Vai vai vai vai cum ma lasa cu ochii in soare ultimu episod din dexter...si cat de misto poa sa fie urmatoru episod.
...haha, cum e asta@facebookCel mai ENERVANT lucru? C�nd prietenii REALI devin și prietenii tăi/mei VIRTUALI. Păi ce-i prostia asta? Nu-i destul că-i am �n realitate mai trebuie să-i am și �n spațiul virtual? Oribil. REAL cu REAL și VIRTUAL cu VIRTUAL. Nu se poate la fel...de aia de săptăm�na viitoare fac puțină ordine-n lista cu/de prieteni.
Am prieteni cu care mă �nt�lnesc zilnic și apoi să mai stăm și pe net la discuții. Păi PARDON!
Oh wait, that was me.
E la fel de oribil ca �ntrebarea: ...mda, păi ai mulți prieteni virtuali dar c�ți din ei cunoști?
Păi prostule, sunt virtuali, poate că nu vreau să-i cunosc �n realitate...la asta te-ai g�ndit?
Gata. lol![]()
Vreau sa imi cumpar un wii .
Colega mea de apartament e innebunita dupa Nintendo Wii.( Nongamer )
Am gasit unul pe net la mana a doua si i-am aratat.
La care zice ea suparata "aaaaah , n-are placa dinaia de balans" (wii fit)
Eu: La ce dracu iti trebuie Wii fit?
Ea : Pai nu e wii daca nu ai si dasta.
Eu: >__<*!
F-in' casual-gamers, they have no respect for the real games.(or gamers for that matter)
Fara suparare dar aici vad "elitist-ul" mai enervant ca si casual-ul, nu vreau sa para a flaming dar gaming este o activate care are ca scop distractia si recreatia, daca ea asa considera ca s-ar distra atunci fa-i pe plac (presupun ca pentru ea il iei din ce vad in post daca nu il iei pentru ea atunci ce nu are voie sa aiba o parere ? si daca da adica nu are voie sa aiba o parere nu trebuia sa-i areti in primul rand, cumpara-i ce vroiai si gata)...
Si nu inteleg why the hate ? Cum simplu fapt ca este "atrasa" de placa aceea si de Wii fit este o jignire fata de gaming ma depaseste. Daca cineva joaca Wii fit treaba lui (personal nu inteleg jocuriile cu dansuri dar pentru aia nu fac propaganda impotriva lor). Dar faptul ca joaca Wii Fit nu este o jignire asupra gaming-ului, faptul ca dau vina pentru toate crimele stupide pe gaming poate fii considerat ca o jignire, faptul ca in Australia controleaza piata de gaming cu un pumn de fier si anumite organizatii guvernamentale si neguvernamentale considera gaming-ul ca o sursa a tot ce este rau in vremuriile moderne da aia este intradevar o jignire.
Nu sunt "eliteist" nici hater(poate putin)
Ideea e ca ea crede ca daca se joaca cu wii fit , face fitness.
Si am avut odata o oportunitate de schimb , dar nu a mai mers si mia zis ceva de genu "Porcariile tale nu fac cat wii-ul" (erau tot console)
Cineva isi place colega de apartament.
lol glumesc. Zi-i ca stii sa faci masaj de slabit.
Fara suparare dar din descrierea ta nu vad unde s-ar putea intelege ca ar fii tipa un casual gamersi desigur depinde si cum a zis-o mai in gluma sau serios si jignitor, daca varianta a doua da intradevar este ai o colega de camera .... care nu prea isi cunoaste lungul nasului... dar asta nu are de a face cu casual gamer-ii
. Si eu sincer ma consider mai degraba un casual (in fine la limita avand in vedere ca nu-mi place sa stau despartit nici o zii de gamepad
) decat o elita (sau hardcore etc), pentru motivul ca ma joc for personal entertainment only, nimic altceva nu ma intereseaza nici achievement-uri de exemplu (decat daca se manifesta printr-un gatling gun... <= fac referinta la RE
nota: a nu se intelege ca am ceva cu ele) doar faptul ca ma simt bine ^.^. Nu ma intereseaza latura competitionala a gaming-ului adica MP etc, exceptie facand cand joc Niki (Ronan), singura persoana cu care imi place sa ma joc in general si lineage 2 unde chiar si acolo mi-am facut un support si am fost atras de povestea si complexitatea jocului care te integra intr-o lume imaginara putand face un role play excelent, hai ca incep sa bat campii oboseala este de vina lol.
Cine are cont pe facebook , un like va rog Family together. | Facebook , ajutati-ma sa castig i-podul , multumesc !
Stie cineva cat dureaza sa vina o comanda de pe PC garage ? Si cam cat costa taxele (de curierat etc) ? (sunt din CJ eu)
defapt scrie la modalitati de livrare: *Livrarea produselor se face in maxim 10 zile lucratoare de la plata acestora.
Iar eu c�nd am cumpărat mai multe componente de la ei am plătit livrarea, şi sunt din Bucureşti. Probabil �n funcţie de greutatea coletului.
Sper numai sa ajunga comanda inainte de Craciun daca o fac luni .... (numai atunci imi soseste un card...).
Bookmarks