1. am luat de la janty romania si dura si kissbox. sint multumita de amindoua, in special de kissbox care sint belea (si pot spune ca am incercat aproape tot ce se putea incerca pina acum, chiar daca n-am mai postat p-aici). Janty are si atomizoare fara inel auriu - am avut si eu unul si mi-a cedat destul de repejor. Acum am 3 cu inel si merg foarte bine.
2. bateriile nu sint inscriptionate, desgur, dar si pe site-ul original sint tot asa.
3. m-am aruncat de curind si la Titan (vezi
FARA FUM - SURSA TA DE TIGARETE ELECTRONICE - Digimark SRL 2009 ), acestea fiind practic tot dura-c si marturisesc ca deocamdata sint mai bune ca janty-urile luate inainte. Sa vedem peste o luna.
4. vlad, puiule, ai dreptate, ai devenit un picutz enervant, asa ca mai bine scrie scrisoarea aia oficiala si povesteste-ne pe urma. Cei care intra pe topicul asta vor sa afle lucuri utile, nu rataciri infantile prin purgatoriul fumului electronic.
Nu te mai scumpi la tarite si poate vei avea si tu oleaca de liniste sufleteasca, fiindca fumul bun cu cheltuiala se tine.