SloKilla, nu stiu cine esti si sincer nu ma intereseaza, dar am o intrebare pentru tine. Ce cauti tu pe un forum de consolisti?
SloKilla, nu stiu cine esti si sincer nu ma intereseaza, dar am o intrebare pentru tine. Ce cauti tu pe un forum de consolisti?
Daca esti consolist, dupa cum spui, ce tot trollezi pe aici (ma refer la ultimele commenturi ale tale) in loc sa iti vezi de ale tale si daca ai ceva de adaugat pe forum in legatura cu consolele atunci sa postezi?
PS: Cultura mea generala nu are nevoie de niciun daredevil. Nu cred ca ai fost banat de bun ce erai.
Chill man,se numeste SpamBox XL si in primul rand nu am trollat pe nimeni...Deci papusel,alta data...
Ma, sincer, ce cauti tu pe consolegames, un forum de consolisti? Te tot dai consolist dar nu aduci nimic constructiv. Tu de aia intru pe un forum de consolisti? Sa bombardezi spamboxul? Daca vrei forumuri pentru exprimarile tale, cauta in alta parte, prietene. Vad ca vorbesti de sirop, papusei, etc. Sigur ai gresit forumul.
Iti recomand cu caldura:
Oh sorry,I got carried away...T_T
Please don't rape me T_T
---------- Post added 09-09-2011 at 07:59 PM ----------
Ia hai m-am saturat de mascarada asta.M-am lamurit cum sunteti voiSuferiti in continuare
Bookmarks