stie cineva kre este durata de viata a atomizorului??
vlad - am intrat si am intrebat scurt daca au laborator. mi s-a raspuns ca "da". apoi am intrebat daca au glicerina, dar nu boraxata, iar tipa mi-a zis ca bineinteles. am cerut 10ml si a ras de minea ras pe bune, cu "ha-ha-it"
. apoi am luat 100ml cu 4,80 lei
.
minim ce imi putea vinde (datorita recipientelor mari) erau 20 ml. probabil undeva la 1 leu
daca te intreaba pentru ce ai nevoie, poti spune doua lucruri:
1. pentru sotia/prietena/mama mea, isi face un amestec cosmetic natural.
2. pentru a aburi (avand in vedere ca SI EI vand tigara electronica, nu cred ca o sa ai probleme).
pe mine nu m-a intrebat tipa nimic...
Sa pufaiti... bine !!
---------- Post added 10-11-2010 at 10:17 AM ----------
Nu exista o limita minima sau maxima...
Depinde doar de cat si cum este folosit.
Gracias de intrebarea ta acolo Raducu ! Poate auzi ceva si de propilenglicol - daca treci mai des ca mine prin farmacii.
Apropo de personalul din farmacii. Am intilnit recent o persoana care discuta intr-un grup restrins
(presupunem ca eram intr-un autocar intr-o excursie) niste subiecte despre meseria de farmacist(a)
si promovarea (inevitabila) intr-o functie destul de "suprema" intr-o farmacie sau ceva mai mult ca farmacie.
La intrebarea mea catre dansa - ce parere are despre propilen glicol si "fumatul" electronic a tacut.![]()
Dar a precizat ca se va interesa. Chiar nu avea habar de PG cu toate ca era o persoana fumatoare si farmacist.
Sau nu a zis nimic banuind poate ca s-ar putea sa-i solicit cindva ceva PG... Destul de tanara persoana.
Auzise de e-fumat dar nu a putut da o explicatie "pe loc". Detalii tehnice, riscuri, beneficii etc referitoare la PG...
Io ma simt bine dupa un an (din Mai anul trecut daca am calculat bine) de e-lichide bazate pe pg.
P.S: De nicotina lichida chiar nu am intrebat-o si nici n-as intreba vreo data - cind sint pe piata (net) lichide de MAXIM 36 mg/ml
gata diluate si nepericuloase in totalitate. Nu recomand sa va jucati cu ea (nicotina pura) daca nu aveti notiuni minime de farmachimie !!!
Prefer sa cumpar e-lichid nicotinizat (fara aroma) si esente (flavor) pentru amestecuri cu PG/VG.
Recent am amestecat 30 ml no flavour nicotinizat 36 mg/ml cu vreo 60-70 mililitri dintr-un recipient PG (cu PG zero). Iese destul de mild si strong ca tarie.
Si-am pus de incercare in sticlutze cite 5 mililitri, apoi citeva picaturi din diverse arome concentrate. Totul marfa. Pe gustul meu.
Toate ingredientele le-am primit cadou si nu va pot dezvalui sursa. Dar incercati si pe alte forumuri ale aburitorilor, poate aveti noroc !!!
eu nu stiu ce e asa mare valva cu lichidele... eu am cumparat concentrat de nicotina de 54 mg , glicerina aqua si aromele. mi le combin si le fac eu cum cred.... ce e asa mare lucru de nu poti spune de unde le ai luat?
eu am luat de la totally wiked.co.uk ti le trimit ei acasa
fumez din un ego si sunt multumit... tutun natural nu fumez decat cu alte chestii... dar aia nu se pune
---------- Post added 11-11-2010 at 04:45 AM ----------
in romania la orice farmacie iti dau glicerina... si mai sunt si alte substante care ti le dau...
glicerina e cam 3 lei per 100 ml.
in tari mai civilizate poti sa cumperi si nicotina pura... in sua o cumperi fara nici un act...
Glicerina farmaceutica pura (atentie, nu boraxata), are gust de... dulce. Dulceag asa... si miroase ca vata de zaharvata pe batz
Problema mare nu e de gust. Am bagat Glicerina cateva zile bune. Problema sta un Throat Hit. Nu simti nimic. Daca inchizi ochii nici nu stii ca ai tras abur in piept.
Tocmai de aceea mi-am luat 10ml de Tobacco High ca sa-l aburesc pe E-Health. dse901 ramane cu vata pe batz, deocamdata![]()
tigarile electronice functioneaza toate pe acelasi sistem de vaporizare, calitatea nu difera prea mult de la un model la altul, eu ca si comerciant le-am testat pe toate. Sunt bune si mai putin bune, functie de pret si accesoriile din pachet. Daca vrei calitate mega ia Gamucci la 300 si ceva de lei, daca nu la 80 de lei poti fuma linistit electronic si fara probleme. Spor!
vlad - am fost la DONA si au spus ca nu au propilen glicol, dar mi-au spus ca exista depozite de substante de acest gen care dau litrul cu 20-30 lei
am impresia ca si mai in spate, pe forum, gasesti un link cu o firma d-asta.
Sa pufaiti... bine !!
---------- Post added 12-11-2010 at 11:50 AM ----------
mie-mi place ca fumez linistit, electronic, la 39 de lei
de 80 fumez la doua kituri, insemnand ca prelungesc viata componentelor
Sa pufaiti... bine !!
1 tigara electronica (atomizator + baterie) - 118.8 x 9.3mm, 15g
1 baterie de rezerva lithium - (180 mA)
1 incarcator AC 110-240v 50/60Hz
4 cartuse de nicotina de diferite concentratii (HIGH, MED, LOW, NO)
Instructiuni de utilizare in engleza si romana.
+
consumabile pentru o luna (daca fumezi cca 1 pachet de tigari/zi):
2 cutii de cartuse de rezerva
1 atomizor de rezerva (este bine sa avem pentru cand se va strica cel din kit)
1 sticulta de e-lichid (30 ml)
1 tabachera (nu este obligatoriu dar este recomandat sa avem)
Eu am dat 260Ron.
Il dau la 170ron. E ca si nou.L-am folosit o sg data.Are garantie si absolut tot ce am primit.
salutare,
sunt posesorul unei asemenea baterii si... nu prea e normal ce zici tu...
mie mi se pare ca trag mai usor din asta lunga... :-s (e cea de 280)
---------- Post added 15-11-2010 at 11:57 PM ----------
in alta ordine de idei - sumarul ultimei perioade:
stiti ca am plecat la drum cu minimal kit-ul dse901 - 1 atomizor + baterie mica (180) si 5 rezerve + lichid tobacco high.
intre timp mi-am mai luat 2 baterii de E-Health, 4 atomizoare E-Health, 10 cartuse si lichid Marlboro high.
am zis eu ca E-Health este satisfacatoare insa... ideea e ca tigara e buna. dar nu mai mult de o saptamana.
nu inteleg cine da rateuri, insa incepe sa se comporte ciudat.
dadusem o comanda de inca un E-Health cand... am dat de un user okazii.ro care mi-a oferit cateva componente noi de dse901 (mini) la preturi pe care, chiar daca o continuam pe E-Health, nu le puteam refuza.
asa ca mi-am luat o baterie mare neagra (de 280) + atomizor negru + 5 cartuse negre + lichid Pepene Galben (Melon) high
ajuns acasa am recuperat lichidul din toate cele 10 cartuse E-Healt, mai aveam ceva pe fundul sticlutei si am facut de un sfert de sticluta de 10 ml. am adaugat glicerina pura pana la jumatate si apoi am pus pana sus Melon high.
O M F G !!
concluzia? E-Health sunt bune, dar de unica folosinta. parerea mea. dupa un timp, atomizorul incalzeste prea tare iar cartusul de plastic se incinge pana incepe sa miroasa a plastic topit... cred ca este mai toxic decat tigara normala...
asadar, raman pe dse901. scoatem E-Health din kitul personal si ramanem la:
- baterie mica alba(180) + atomizor alb
+ cartuse maro
+ combinatie Tobacco high-Melon high
- baterie mare neagra(280) + atomizor negru
+ cartuse negre
+ Melon high
restul:
- 2 baterii E-Health - le vand sau le dau la schimb
- incarcatorul - cablu USB + adaptor priza casa + adaptor priza masina - le vand sau le dau la schimb
- atomizoarele le voi arunca, deoarece personal cred ca au o problema si nu vreau sa dau porcarii utilizatorilor de TE.
- cartusele se arunca si ele.
P.S. inca merge bine atomizorul alb, cel luat cu primul kit acum 3 saptamani. am mers numai pe el, neavand unul de schimb.
P.P.S. lichidele combinate de mine erau Dekang, VG.
Sa pufaiti... bine !!
Acum am terminat de citit fiecare pagina a acestui forum si acum...dupa 5 oream terminat. Insa...par mai zapacit decat eram inainte.
Fumez 1 pak si 5-10 tig/zi Marlboro lights si as dori o etigara care sa imi ,,satisfaca" acest narav.
Acum...nu stiu care ,,model" de tig sa aleg dar mai ales de UNDE?...am dat cautare pe google de genu; Joye 510 LR + bat Joye 510 XL ( prima din rewievul lui Monky) etc.....dar singurul site romanesc care sa dea asa ceva e v.... c.... b si din cate am citit aici....nu are nush ce reputatie.
M-am oprit o clipa si la 801....insa...pare prea ,,tare" desi desigur ca , caut durata buna a atomizatorului+bateriei+ satisfactie.
AM vazut ca nu s-a prea vorbit despre modelul TECC TORNADO E-Ni care il gasiti cu usurinta pe un site romanesc....si care mi-a atras atentia.Insa pe acel site nu gasesc atomizator de schimb(inafara de cel de rezerva din pachet) sau nici vre-o alta consumabila. Acumulatorul pare destul de generos...dintre cele mai generoase chiar....+ are o rata mai buna de functionare zilnica. Are cineva acest fel de tigara?
PS: Daca dati de acest site...gasiti si BAITA CU ULTRASUNETE pt atomizatoare.
Pe un alt site romanesc..www.e-ti...ro se gasesc 3 sau chiar mai multe feluri de DSE901....unde se oferaq garantie pe 3 luni la atomizatoare...iar la baterii chiar mai muilt(fara conditii de genu ca reumplerea sa se faca de la ei).
Va rog sa ma sfatuiti...sincer...acel Tornado tare mi-a facut cu ochiul....poate desi e porea tare.
PPS:Nu gasesc nicaieri baterie Mega XL eGO...si nici atomizatorul acela LR despre care vb Monky.
PPS: Ar avea vre-un efect benefic acea ,,baita" cu ultrasunete pt atomizatoare?
Va rog...help me...nu dau de nici un site...ce sa zic de mai multe unde sa pot compara preturile......va rog niste siteuri serioase...care dau garantie de preferat si niste modele care sa ma tina o zi bateria si atomizatoarele. Va Multumesc din suflet.
Scuzati-ma dar m-a zapacit rau de tot aceste 187 de pg...in 5 ore.....
Daca vreti PM me. MS!
Ei HIM, tu vrei raspuns la toate intrebarile deodata. Nu exista asa ceva mai ales in electronic smoking domain.
Cel mai bun raspuns e experienta proprie dupa propriul tau gust.
Eu am inceput direct cu un kit joye 510 cu doua baterii, doua atomizoare si cinci cartuse la care am mai adaugat un lichid cuba high.
Eram fumator exact ca tine iar acum sunt ok cu electronicele de vreo 3-4 saptamani. Astept sa se amortizeze investitia apoi voi trece probabil la un eGo.
Doar ce mi-au sosit atomizoarele 510 LR. MF daca pot pufaii cu ele lichid de 24 mg. Trebuie sa-l tai cu glicerina ca altfel nu se poate. Pe baterii ego de 900 mah face ravagii. Tocmai mai fac comanda de cateva.
Very Happy![]()
Vinzi sau cumperi - Console Games Forum
---------- Post added 16-11-2010 at 08:48 PM ----------
Adevarat. In paginile acestui forum gasesti si review-uri despre BAITZA DE ULTRASUNETE descrisa de Lucian... Si cit de inutila este.
---------- Post added 16-11-2010 at 08:55 PM ----------
Am auzit ca unele atomizoare, pentru a fi curatate se baga in apa saptaminal (intr-un recipient) apoi in cuptorul cu microunde.
Din cite stiu eu metalele nu se baga in aceste cuptoare... Si s-au inventat si gazele, ARAgazele si alte vase de incalzit apa.
Prefer varianta zilnica cu elichidul suflat din atomizor (precum umflarea unui balon) intr-un servetel de hirtie.
---------- Post added 16-11-2010 at 08:57 PM ----------
Atomizoarele 801 si 901 sint OUT ! (Pot fi ele si LR ca tot OUT sint...)
---------- Post added 16-11-2010 at 09:11 PM ----------
Inca o vorba: Dispozitivele electronice nu pot fi bune sau gustoase. Doar E-LICHIDEle pot avea acesta calitati.
Poate va referiti la modelul de atomizor - cel mai fiabil. Deci, sa discutam in termeni tehnici dragilor.
In final reamintesc ca un dispozitiv electronic nu poate fi cancerigen. Si sa nu va simtiti iradiati ca la telefoanele mobile
Doar daca cineva nu s-a spalat pe miini sau tocmai a stranutat pe dispozitiv si l-a facut "posta" cu amicii...
Atunci e vorba de virusi... Transmisibili, desigur... Bateria - sa aiba citi mai multi miliamperi, sa avem ce aburi mai mult timp !
Parca acesta era si scopul, nu-i asa !???
---------- Post added 16-11-2010 at 09:25 PM ----------
Vinzi sau cumperi - Console Games Forum
Ms frumos FMAC....dar nu m-am mai puiout abtine si am comandat deja kit 801 x 2 cu toate incarcatoarele= 189 RON.Nu cred sa fie o investitie rea...mai ales pt ca sunt 2.
Am o intrebare...am dat peste un dispozitiv numit BAIE CU ULTRASUNETE pt curatarea atomizatoarelor =100 RON.Ar e rost sa cumpar una?...poate prelungesc viata atomiz cu un astfel de dispozitiv.Are cineva?...macar vre-o idee?
Si in ce sens atomizoarele 801 sunt OUT?....am inteles ca pot tine chiar mult peste asteptari.
FMAC...de ce nu te satisface 510?....de ce vrei sa treci pe eGo?....daca treci..da si mie siteul pt ca pana acum am gasit doar eGo cu baterie mica 180...nu am dat nicaieri de XL...sau cum ii mai zice.MS FRUMOS ALL.NB
Incearca sa folosesti asta: http://shop.vapersclub.ro/162-514-la...irecta-801.jpg
sau asta: http://shop.vapersclub.ro/162-515-la...irecta-801.jpg
sau ceva de genul: http://vapersforum.ro/download/file.php?id=344
Sint mustiuce de picurare directa a elichidelor pe puntea metalica absorbanta ce se afla deasupra filamentului din atomizor.
Eu am renuntat de tot la mustiucele cu vatelina, buretzi, hirtie de ceal Lipton sau "vata" de acvarii...
Linkurile pozelor sint doar in scop informativ, alte poze n-am gasit. Desigur exista si picurici din acestea de 901 sau 501...
---------- Post added 16-11-2010 at 10:20 PM ----------
Nu as incerca picuratorul (de fapt nu am incercat ca nu mai folosesc) cu baterii asemanatoare tigarilor deoarece majoritatea nu sint protejate si etanseizate impotriva scurgerilor de lichide. Ma refer la picurarea directa pe atomizor. Ce baterie are gaura - e naspa ! Ar putea intra surplusul de elichid in baterie si ADIO !!! Singurele care sint cele mai etanse sint EGO si probabil toate asemanatoare lor (T-Rex, Riva etc... de care nu am auzit inca)...
---------- Post added 16-11-2010 at 10:30 PM ----------
510 pardon !!!![]()
@HIM nu pot sa spun ca nu ma satisface 510-le dar eGo imi place cum arata si ce review-uri are.
Plus ca e bine sa le mai schimbi, dar pastrez evident si joye la care dupa aproape o luna sunt tot la primul atomizor.
Nu-mi pare rau deloc ca am inceput vaporizatul cu joye 510. Daca fac bine socoteala zilele astea mi se amortizeaza investitia in electronice, mai precis, cat am cheltuit pe kitul ET cu consumabilele aferente as fi dat pe analoage.
Sa vaporizati bine!
Asa e Fmac....in 2 sapt cam amortizezi orice kit cumparat. Nu stiu...sunt tare dezamagit de etigara 801....mi se pare foarte slaba...sau e de vina trecerea brusca de la 1pak si Marlboro lights la 801( cartuse Marlboro mediu). Nus ce sa fac....cam intru in panica la gandul ca am dat 210 RON si nu sunt ,,satisfacut" .Nu are nici un efect.Fumez etig si apoi una normala...Ma gandesc ca or fii de vina cartusele...si mi-au dat un flaconel 10ml MAR mediu(nush de ce ca tot marlboro le-am cerut)...cica e de la sailebao.
PS: cate fumuri sau mai bine zis...tigari(1 tig=15 pufuri) pot fuma pe un cartus cu vata....cate reincarcari merge pe el?...Dupa ce adaug 3-4 picaturi parca e imbibat deja si nu mai pot pune elichid....=vapori slabuti. Am primit doar 5 si sa stiu cate reincarcari pot face pe unul. Mersy.
asta este greseala cea mai intalnita la trecerea de la analog pe digital.
toti fumatorii se asteapta sa fie EXACT ca si tigara.
nu are cum sa fie asa. am spus si mai sus. trebuie si putina vointa. dar ce e bine este faptul ca poti pufai mai mereu. eu nu m-am dezlipit in primele doua zile, de fara analoage, de electronicamai avem un pic si pufaiam si in baie, tocmai pentru ca NU ERAM SATISFACUT de electronica. dar... a mers.
in alta ordine de idei - eu nu aburesc echivalentul unei tigari. ar fi culmea sa stau sa numar pufurile. eu o tin mereu la indemana si, din cand in cand, bag cu vapori.
altceva acum.
imi iau eGooooo.m-am decis.
ramane de ales intre Joye si SLB... :-s
Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni.
Dar inca mai bag (dupa un an jumate) si cite una, doua sau mai multe tigari "classice" de prin vecini, colegi, amici...
De cumparat cumpar rar UN PACHET, o data la doua weekenduri sau sa ma revansez (datornic fiind dupa cum am descris mai sus)...
Hehe, cu fiecare tigara "confiscata" de la prieteni le prelungesc viata)))))
De lasat NU ma voi lasa. Ce ar mai fi viata doar cu aburit electronic, cafea decofeinizata, bere fara alcool sau femei gonflabile !???
---------- Post added 18-11-2010 at 07:46 PM ----------
BOGĂŢIA BĂTR�NEŢII: Argint �n păr, Aur �n dinti, Pietre la rinichi, Zahar �n s�nge,
Plumb �n picioare, Fier �n articulatii Şi o sursă inepuizabilă de gaze naturale!
(Sursa: de pe messenger)
Bookmarks