SloKilla, nu stiu cine esti si sincer nu ma intereseaza, dar am o intrebare pentru tine. Ce cauti tu pe un forum de consolisti?
Printable View
SloKilla, nu stiu cine esti si sincer nu ma intereseaza, dar am o intrebare pentru tine. Ce cauti tu pe un forum de consolisti?
1.Sunt consolist
2.Sunt daredevil,pentru cultura ta generala
Daca esti consolist, dupa cum spui, ce tot trollezi pe aici (ma refer la ultimele commenturi ale tale) in loc sa iti vezi de ale tale si daca ai ceva de adaugat pe forum in legatura cu consolele atunci sa postezi?
PS: Cultura mea generala nu are nevoie de niciun daredevil. Nu cred ca ai fost banat de bun ce erai.
Chill man,se numeste SpamBox XL si in primul rand nu am trollat pe nimeni...Deci papusel,alta data...
Ma, sincer, ce cauti tu pe consolegames, un forum de consolisti? Te tot dai consolist dar nu aduci nimic constructiv. Tu de aia intru pe un forum de consolisti? Sa bombardezi spamboxul? Daca vrei forumuri pentru exprimarile tale, cauta in alta parte, prietene. Vad ca vorbesti de sirop, papusei, etc. Sigur ai gresit forumul.
Iti recomand cu caldura:
SloKilla ai ramas acelasi tip enervant.8-|
Haha :)) sincer ce pot sa spun despre reply-ul tau este: Attachment 141476
Nu am gresit forumul,sa fii gamer inseamna a aduce ceva constructiv pentru forum?Am intrat pe forumul asta sa ma distrez si eu...dar daca asta te supara asa de tare atunci Attachment 141477
Unde-i Graft cand lumea are nevoie de el?
Don't feed the troll. Ignore it !
Oh sorry,I got carried away...T_T
Please don't rape me T_T
---------- Post added 09-09-2011 at 07:59 PM ----------
Ia hai m-am saturat de mascarada asta.M-am lamurit cum sunteti voi =D> Suferiti in continuare
Interesanta emisiunea de pe Discovery cu fenomene paranormale:).
Gata,a venit,a aruncat cu c*cat se da victima si pleaca.
Da:)).Daca se grabea Graft putin poate lua si ban.
Da eu ce am facut?Nici nu cred ca am luat macar odata un warn....:-S
to be troll it's a job to be a troll's victim it's a disease
"is" %%
Daredevil vezi ca este un thread cu ridicat ban-uri. Fa o cerere acolo:*
Attachment 141489