Pfff să �l folosești cu noroc! Și eu vreau sa �mi iau unul, �nsă nu mă pot decide �ntre el și iPhone 4S.
Printable View
1.iPhone 4S (32GB)
2.iPad 3 (4G, 64GB)
Primite cadou de ziua mea..
Mai schimbam aerul :))
LEVEL:editia mai 2012
New jeans :D
Just in
Humble Indie Bundle V!
Ca sa numai existe discutii.Am preferat sa postez pozele profesionale pentru ca la momentul respectiv nu am avut timp sa fac poze .Nu vad sa fie nici o regula care sa interzica postarea fotografiilor dupa internet,nu cred ca sunt primul si nici ultimul care posteaza fotografii luate dupa internet.
Thread cleaned. Fiti si voi mai open-minded ca suntem printre amici aici si trebuie sa recunosc ca-mi place genul acesta de thread (am "furat" ceva idei de la voi - unele idei de produse sunt dementiale). Acum va dati seama ca nu e nimeni obligat sa vina cu dovada (chitanta, factura, poze cu ziarul de azi), iar in cazul lui iPaul, chiar nu era cazul. Peace & Respect!
Geez, este a nuștu' c�ta oară c�nd se șterg posturi inutil. Mereu c�nd se deviază foarte puțin de la subiect dispare c�te o pagină �ntreagă de posts. Deaia nu-mi mai place și ezit să mai fac c�te o glumiță pentru că imediat sunt avertizat și pus la colț. Why so commie?
New ones!
Battlefield 3 Premium.
Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S DX + Filtu UV Marumi :)
Nici nu pot sa cred ce am achizitionat de la un cunoscut!
Sky Batmobile 1999
New stuff
:evil:
New :)
Un nou NDS :X (ma rog , second hand)
Nissin Di622 Mark II...sosit ieri :)=D>