3 camioane Roman Diesel + 2 Dacii 1300 = 5 elemente de decor incredibil de bine finisate.
P.S. Si am mai pus ochii pe ceva
3 camioane Roman Diesel + 2 Dacii 1300 = 5 elemente de decor incredibil de bine finisate.
P.S. Si am mai pus ochii pe ceva
Me very happy today!
Era Sandybridege a poposit si la mine in casa!
1. Procesor Intel Core i3 2100 3.10GHz box
2. Placa de baza ASRock P67 Pro3 rev. B3
3. Placa video Gigabyte Radeon HD6850 OC 1GB DDR5 256-bit
4. Memorie TeamGroup Elite Ram 2GB DDR3 1333MHz CL9
5. Sursa Fortron Saga II 500
6. Tastatura Microsoft Arc black
7. HDD Samsung F3 500gb 7200rpm 16mb cache
1924 ron. 2286 cu totul. Dar sa va spun ceva: Tastatura de la Microsoft face TOTI BANII, e absolut superba si se comporta ca atare.
Sent from Romania!
Un player HD mic cu WiFi (N) inclus la un pretz decent. Cumparat de la (eMag) cu 460 RON
A inlocuit un DVico TviX 6500A (care merge inca dar a devenit enervant - incet si freezuri si bazz).
![]()
![]()
![]()
![]()
[+] Chipset: SMP8652 @ 500MHz (TviX era la 300) --> navigarea prin meniuri foarte rapida
[+] Design exterior reusit, fara cooler, fara display si jocuri de lumini inutile
[+] WiFi inclus --> nu trebuie sa "ghicesti" un stick WiFi-USB care poate nu merge si costa 100 RON extra.
[+] Subtitrari RO --> 7 marimi diferite de la miopi cu litere cat palma pana la mininini pt furnici.
[+] Stie folder.jpg de orice marime jpg sa fie, si le arata instant. Video preview pt fisier selectat.
[+] Desi are doar 2 USB, poti infige un splitter si le vede pe toate (inclusiv HDD-uri). Le poate si sharui in retea - inclusiv cu aparatul oprit !!!. Copy, Rename, Delete.
[+] DNLA v1.5, SAMBA (atat share din XP cat si workgroup din W7). NeroMedia Home inclus pe CD, daca nu va place Win MediaCenter --> FARA subtitrari prin DNLA! Merge si cu PS3 MediaServer...
[+] Interesant ca FLAC din MKV a mers, DTS-MA s-a trimis intact prin HDMI.
![]()
![]()
![]()
![]()
[-] Un singur font si tendinta de a se pune pe codul de pagina EN, ca sa schimbi la fiecare film inapoi pe CE sa vezi cu sh si tz. Nu le arata daca nu au nume identice cu filmul.
[-] NU vede DVD pe USB, NU stie meniuri/structura VOB/BR, insa playaza "ca prostu" si Video_TS si ISO.
[-] Search doar de pe USB, si doar dupa nume de fisier - nu cauta/sorteaza dupa taguri MP3.
[-] AAC5.1 doar stereo, DTS doar cu ext WAV, doar la 44KHz. Ce este 24/96 sau 48KHz nu se aude.
[-] Poate mi s-a parut mie dar cand dau NEXT sare aiurea, nu neaparat la urmatorul fisier din lista.
![]()
[+] Youtube chiar merge, cu search si login pt favorite etc. La vreme se poate seta orice oras. +Picasa.
[-] Nu mi s-a parut a fi HD dar arata ok. Unele clipuri sunt {X} pt playere standalone...
[-] Nu are browser, nu poti asculta www radio si altceva decat scrie in manual (picasa+youtube.punct).
Poze de tot felul >> (picasa)
In concluzie >> *Excelent! Pacat ca numai acum a aparut. Eu zic ca e mai bun ca un WDTVLIVE - pentru cine nu e mare meshter in Linux si nu vrea sa se complice, LGDP1W face tot ce trebuie sa faca un player. Exista si varianta fara WiFi cu 60 RON mai ieftin, dar care e farmecul
* PC/Laptop cu Muzica --WiFi-- +Boxe+ ... Gradina ... [checked]
kside, daca poti te rog frumos sa uploadezi wallpaper-ul de aici.![]()
Uite aici, toată şedinţa foto.
Intrebare de incepator. Bateriile care sunt incluse in pachet sunt de 1.2V sau de 1.5V?
L.E.: 1.2V. Am vazut acum pe cutie.
Nu exista rechargeables de 1.5V. Cel putin din cate stiu eu. Toate sunt la 1.2. Ce-i drept insa, desi ele sunt la 1.2V, bateriile reincarcabile bune pleaca de pe la 1.45V... si coboara pe masura ce se descarca... Oricum eu nu am cumparat jucaria pt. baterii... alea le consider bonus (ca si adaptoarele de R6). Aveam charger super rapid, dar care din pacate nu-mi arata cat de mult se incarcau acumulatoriii... Acum pot sa stiu si eu care din ei sunt pe duca... sau care din ei se incarca mult prea putin![]()
Bookmarks