Mai poti incerca si pe cheap xbox live codes![]()
Există cumva şanse să apară ceva probleme (de ori de care...), dacă �mi comand un Online Game Code de aici...?
Amazon.com: Xbox 360 12 Month Live Gold Card: Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51QuEJlUsCL.@@AMEPARAM@@51QuEJlUsCL
Ştiu că e scump, dar folosesc banii de pe mTurk, mersi!![]()
A facut endoscopie un prieten de-al meu. Nu stiu cum a fost ca nu a mai trait sa-mi povesteasca.
@ paunstefan
E destul de aiurea...eu mi-am facut endoscopie gastro-intestinala(asta acum cativa ani);intai iti face analizele,dupa iti da cu niste spray anestezic sau direct injectie locala,sa nu iti vina sa vomiti tubu ala cretin ce ti-l baga pe gat;posibil sa iti faca si o perfuzie sa iti dea anumite calmante pe timpul investigatiei.Oricum,senzatia e destul de aiurea(te doare gatu,iti vine sa vomiti cu tot cu anestezicu lor... lol)Partea nasoala apare atunci cand preleveaza probe de tesut![]()
Spinup Retry Count 97 100 88 0 OK: Value is normal...ASA MA...nu mai vrea sa ma paraseasca segateul...ma iubeste prea mult
![]()
Tot asa am patit si eu,la ecograf nu aparea nimic si cand am facut endoscopia,stomacul meu era plin de rani(cola,junk food etc) succes maine![]()
idem...intr-o zi 5 l de cola si alte prostii...a doua zi...o minunata enterocolita acuta....asa ca aveti grija ce bagati in matz![]()
Bookmarks