Tags:666, cg rulzzz, chestii diverse, daniel e gay, don't worry just spam, interneț, satana �ncă te priveşte, shaworma, spam, spambot, spambox, spammer, spampampam, umor negru cu zambet alb LOLOLOLOLOL
Tags:666, cg rulzzz, chestii diverse, daniel e gay, don't worry just spam, interneț, satana �ncă te priveşte, shaworma, spam, spambot, spambox, spammer, spampampam, umor negru cu zambet alb LOLOLOLOLOL
Daca vrei "rama foto" mai mica... ia-ti si tu cel mai ieftin iPod touch... ai 3.5" de "rama digitala" plus extras. Cred ca gasesti un SH si sub 200 RON daca te chinuiSi din cand in cand, mai poti asculta ceva muzica, mai pui un joc...
---------- Post added 09-02-2011 at 06:13 PM ----------
You're welcome! Sper ca o iei si tu prin bannerul de pe CG... sa ma umplu si eu de bani si sa fug in Ibiza![]()
iPod Touch la 200RON?! Unde comand?![]()
...şi legat de banner de pe CG, din el am intrat pe emag, din c�te ştiu doar at�t tre' să fac![]()
Si cand ma gandesc ca am avut un "proiect" in clasa a 3-a la engleza in care ne-a pus profesoara sa inventam un lucru, iar eu am inventat aceasta rama digitala care pe vremea aia era inexistenta. Sa dau in judecata pe cineva? Drepturi de autor si toate cele?
ai inventat rama digitala in clasa a 3-a, dar recent te intrebai de ce o fata flirteaza cu tine si pe urma iti spune ca vreti doar sa fiti prieteni
life is though
666, assf*ck, cg rulzzz, chestii diverse, don't worry just spam, interneț, lapte gros, satana �ncă te priveşte, shaworma, spam, spambot, spambox, spammer, spampampam, tray e praf la engleza, umor negru cu zambet alb![]()
Care erai cu cartile de la mega image - Minunile Planetei Noastre ??? Am 9 pachetele de carti de dat ...
Poti lua de aici: Bon Jovi (Bucuresti, 10.07. - iulie 2011) ~ Cumpara bilete
Eu o sa iau la Normal Circle deci daca mai ia cineva ne intalnim acolo![]()
Si eu cred ca tot la Normal o sa imi iau. Sper sa ajung sambata cand ies de la British la Carturesti sa iau bliet![]()
Assf*ck ca tag
Am redenumit "Backburner"-ul din TeamFortress2 "A$$F*cker" ca are 100% Crit. chance "pe la spate"
Enjoy.
The Rocketeer!
The legend nener dies
---------- Post added 09-02-2011 at 11:27 PM ----------
Visul meu e să văd un film/joc cu cei doi super eroi preferați lucr�nd �mpreună: Captain America & The Rocketeer
...visul meu!(�ncă...de c�nd aveam 6-7 ani)
Mereu am avut o slăbiciune pentru jet-packs(un motiv pentru care <3 Alisa).
Bookmarks