sunt oameni care au comandat de pe deal extreme ?
sincer eu ma gandeam sa-mi iau Nicobox sau Nicostick..
nu prea stiu eu care e diferenta intre ele...dar din cate am inteles cu o chesie de asta as sta linistit din punctul de vedere al bateriei..
Salut,
Am Evo, J510, eGo(cartomizor+atomizor). Deci,... J510 scoate vapori muti, aroma este destul de buna; eGo cu atomizor scoate mai putini vapori ,dar aroma este excelenta; eGo +cartomizor are aroma si vapori din belsug. Evolution de la Intellicig arata bine, practic zici ca e tigara normala, dar nu scoate destui vapori, plus ca recipientul de lichid este infim in comparatie cu 510 si insignifiant fata de eGO. Am folosit si KR vreo cateva zile, are aroma destula ,vapori foarte putini si ce nu mi-a placut chiar deloc este faptul ca trebuie sa incalzesti cartomizorul (adica sa pufai de cateva ori) pentru un "pumn" de "fum".
Nu fac nimanui reclama sau antireclama.
Sunt pareri personale si fiecare e liber sa decida daca pot fi luate in consideratie sau nu.
O zi buna.
nu mai trebe con. si apropo de bat mega am observat urmatoarea chestie
o bat normala de ego (aia de 650 de mah) cu atomiz ego ma tine cam 7 ore
hai sa zic 8. aceeasi baterie cu cartomizor ego ma tine toata ziua si nu glumesc
fol cartomiz ego de 9 zile deja.
p.s. mega bateria ma tinea pe atomizor peste 20 de ore spun ma tinea pt ca am
scapato pe jos si nu mai mere acuma.( am luato de la totally - nu stiu daca am voie sa zic)
salut pe toata lumea,sunt super incantat si trebuie sa ma laud si sa ampartasesc la cineva care cunoaste despre eT..
mi-am luat azi e-box (chestia aia cu acumlator care tine loc la baterie) la un dse 901..super tare fratilor nu se compara cu amarata de baterie
..
si tot azi am luat si noile(cel putin pt mine) e-lichid de la flavour,ce sa zic...?? ce arome,dupa mine nici nu se compara cu cele clasice..,dar stiti ce se zice de gusturi...
![]()
si inca ceva..toate cele bune s-au intamplat azi... pana azi nu am gasit lichid cu arome decat high..cea ce era prea mult pt mine..trageam 4-5 fumuri si trebuia sa ma opresc,daca fortam ma ustura pe gat,ma apucau transpiratiile..era naspa...
acum ma pot rasfata cu low..cat poftesc...
Salut , as vrea sa-mi iau si tu o tigara electronica . Am tot auzit lumea vorbind de DSE 901 , eu fumez in jur de 2 pachete pe zi. Cam ce-mi recomandati ?
stie cineva daca Joye510 e acelasi lucru cu DSE510..??
mie din poze a-mi par la fel..
idee e,ca prea e laudat 510 si cu un adaptor as fii vrut sa folosesc un atomizor de 510 pe baterie de 901..
si nu gasesc...ma gandeam daca astea sunt la fel..atunci pot sa iau DSE510 ca de asta gasesc..
Nu mai arunca�i banii aiurea pe prosti. 901, 510 sunt de domeniul trecutului sau pentru nostalgici. Vre�i o �igare electronic� care s� v� satisfac� toate cerin�ele (baterie mare, capacitate mare e-lichid, aroma, aburi mul�i) ? Sfatul meu (un aburitor de 9 luni care a testat foarte multe modele) Joye EGO baterie de 900mAh, atomizor/cartomizor EGO - combina�ia cea mai fiabil� a momentului. Iar ca pre�, hmm... sub 150 RON baterie-atomizor-filtre/cartomizor-incarcator. Un fum�tor mediu cheltuie pe lun� �n jur de 200-300 RON...
Salutare. Imi ziceti si mie (PM eventual) de unde pot sa cumpar ceva azi (duminica) din Bucuresti? M-am lasat de fumat de 2 ani. Dar citind de tigarile astea electronice si vazand atatea videoclipuri cu pufaiala, cred ca ma apuc din nou de fumat daca nu bag si eu un puf.
Poate eveti si un produs anume de recomandat pentru situatia mea. Multumesc anticipat.
Ma gandeam sa folosesc niste lichid fara nicotina, doar asa de gest. Si de citit m-am apucat deoarece vreau sa fac cuiva un cadou...
Bookmarks