Dar ce s-ar face fara noi? Ar fi haos!
Aveti careva probleme cu conectarea la contul de yahoo messenger? Eu incerc de cateva minute si ba imi zice ca parola nu e buna,ba nu se conecteaza deloc si zice ca am probleme cu internetul...cand el functioneaza f bine,nu stiu ce naiba are!![]()
Eu nu am mai patit asa ceva pana cum,si deaia ma gandesc ca o fi ceva probleme cu serverele lor, sau mi-au furat careva contul,habar n-am.
Ms,gata si-a revenit,nu stiu ce naiba a avut,de la ei clar ca acu merge fara probleme![]()
Baieti, am nevoie de ajutor. Am cautat toata ziua wallpapers cu trupa Nouvelle Vague si nu am gasit. Stiti cumva vreun site specializat in asa ceva?
setati la 1080 p, fullscreen, dati boxele la maxim si enjoy o noua piesa marca BUG Mafia...
Nu te ajuta goagal? Eu am gasit cateva: Nouvelle Vague wallpapers - Google Search
---------- Post added 04-08-2011 at 02:38 AM ----------
Superb. Americanii chiar au talent
Cred ca cea mai urata (de la a ura pe cineva nu de la opusul lui frumos) creatura pe lumea asta este tantarul.
Ati vazut in vreun magazin din Romania, Harry Potter and Deathly Hallows?
---------- Post added 04-08-2011 at 08:15 AM ----------
LE: Ma intereseaza BluRay.
Sunt prea mici si nu am ce sa fac cu ele. Astea 3 ma intereseaza mai exact, daca stie cineva unde pot sa le gasesc la rezolutia 1440x900 sau mai mare ( pentru WS). Merci oricum.
@Alexandru Ultima oara cand am fost in Diverta din Plaza aveau Harry Potter and the Deathly Hollows Part 1 Blu-Ray. De pret nu stiu nimic pentru ca nu m-am interesat, dar merita sa dai o fuga pana acolo. Este imposibil sa nu mai aiba.
Bookmarks