Chiar ma intreb de cand a devenit SpamBox-ul arie tehnica, medicala, tech support si Valea Plangerii... all in one?
Nu mai bine inchidem toate celelalte sectiuni si lasam un singur thread: SpamBox?![]()
Multumesc dar as vrea ceva simplut, un programel simplist sau cv de genul care sa faca treaba rapid, am nevoie doar la un filmulet.
Am pus-o pe fi-mea la colt, cu fata la perete. Este pedepsita pentru ca nu este cuminte.
Am procedat corect?
Da sau Nu.
Ah, sa nu ma intelegi gresit... imi place manifestul (mai putin partea cu pen**es in a hornets nest, care e cam out of place)... insa iti poti da seama instant ca persoana/persoanele care l-au scris nu au depasit pubertatea... Bine, nici Don Quijote nu a depasit-o, si parca nu mai era tinerel. Sa vedem ce zic acum morile de vant insa... Let there be a fair fight... 'till the sand will be washed in blood (daca tot e sa citam din filme) ...
vs
---------- Post added 04-04-2011 at 06:31 PM ----------
Nu! Desigur!
Ia gandeste-te ca intro buna zi va veni la tine si va spune:
We are Legion
We do not Forgive,
We do not Forget!
Eu zic DA! De obicei, cand eram mic si faceam prostii, ai mei ma puneau la colt.Copilul invata ca daca face o prostie, o sa stea singur.Pe el il doare mai mult ca se plictiseste enorm ca nu face absolut nimic, devine inpacient si probabil nu o sa mai faca aceeasi prostie de 2 ori .
Doamne urasc show-ul asta...
Stie cineva cate carti scrise de Andrzej Sapkowski sunt in engleza? Si care ar fi alea... am cautat pe net si unii zic ca 2 ba altii zic ca 3, e uite eu zic sa intreb pe un forum de console!
Bookmarks