Dupa lungi cautari, am reusit sa gasesc un disc drive la un pret rezonabil.
Un nou set de postere metalice Displate pentru ca am peretii goi dupa renovareToate 6 din universul Souls.
Un video clar aici :
http://www.youtube.com/shorts/09eToxpyx9U
Pacat ca inca nu fac livrari in Romania.
A venit momentul sa fac si eu pasul de la Macbook Pro 2016 13" cu Touch Bar (you will be missed) la Macbook Pro M4 16GB RAM si 500GB.
Dupa 3 zile de certuri cu eMag (care efectiv mi-au pierdut coletul dar ei tot dadeau asigurari ca "vine maine" si urgentam livrarea, desi nu lucra nimeni in sediul curierului care sa urgenteze) si 3 reclamatii la ANPC din care sper sa-si ia cel putin o amenda, mi-a ajuns coletul si...este ceva incredibil.
Diferenta de putere in orice este senzationala, iar display-ul asta...l-am verificat azi noapte in bezna cu o gramada de teste - efectiv imi este greu sa spun ca nu este OLEDefectiv ceva senzational
Desigur sunt si lucruri care nu-mi plac si cu care ma voi obisnui intr-un final - cum ziceam de Touch Bar care mi se parea genial si ceva folosit absolut zilnic, iar acum am trecut la niste butoane cu functii presetate, din care 6 sau 7 sunt inutile pentru mine si mi-ar fi placut ceva configurabil.
Bookmarks