Hmm, ia sa dati si voi aici un mic Like, sa vedem ce iese:http://www.facebook.com/ConsoleGames.ro
Hmm, ia sa dati si voi aici un mic Like, sa vedem ce iese:http://www.facebook.com/ConsoleGames.ro
El are ***** mare, cum sa facem sex? - Adolescenta - Totul despre sex si dragoste - Index forumuri
Ce-mi plac forumurile romanesti lol
sunt alaturi de voi sucese lol
pana la urma am reusitacum toate sunt bune si frumoae in mare..numa ca acum lucram la capitolul orgasm
![]()
daca ai crezut ca aia ii tare sa vezi ce tampenii zic mai incolo restu lol. Intr-adevar forumuri ca a noastre mai rar gasesti
L.e. acuma vad ce coincidenta. Am intrat acu juma de ora pe facebook in legatura cu thema aia Resistance..bla bla bla vorbesc cu prietenamea si ii explic ce ii Insomniac Games si dupaia ma intreaba daca CG nu are pagina. Dam un search si BOOM! uite ca are. Da faza nostima: ne-am gandit sa intrebam de CG pe facebook doar acu juma de ora fara sa stim nimic de post-ul lui monky de mai sus
. Si nici inainte nu ne-am intrebat chestia asta... now that was a weird feeling we had
![]()
Romania isi depune candidatura pentru Jocurile Olimpice! Ce sanse sunt ca JO 2020 sa se organizeze la Bucuresti! - www.sport.ro
Superb,noi facem 40 de km de autostrada in 4 ani de zile(nici pe aia)si ei vor sa candideze pentru organizarea jocurilor olimpice![]()
Stiti careva un site pentru trofee ...preferabil sa arate si jocurile jucate/platinate.Gen ps3trophies?
Legat de facebookul CG, nu va suparati (mie imi plac tatele chiar mult) da' nu s-ar putea sa nu fie atatea poze cu ele(as tinde spre 0) ?
Mi se pare ca nu reprezinta deloc comunitatea aceasta.
Bine ai venit pe Facebook!
Asta nu e Jessica Chobot de la IGN ?
Stiam eu ca e ceva weird in matrice
Cu titties sau fara, CG ramane la fel. Acelea au fost pozele de la concurs... nu puteam sa pun eu altele
---------- Post added 14-12-2010 at 04:49 AM ----------
Hai ca v-am urcat cateva albume de la intalniri... sa va taguiti si sa va cunoasteti mai bine intre voi. More to come... dar momentan, pic de somn
ConsoleGames.ro | Facebook
Bookmarks