Originally Posted by
wolfydaniel
Acu o saptamana m-am tot invartit intr-un magazin din Arad (din ala ieftinica) Era la 10Lei exact lanterna din aia, are butonul in partea din spate si nu are mod push on e pe mod (click-declick), de aceea n-am luat lanterna, Dar acu, cred ca ma duc s-o iau Vad ca arata binisor, Banuiesc ca poti utiliza bine acel buton chiar daca e incomod acolo "in spate" pt ca ai impresia ca-ti impingi ansamblu lanterna mustiuc in gura :D
De asemnea, ma gandeam daca in locul acelui adaptor pt 3 baterii AAA, daca s-ar putea folosi doar o singura baterie de 3,6V si amperaj cat mai mare, (trebuie sa se poata, trebuie doar probate baterii) :-?
Si dupa um vad eu, dupa imaginisi dupa cum am studiat eu lanterna, acel adaptor pt 3 baterii AAA, are legaturile in serie, (pt ca o baterie e pozitionata invers), ceea ce insemna ca daca punem baterii AAA de 3,6V vom ajunge la o tensiune de app. 12V, ceea ce sigur v-a arde nichelina. Vor trebui folosite baterii de AAA de 1,2V. Se pare ca bateriile tale NiMH chiar sunt "obosite" de nu ti-ai ars atomizorul sau ai modificat legaturile adaptorului, in paralel