Becali e prost si prost va ramane, dar sa nu uitam cati bani a bagat in ajutoare atunci cand au fost inundatiile acelea ;) Cat e el de prost dar mai ajuta pe unul si pe altul, se vede ca stie de unde provine: din ciobanie.
Printable View
Becali e prost si prost va ramane, dar sa nu uitam cati bani a bagat in ajutoare atunci cand au fost inundatiile acelea ;) Cat e el de prost dar mai ajuta pe unul si pe altul, se vede ca stie de unde provine: din ciobanie.
E vineri, sa traiti bine !
Asta nu e treaba lui Graft?:))
E vineri si luni incepe scoala :((
eloooo ppl xD
Cu tot respectul maestrului Graft , e vineri :
O da?Ati scapat de daredevil?Uite ca n-ai scapat(scuzati ca am dat reply unui post asa vechi,dar unii cred ca se joaca cu daredevil
Cine-i daredevil ?
Prietenul tau vechi,thekingofhate,ma tii minte nu?
Sa fiu cuminte?!! De mic il vedeam pe Tarzan plimbandu-se dezbracat. Cenusareasa venea acasa la 12 noaptea. Pinocchio zicea minciuni. Aladin era hot. Batman mergea cu 320 km la ora. Alba ca zapada locuia cu 7 barbati. Popeye fuma si era tatuat. Pacman alerga intr-o sala intunecata cu muzica electronica mancand pastile care-l agitau. Prea tarziu! Nu e vina mea, este vina copilariei mele!
Hate, tipul ala cu care te-ai certat tu acum ceva timp in urma....
Ooo that daredevil.. au trecut 8 luni, sper ca ai venit cu o razbunare buna. :evil: Nu dar acum pe bune, mi-a fost dor de tine, pupici :*.
A, stai, esti o clona, pa.
Voi va jucati cu daredevil ? ;o
Nu,Daredevil se joaca cu mintile voastre :evil: