Deja au inceput....si e 30...
Oah...inca putin si poti sa il poreclesti Mordor. Ce faci cu el de e asa scherbinte?
Recomand sa bagi putin aspiratorul prin aerisiri...sau sa il duci in service.
Am un amic cu un laptop Toshiba si tot asa are probleme cu temperatura. Amuzant e faza ca pe fundul laptopului scrie ceva de genu "Warning , surface may become hot , keep away from skin and clothing" . Adica , daca nu e ok sa il pui in poala , de ce il mai brand-uieste ca Laptop?? Sa scrie si ei , Portable Desktop.
Si costa doar 10.000.000 $
http://www.razerzone.com/snakeeyes
Nu ma joc pe el, fac doar hotspot cu el si mai ma uit la filme. Ma rog se incalzeste asa dupa 7-8 ore incontinuu, insa asa a fost dintotdeauana cand jucam ceva. Oricum sunt norocos ca niciodata nu s-a inchis. Au colegii mei HP, Acer, Vaio. Doamne alea dupa ce vezi un film de 2 ore se incalzesc si se sting. Si sunt laptopuri de 3000 ron + ce or fi alea doamne
Cum au inceput sa-mi placa visual novel-urile am luat un program sa pot emula mouse-ul cu gamepad-ul de 360, si singura intrebare pe care o am este: DE CE NU M-AM GANDIT la ASTA MAI REPEDE ???? ... sunt multe situati (nu numai in jocuri) unde imi este mai comod gamepad-ul decat mouse-ul...
Bookmarks