Yay! �n sf�rșit, am găsit și digipak-ul.
Printable View
Yay! �n sf�rșit, am găsit și digipak-ul.
Shank 2
Batman Arkham City
Football Manager 2012
Nexuiz
O noua aditie in materie de instrumente muzicale :X
Ukulele!
Azi am primito XD: ATi (Sapphire) HD 6850 1024 GDDR5 (link-ul este pentru cei ce vor sa vada mai in detaliu placa video)
Este un cadou de la un amic din SUA :), din testele ce le-am rulat sunt foarte multumit XD.
PS: in cea ce priveste comparatia ca sa nu fie confuzii, testele vechi cu HD4670 si cele noi cu HD6850 au fost facute cu aceasi configuratie si procesor, doar ca atunci cand am facut benchmark-ul cu 4670 am dat unlock la procesor (din fabrica procesorul meu este triple core, dar l-am deblocat facandul quad core), in timp totusi m-am gandit sa nu-l stresez daca nu am chiar nevoie de acel extra core (lucru care nu sa intamplat) si acuma mi-a fost lene doar pentru test sa-i dau unlock, daca i-as fi dat unlock rezultatele ar fi fost putin si mai bune, dar sunt multumit si asa XD.
Aceeași placă video am și eu. Raportul preț-calitate este excelent. :D
S-o folosești sănătos!
13 inch Macbook Pro - mid 2010 - conditie excelenta
-> 2.4 GHz Intel Core 2 Duo
-> 4 GB ram
-> Nvidia Geforce 320M 256 MB
+ OS X Lion original ($30; clean install)
Thanks a lot okazii.ro Pe okazii scria ca e modelul din 2009 la 2.26 GHz. Se pare ca vanzatorul nici nu verificase ce vinde ;) got lucky. Functioneaza impecabil dupa un clean install. iOS development here i come.
Casti PANASONIC.
Mouse pad & carcasa iphone 4 with FRINGE *huge fan there :)*
Dear Esther - 3,49€
Attachment 166651
It has begun.
^Succes sper sa te poti bucura de el ^^, din pacate am auzit ca inca tot sunt probleme legate de el si de servere, parca de demon hunter de exemplu trebuie sa stai deoparte pe moment...
Hmm, jocul l-am cumpărat pe la ora 1:30. Am ajuns acasă la 2:00 și m-am putut loga din prima. No more queues & errors.
Am �nceput cu un barbarian, o să joc singurel primul run, unde o să sparg fiecare butoiaș, fiecare vas. Apooooi voi mări dificultatea și voi juca �n co-op. :evil:
Dead Island - 12$
Metro 2033-bargain
Wheel Stand Pro
In sfarsit am scapat de calvarul gasirii unei pozitii comode in GT5.
Luat de aici: Home page - Wheelstandpro, a venit in 24h din Polonia... super rapizi baietii.
Este super stabil, calitatea este de exceptie iar pozitia e customizabila in orice mod posibil... si pe inaltime si lungime si unghi de inclinare.
Iti merge kinect-ul pe spatiul acela mic acolo intre canapea si TV? Intreb pentru ca ma mut intr-un apartament nou si camera in care va fi Kinect-ul e cam ca cea din imagine si mi-e frica sa nu devina un bibelou.
Mersi.
pana in canapea nu e spatiu suficient.
intorc tv-ul inspre locul de unde e facuta a doua poza... si se face spatiu suficient. :)
Bumper iPhone+Folie
Monitor LCD BENQ G2420HD, pret bunicel la mediagalaxy :).
welcome to the Galaxy :)