Mariusik, dude, wtf? Nu inteleg deloc ce vrei sa zici...
Printable View
Incredibil. Chiar daca nu fac parte din aceasta generatie, am ramas cu gura cascata! Asta este adevarul.....
Multumesc. Pot sa spun ca intr'un fel mi'a deschis un pic ochii si pentru un moment am realizat in ce lume/timpuri traim.
Peace!
@ laurentiu:frumos post,chiar daca sunt nascut in 90 tot am prins multe lucruri din postul tau;de unele am si uitat(feriti-va de magarus,mai era ceva pe protv cu magicianul dar nu mai stiu cum se numea emisiunea),de altele imi aduc aminte in fiecare zi,chiar acum o luna am fost la un chef cu colegii de facultate si am jucat 1,2,3 la perete stai,castelul,flori fete sau baieti etc,jocuri ce nu le-am mai jucat de ani de zile.Acum,astea sunt vremurile,umanitatea trebuie sa progreseze chiar daca,in lipsa unui cuvant mai bun,directia este gresita.....
Tu ai prins vremurile alea angelicule ? La 17 ani cati ai ... nu prea cred ;)))
Sictir :(
Suparacios mai esti ma :) Ia de asculta asta si iti trece :)
http://www.youtube.com/watch?v=CMTHLJE0oXQ
O stiu bre e veche :) oricum nu sunt de vina ei ...mama ei de evolutie.
Laurentiu, cred ca stii ce vroiam sa zic. Ma refeream la modul in care arata textul imediat ce l ai postat, inainte sa l editeza. Fontul foarte urat si alb, fara spatii intre randuri, literele lipite, etc.
Oricum, foarte frumos textul, iar o mica parte din jocurile ce sunt acolo imi trezesc si mie amintiri placute.
PS: La mine inca se joaca copii (pana in 10 ani) ascunselea.
PPS: Cum se juca sticluta cu otrava, ca am uitat?
PPPS: Lapte gros inca este un joc destul de popular la mine in liceu. Cel putin generatia mea.
Cel care mai scrie pe thread-ul asta e un mare fatalau ( yes, you :) ) si n-o sa aiba prietena/gagica/partenera toata viata :)
A , era sa uit ... si-i plac si baietii :)
Sticluta cu otrava
Unu se pune drept sticla...ceilalti il tin de degete mainilor...cand spune Sticlutza, sticlutza cu...otrava , toti le dau drumul degetelor si urmeaza acelasi regulament ca si la "prinselea" cel ce va fi prins va fi sticla.
Dar sticla mai poate sa strige si alte continuturi de substante narcotice , alcoolice , diabolice , nastrushnice...etc(un fel de alarma falsa) si cei ce dau drumul degetelor respective ies din joc si vor fi realesi urmatorul joc.
Imi plac baietii! ;;)
Asa spun si parintii vostri despre voi, noi am fost ultima generatie care mai mergeam la teatru sa vedem un spectacol, cei de acum au televizor, nu mai ies din casa pentru asta, noi ne strangeam toti in jurul unui magnetofon sa ascultam Frank Sinatra, acum toata lumea are acasa casetofon.
Asa vom spune si noi despre generatiile viitoare. Noi stateam la calculator, cu conexiuni de 2 Mb, voi acum folositi hologramele.
In fiecare generatie apare si dispare cate un lucru, nu trebuie sa blamati generatiile diferite de ale voastre doar pentru ca sunt diferite.
:-B
Death By Caffeine- UK and Europe
"200.62 cans of Mountain Dew + You = Death." lol
Mai degraba iti crapa vezica si dai coltu'
You could drink 121.31 cans of Pussy Energy Drink before croaking. xD
Un altfel de alba-neagra. pe Tare.ro. cum se castiga la alba neagra