Most users ever online was 10,313, 18-10-2009 at 03:33 AM. <----- Half devil!![]()
Ce parere aveti ? Vans Ferris Canvas Black/White Shoe | eBay UK
Da, la asta ma gandeam si eu. Dar astia ?Vans SHOES Era shoe Black /white uk 11 | eBay UK
Unde pot să găsesc o subtitrare pt FFVII:Avdent Children �n engleză? Filmul are subtitrare �n rom�nă și nu �mi place cum sună. Am căutat pe google, dar nu am găsit...
Da, acum imi plac astia Vans Classic SLIP-ON Straighted
http://shinju.japanese.ro/wp-content...02/geta001.jpg
Vans??....pff...
Geta all the way!
Orice da nu Vans.
eS - LA Brea - black/purple at U-MAN Shop - Es ii firma faina.
Osiris - Nyc 83 - purple/lime/maxx 242 at U-MAN Shop - *FAPFAPFAPFAP*
Ce va plac la vansii tenisi-like numai voi stiti (ori nu cunoasteti alte firme ori va place sa va amestecati prin multime ca vezi doamne'i in "trend")
De unde pana sturzului pot cumpara si eu Osiris? Si nu ma refer la online ca imi e frica sa nu-mi vina bine pe picor, ma refer la un magazin propriu-zis unde sa aiba multe modele si sa pot proba inainte... Sau DC.
Osiris BMX Magazin
Osiris U-man
Amandoua sunt de incredere, am cumparat de la ei
Ah, acum am vazut ca vrei sa-i probezi, dar nici U-man nici BMX nu se afla in Bucuresti.
Eu nu inteleg de cand alegerea pantofilor a ajuns un subiect de discutat public... Ii purtam noi sau ce?
Vreau sa imi cumpar niste sosete, ca s-au rupt ultimele cumparate. Sa aleg sosete cu Puma sau cu Nike? Voi ce credeti?
Dude, pe bune ?Ia si tu sosete DC
.
Nu tu... pff. Ci cel care nu numai pe pagina asta dar si pe alte pagini intreaba de toata garderoba lui.... ce si cum sa o completeze.
Bookmarks