bogyyogy - nu ai pt. ce sa-mi multumesti..
Eu ti-am aratat ce "fumez"..mai departe a fost decizia ta sa incerci :)
Daca mai ai vreo nedumerire sau ai nevoie de vreun sfat stii unde sa ma gasesti.
Printable View
bogyyogy - nu ai pt. ce sa-mi multumesti..
Eu ti-am aratat ce "fumez"..mai departe a fost decizia ta sa incerci :)
Daca mai ai vreo nedumerire sau ai nevoie de vreun sfat stii unde sa ma gasesti.
vreau si eu sa trec pe tigari electronice.
problema e ca nu ma pricep ce model sa achizitionez.Ma intereseaza fiabilitatea si dimensiunile cat mai apropiate de tigarile clasice.
De exemplu Value Pack HQV93 ar fi ok sau e vreo cioarsa ?
Astept pareri si propuneri.
Pisboy - nu te sfatuiesc sa iti iei NICI UN MODEL mini din simplul motiv ca au cartuse mici
si faci scurta la mina incarcind cartusul in care intra 2-3 picaturi MAXIM.
Mai departe am vazut la o amica "fiabilitatea" de fix 1 sapt... ghici ce fumeaza acuma..da, ai ghicit, tot tigari normale.
Ai oferta destul de mare dar daca cauti neaparat dupa marime.. ai sa cam arunci banii pe alea care-s fix cat tigara normala.
Ar trebui sa cauti modele dupa fiabilitatea atomizorului/ bateriei / cantitatea de aburi si nu neaparat marimea.
Din cate vad eu pare un DSE 103 primea mea achizitie. aproape 3 milioane aruncati pe geam. Nu cumva sa iti iei asa ceva. Pentru inceput iti recomand un 510 ( Titan, DURA-C, Joye...sunt acelasi lucru toate) sau un DSE901.
ps..
ia vedeti ce scrie la baietii aia pe site jooos de tot..
*Nota : Nu acceptam returnarea produselor odata ce ele au fost folosite .
Garantie 30 de zile.
Pai, SPANACE..daca nu le folosesc.. nu se strica.. daca le folosesc.. nu am garantie..
WTF?
dar un dse 901 cum e fata de joye 501 excluzand dimensiunile ?
am scris eu inapoi cu vreo 2-3 pagini.
dse901 - baterie 3-4 ore + aburi medii
titan 510 - baterie 2-3 ore + aburi multi..
acuma depinde si cat fumezi pe zi...
Daca nu depasesti 1 pachet pe zi poti lua linistit 510-le.
deja am dat comanda de 501.Eu fumez aproape un pachet de tigari light pe zi.
Iar ca marimi care sunt diferentele? si ca fiabilitate.
Ai luat titan 501 sau titan 510?
La ce banuti?
Marimea e normala.. nimic extravagant...
Fiabilitate buna la atomizor..baterie, dupa noroc.
joye 510 titan oferta 2 tigari la 169 ron
Asa e ok :)...
Sa ai bafta si spor la vaporizat.
Sunt ok. O sa fie un pic greu la inceput dar te prinzi repede cand e inundat atomizorul, cum sa il suflii, cat lichid sa pui in cartus etc... Iti recomand sa stai sa citesti un pic paginile de pe acest forum si o sa gasesti multe chestii interesante.
ok mersi baieti.
Salut voios de pionier evribadii !!!
Mi-a revenit netu' !!! Au rupt unii firele de pe stilpi cu bannerele lor politice... Deh...
Yoshi are dreptate: "dupa fiabilitatea modelului, cit lichid intra, amperaj si calitatea lichidelor" ar trebui sa cauti.
Dar pentru inceput impactul vizual drept surogat este foarte important. Deci poti folosi si una (orice model) cu mustiuc maro ca filtrele normale.
Joye510 sint bune mai multe la purtator sau un "PCC - Personal Charging Case".
Amicul meu din blog (pagina 2) a dat iar comanda dse901 (de data asta vreo suta).
Bineinteles iar a uitat sa se consulte si cu altii sa cumpere si dse901c (cu buton) sau usb-pasthroughuri...
Cica "nu-s cereri, nimeni nu se intereseaza de ele". Poate nu stie lumea ce sa ceara. Bine ca sint bune si cele normale, cele pe senzor...
Am si eu Joye dar... Doua seturi tot la vreo trei milioane ajung... :D
---------- Post added 09-11-2009 at 11:03 PM ----------
Yupiii !!! Cineva mi-a scos banu' de pe computergames.
Acu sa vezi vinzari. :D Anyway TNX !!!
buna ziua. Desi citesc de ceva vreme acest forum nu am postat nici un comment. Vreau sa multumesc pe aceasta cale tuturor userilor activi de aici deoarece din cauza lor m am hotarat cu ce fel de tigara electronica sa incep(DSE 901).
Fumam un pachet de marlboro rosu lung zilnic.....evident la un spritz ajungeam la 2.
Astazi am facut fix 3 luni de cand mi am cumparat ET. Fiind incepator am reusit pana acum sa stric 3 baterii, 3 atomizoare. De aproximativ 2 saptamani nu am mai pus analoage in gura.
Am vaporizat pana acum 2x30ml marlboro high(16ml nicotina), 1x30ml kent high(18ml nicotina). Momentan vaporizez (cand folosesc tigara cu baterii) kent high iar pe passtru o amestecatura intr o sticluta de 30 ml marlboro high cu menta medium. Deasemenea am si o amestecatura proprie de ness cu visinata :)dar nu prea are gust si vapori ca n am pg sau g. Mentionez ca passtru e facut de mine dintr o baterie stricata si functioneaza pe 5v care nu se compara cu 3,7.
Cred ca asta e tot momentan. Poate ma poate ajuta cineva din bucuresti cu vreo 30 ml de glicerina sa mai experimentez cateva amestecaturi :)) ...o platesc evident.. in rest numai bine!!!
P.S. Si lasati draq analoagele ca nu IE bune si in plus eu fiind nefumator de 2 saptamani, nu mai suport fumul de tigara:)))
P.P.S. Sper ca nu s multi care sa creada faza aceea cu ET cancerigen
Ness cu visinata fara glicerina sau propilen glicol :))?
maao - lasa naibii experimentele ca 30 ml de e-liquid bun costa "doar" 30 lei.
Un atomizor stricat costa mult mai mult + nervii pe care tii faci.
cu deosebit respect yoshy la 5 volti nu se depune mai nimic pe rezistenta...si da.. nforcer ...daca n am in dotare ce sa fac... oricum nu prea folosesc momentan , poate reusesc in cele din urma sa fac rost de ceva cu care sa rezolv si problema aburilor
maao - daca ai drum prin Militari da-mi un semn si-ti dau eu si PG si G.
PS- Nu te costa nimic.
multumesc yoshy ....In alta ordine de idei "so" dus dracu' recordu' meu absolut de 2 saptamani fara fumat...fusai corupt de catre un coleg cu o tigara de foi..... ramane celalalt record adica de vreo 2 luni nu mi am CUMPARAT nici un pachet de tigari :))))