Toate videourile noi, daca au foarte foarte multe vizualizari, afiseaza doar 302... dar dupa putin timp isi revin.
Super-Rare Signed Copy Of Tetris Now Available...For $1 Million - News - www.GameInformer.comI'm always surprised by the prices hardcore collectors will pay for rare games, but this one really takes the cake. An eBay seller wants to pass on a copy of the already incredibly rare Mega Drive version of Tetris, which is made even more desirable thanks to a signature from the game's creator, Alexey Pajitnov. The asking price? Why, $1 million, of course.
Si aici e licitatia de pe ebay :
TETRIS sega mega drive genesis megadrive md signed | eBay
Imi poate recomanda cineva un film interesant? sa nu fie unul foarte mediatizat ca sunt sanse foarte mari sa-l fi vazut, sa fie actiune, horror, istoric...
Multumesc!
Daca iti plac western-urile recomand High Plains Drifter si Once Upon A Time In The West ( dar asta cred ca e mai cunoscut).
Si o comedie care mie mi s-a parut geniala, Major Payne.
The Man from Earth - The Man from Earth (2007) - IMDb - Cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata.
Asta?
Damn, AndRew a fost mai rapid.
Ah, dacă are de g�nd s-o pună �n practică, ar fi și mai amuzant dacă s-ar adresa cu "Problemă domnule milițian?".
Ce peisaje, aș schimba instant cutia asta care se numește apartament pentru o căsuță c�t de mică �n zona respectivă! Vara bicicletă, iarna ski & snowboard, pfff.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sella_Ronda
Acceptabil examenul la Drept. Nici greu, dar nici usor. Sper sa scot undeva intre 70 si 80 de puncte :-s.
Cat m-as da si eu cu bicicleta pe drumurile alea... intotdeauna am vrut sa am o bicicleta smechera si sa ma dau cu ea pe la munte. Dar n-am avut ocazia inca![]()
Bookmarks