?
Dupa cum se vede, eGO de la Sailebao au sigla, inel auriu pe acumulator (chiar si pe atomizor), buton de cauciuc si nu au punguta in interior. DECI: acestea sunt copiile sau mai exista si altele?
Am primit eGo-ul ieri si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de modul cum se comporta (am modelul de la joyetech), cantitatea de vapori este mai mult decat suficienta, imi satisface nevoia de necotina (de obicei daca nu imi primesc "doza" de nicotina fac urat) iar look-ul si finisajele sunt foarte ok. Din ce am vazut pe site-ul joyetech.com ambele modele prezentate mai sus ar putea fi originale, joyetch ofera consultanta si produce modele la comanda pt alte companii si presupun ca asta s-a intamplat si in cazul de mai sus
. Oricum pt mine asta conteaza mai putin acum pt ca sunt foarte multumit de modelul pe care il am
Vaporizare placuta tuturor !!
---------- Post added 08-10-2010 at 04:11 PM ----------
A incercat cineva sa foloseasca vata normala (de la farmacie) pt reumplerea cartuselor ?
salutare din nou
eu am modelul cu auriu si sunt multumit, dar cum multumitului i se ia darul caut un adaptor pentru 901.
Are cineva in bucuresti asa ceva?
Ma ajuta cineva va rog cu un PM?
Care o fi diferenta dintre nicotina si "nicotina terapeutica" ?
Ma obsedeaza reclama de la Nicorette plasturi...
Nu este nici o diferenta este doar e exprimare comerciala pentru a te face sa gandesti ca terapeutica inseamna ceva medical and safe pentru tine, e vorba de subconstient. Terapie in general se foloseste ca si o cura precum cele de toxicomani sau alcoolici. Reclamele in general sunt facute pentru a spala creiere.
Nu as include totusi fumatorii in vreo astfel de categorie.
Daca vrei poti observa in reclama cum absoarbe corpul acel plasture e o culoare verde pentru a te face sa gandesti ca este ceva extraordinar de benefic. Daca foloseau rosu mai cumparai? Sangele este rosu ... nu? Vezi cum in reclama rosul se transforma in verde , de ce? Cand vezi un accident rutier si vezi sangele iti place? Nu cred
Ca sa vezi culmea el se transforma in verde iar verdele este culoarea predominanta la farmacii pentru a te duce cu gandul ca daca le cumperi produsul te vindeci de tutun.
Nimic mai fals , incearca sa ii spui unui drogat sa nu mai fumeze ci sa isi bage in vena , se va vindeca? La fel si cu acesti plasturi. Dar cumparati daca nu am dreptate.
Si eu am modelul cu inel auriu (cel sailebao) si sunt foarte multumit de el, nimik de reprosat.
Modelul Joyetech difera la constructie inelul larg din jurul butonului este adancit in constructia bateriei (scobit) si am avut placerea sa il incerc si pe acela de la un coleg, si sincer sa va spun am facut "schimb" timp de 3 zile sa vedem diferentele, din pacate nu am gasit nici una, aman2 modelele comportandu-se identic, parerea mea ca atat sailebao cat si Joyetech realizeaza tigari de calitate.
Am dse 901 de cateva zile: doua baterii, patru atomizoare plus multe cartuse si e-lichid.
Sunt foarte multumit, dar am tot auzit ego aici, ego dincolo... Ce credeti, este mai buna decat dse901? Merita sa-mi iau? Iasa cu ceva in evidenta? Cam care este raportul de fiabilitate intre ego si dse901?
PS: In primul rand ma intereseaza acel troath hit sau cum io zice, sa fie cat mai puternic, apoi aroma si in al treilea rand cantitatea de vapori.
---------- Post added 12-10-2010 at 08:40 PM ----------
Un pm baieti. De unde as putea lua un ego de calitate,adica nu copii sau copii la copii. Vreau ceva bun chiar daca este mai scump.
"Der Pirate" Am folosit DSE901 mai multe luni - este o tigara foarte buna - isi face treaba cum trebuie si poate fi mai mult decat suficienta pentru fumatorii de un pachet pe zi.
Dar totusi nu o recomand fumatorilor mai inraiti. De doua luni am trecut si eu pe Ego, care pe langa capacitatea mai mare a acumulatorilor ofera si un vapor mai dens. Dezavantajul la Ego ar fi dimensiunea mai mare respectiv pentru cei obisnuiti cu DSE901 faptul ca nu are senzor de presiune integrat si trebuie apasat butonul in momentul inhalarii.
Deci pe scurt Ego este mai puternic dar si DSE901 este foarte suficient pentru majoritatea fumatorilor. Daca erai fumator de 1 pachet DSE901 este foarte ok, daca ai fost fumator de peste 1 pachet jumate te vei bucura mai mult de ego in ciuda dimensiunilor si manevrabilitatii mai reduse.
Am avut ambele modele de ego atat joyetech si sailebao. Amandoua sunt fabrici cu renume mondial in domeniu si sunt de calitate superioara. Momentan folosesc modelul cu banda aurie - Sailebao, de care sunt foarte multumit.
Gata,
Mai incerc odata poate reusesc cu Ego-ul sa renunt la tigari...... Parca arata mai bine cu inelul auriu. Sper ca modelul asta nu mai curge prin buzunare.![]()
Tocmai am primit ego-ul. Este cel de la Sailebao, cu auriu. Ce sa zic, extrem de multumit. Throat hit incredibil, aroma deasemenea, vapori mai multi chiar decat la dse 901. Va vedem acum si cat de fiabil este.
---------- Post added 14-10-2010 at 06:13 PM ----------
Bateria de ego trebuie formatata 8 sau 12 ore?
Eu am luat ego de la totally wiked... Same thing different brand... Nimic diferit
L
---------- Post added 15-10-2010 at 05:22 PM ----------
eu fumez de ceva timp ET
am inceput in romania cu dse 901... foarte ok,,, apoi am luat cartomizoare... apoi am luat joy e 510...
acum am trecut la tornado sau EGO cum se numeste... personal nu cred ca tigarile sunt diferite intre ele... cred ca cel mai important e lichidul... am testat foarte multe... cele chinezesti sunt proaste... de ceva timp fumez numai lichide made in uk.. sunt mai curate se simt altfel... se vede diferenta.,..
eu fumez numai VG si imi fac lichidele singur
de ceva vreme am luat un cartomizor 510 joye aroma buna smoooth throath hit dar reincarcarea e un adevarat chin poate are cineva un tip cartomizorul de 510 difera de cel de kr 808 nici nu se vede vatelina dupa ce sunt scoase cele 2 capacele de protectie
Se pare ca merge mai bine ego cu mustiuc de dse901. Cu cel original daca e incarcat prea tare, se cam scurge lichid in gura. Nu am intalnit aceasta problema cu cel de dse901. Poate si din cauza ca acesta are doar un orificiu de aerisire in comparatie cu celalalt care are doua. Intra putin mai greu dar merita.
---------- Post added 16-10-2010 at 09:12 PM ----------
---------- Post added 17-10-2010 at 12:50 AM ----------
Tot incerc sa intru pe shop.vapersclub.ro insa se pare ca nu mai merge, imi tot da eroare.
Salut all. Vreau sa inlocuiesc si eu tigarile clasice cu eT.
Despre Tigari electronice, Tigara electronica, Trabucuri electronice, Consumabile tigari electronice, Pipa electronica stiti ceva ? doar ce am facut comanda de un DSE901
Bookmarks