@Strike105X: tu ce controller folosesti pe PC pentru jocurile de SNES/NES ? Multumesc. (sper sa vezi mesajul asta, ca ai PM-urile dezactivate)
Saitek PS2700 (mai ii spune si Cyborg V3 Rumblepad) acuma, ce conteaza mult la jocuriile acestea este un D-pad bun, din fericire saitek-ul meu il are foarte bun, sunt cativa care sau plans ca ar fii dur cu degetul dar eu cel putin nu am nici o problema. Variante (dar s-ar putea sa nu fie asa ieftine), este un gamepad dualshock/2/3 sau daca este express doar pentru Snes/Nes ai putea incerca si un gamepad de sega genesis cu convertor (for that retro feel plus ca ii unul din cele mai bune), dar asa ceva nu gasesti aici numai daca nu comanzi...
Scuze de pm-uri da de cand sunt pe CG nu am prea avut noroc de pm-uri "normale", poate ar fii timpul sa reincerc cu ele activate...
Edit: mai este si controller de SNES cu USB daca te intereseaza dar desigur si in cazul ala trebuie sa faci comanda de afara...
This may sound stupid, dar.. Are careva ceva muzica populara in PC? Ma tot roaga un prieten de-al tatei sa ii fac un cd si habar nu am de unde sa iau asa ceva. Daca aveti dati-mi si mie va rog add pe mess: danieljitaru . Multumesc si raman dator.
PM primit pe CG :
Medal of Honor
Am o problema urata:am instalat BitLord si am descarcat filme, muzica si jocuri.M-am pomenit acum vreo 2 luni cu 2 citatii de plata de 1600 euro, pt "piraterie".Am vb cu un avocat care le-a inchis gura, permanent sper.Cum fac sa descarc anonim ,sa nu mi se vada IP, ai vreo idee?BitLOrd avea facilitatea asta inainte, dar acum a disparut.Multumesc mult!
NEWS ALERT : Realizatorul TV , Serban Huidu a fost transportat de urgenta la spital in stare grava , dupa ce a facut accident pe partia de schi.A incercat sa evite niste copii de pe partie si a intrat intr-un pom.
Spitalul din Innsbruck a confirmat internarea unui cetatean roman in stare grava.
Huidu a fost diagnosticat cu o hemoragie craniana.
Medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de a scapa teafar.
Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu, a declarat �n exclusivitate pentru Libertatea că starea vedetei nu este critică: "Şerban nu este �n comă. �şi mişcă m�inile şi picioarele. Soţia lui este cu el �n rezervă. Şerban a recunoscut-o şi a str�ns-o de m�nă c�nd a văzut-o", a spus domnul Vintilă. �n această seara vedeta va fi supusă unui RMN, �n funcţie de rezultatul investigaţiei urm�nd să se decidă dacă va fi operat sau nu.
Sursa: C�rcota?ul ?erban Huidu, internat �ntr-un spital din Austria :: Libertatea.ro
Mario s-a sinucis
Ne pare rau sa va aducem tocmai noi aceasta veste tragica dar Mario s-a sinucis!
Dupa cele 3 luni petrecute in penitenciarul Jilava sub acuzatia de omor prin imprudenta, astazi de dimineata Mario a fost gasit in celula lui fara suflare. Se pare ca micutul instalator a hotarat sa isi puna capat zilelor pentru ca nu a mai putut indura gandul de a fi omorat pe cineva atat de mic. In urma lui a fost gasit doar un bilet de adio in care scria asa: “Scuze ciupercutzo, in mama matii de broasca tzestoasa…”
![]()
Bookmarks