Nu man, gluma e gluma... nu suntem ipocriti totusi. Dar a fost un clip cu o executie in direct (cu niste teroristi), unul cu impuscati de armata, unul cu taiat capul... Eu inteleg ca e o realitate de care nu ne putem ascunde, dar macar aici incercam sa scapam de "Stirile de la ora 17:00"...
More for me thenPoate va intereseaza atunci un Souflee din ochi de tigru cu sos de copite de bivol ?
Luni ma gandeam
Ca Marti
Sa ma duc Miercuri la scoala
Joi Vineri n-am apucat
Sambata ce rost mai are?
Duminica e sarbatoare!!!![]()
o fii fake, insa am mancat crispy strips in Londra, si avea un gust cu totul diferit, mult mai natural, faptul acesta m-a pus pe ganduri
Am o intrebare pentru cei care folosesc VPlay - Videoclipuri HD Online
Eu mai am vip pentru 140 de zile iar site-ul imi zice ca am atins limita de videouri gratuite vizualizate.
As vrea sa stiu ce se intampla?
Sper sa nu se ia ca si reclama... Si eu la inceput mi'am facut VIP de 6 luni dar am cam luat ''teapa'' (stiu ca e cam dur cuvantul). Probabil ca ati auzit multi de el serialepenet.ro... O luna de vizionat costa 0.90 euro + TVA. 10 luni ar veni 10 euro si tinand cont ca pe VPLAY cu 10 euro ai doar 6 luni, este mult mai rentabil un cont pe serialepenet.ro Just sayin![]()
Bookmarks