WOW. Ce tare :D
Printable View
WOW. Ce tare :D
tu intai trebuie sa cauti tv dala cu touchscreen, dupa se rezolva
Nu intelegi cum vreau sa fac eu...e ca si cand ai conecta un PSP la tv...numai ca aici conectam DS
Din ce am gasit eu nu se poate.
Quote:
exactly, there is a "cable" which can be used, but we cannot buy it. The only reason I would want that cable is so I can record my game play.
Quote:
People have connected DS and GBA units to TVs and external screens, but it always involves performing surgery on the unit.
OK..mersi
de ce mi-a fost sters threadul de la rubrica servicii? de mere cumva? sau de asta cumva "11. Nu trimiteti stiri ce deja exista pe site. Acestea vor fi sterse."?....intreb ca e important pt mine...nu de alta.
in fine...
Welcome back Legend ;;)
Cum a fost in concediu? lol
@daniel: whO?....mEE?....i've always been here my friend:evil:
@monky...as vrea sa zic "merci" dar nu ma lasa inimioara:))))).....mi-a fost lene sa fac calumea deoarece tot ce trebuie sa stii in mare parte exista deja pe site si nah....ma rog....poate altadata:D
quote monky "citeste Dzeului regulamentul ala"......i l-am citit dar refuza sa ma creada:(
oricum stii ca te iubesc monky nu?....asa ca hai sa nu ne stricam relatia...miewwwww:kitty::kitty:
l.t 3 sau 4 e asta....in fine?.....oricum.....nu trebuia sa iti editezi postul ca tot asa de mult de iubesc si cu insulta aia la adresa mea stai linistit..."pentru ca nimeni niciodata nime' n-o sa poataaaaa....uuuuuuuuuuuuu......sa ne despartaaaa"!:*
Am editat ca mi-era sa nu plezneasca vreo vena. Oricum, ai mai jos ceva cu dedicatie, sa-ti treaca :)
http://www.youtube.com/watch?v=BKIx7vIvNRA
de la tine pentru mine?:x.....this is.........................touching:%%>:D<
LeGenD da thanks la toate posturile :|
@formabletubeshardxxx: Command executed successfully!
I was trollin' on the tv-out ,dar vad ca voi ati luat-o in serios :))
Exact ce spuneam la toate posturile!
ANA ARE MERE
hai ca ma duc sa imi fac o cafea si sa imi aprind un kenT8