Ma poate ajuta cineva cu o invitatie pe FL?As fi recunoscator.
My Rant for today:
Ascultam prin bucatarie la radio...si a venit melodia de la Heaven-Sexy girl (sau cum o fi).
Eram atent la versuri si nu inteleg care e faza cu "na na na"...
"Sexy girl watch the way you movin'/ Cuz all the guys want to na na na* " *asta se cam traduce F.U. hard?
Nu asta mi-a atras atentia...ci versurile finale...
"it's a wonderfull world."
Adica astea canta "fa tuto nu te batai ca te violeaza astia..." si apoi "e o lume minunata "
Makes no freakin' sense!
just my 2 cents
�n pana mea, e muzică produsă de 3 paraşute (sau mai multe), nu trebuie să aibă sens ci ţ�ţe �n videoclip.
Daca a urmarit cineva aseara Cronica Carcotasilor , imi poate spune cum se numea trupa de a cantat la sfarsitul emisiunii si cum se numea melodia ?
Multumesc anticipat !
Ei aveau un galben si le-a zis sa mai ia unu sa stea pe tusa meciul urmator pentru ca erau oricum calificati, astfel au intrat in optimi fara nici un cartonas.Daca mai luau unu in meciul din grupe riscau sa nu mai joace in optimi, Ramos si Alonso fiind niste jucatori de baza la Real.O miscare foarte inteligenta.
Pentru cei interesati, aici este cheat-ul de 30 de vieti:
Up Up Down Down Down Left Right Left Right B A B A Start
...om rău.
---------- Post added 26-11-2010 at 09:11 AM ----------
SUA intr? �n ZIUA CU CELE MAI MARI REDUCERI DIN LUME. Cum pot rom�nii s? cumpere haine, telefoane, televizoare cu pana la 50% MAI IEFTINE - Gandul
...hmmm, de aia am văzut eu Tekken 6, aseară pe bestbuy, cu 5$![]()
Bookmarks