Deci daca e spam pot sa pun si anunturi cu vanzari/cumparari si reviews + intrebari / sesizari in leg cu site-ul ? sau ignoram threadurile alea si toti postam aici pe spambox?
Deci daca e spam pot sa pun si anunturi cu vanzari/cumparari si reviews + intrebari / sesizari in leg cu site-ul ? sau ignoram threadurile alea si toti postam aici pe spambox?
User Script Compiler
Poftim.
Exista thread-"Ce ascultati acum"
WTF ce prosti sunt americanii astia YouTube - California On England! Cica i want to b**W
Neee, dacă ies cu un microfon şi o cameră prin Bucureşti nu cred că găsesc prea mulţi care să ştie răspunsul la �ntrebări.
Am ami pus un episod de la astia la fel de prosti,era despre jocuri video......Totusi cred ca stiu romanii ce e UK din moment ce sunt tone de filmulete pe youtube cu niste tarani sarmani care sunt la furat in Londra si se filmeaza in taxi cum isi injura adidasi!+la noi se face cat de cat scoala nu ca la aia,ei stiu doar de tara lor,ei sunt miezu acolo!
Angelic, lasand ura la o parte, fa ceva pentru mine si lasa avataru pe care il ai acuma
E bestial!![]()
It's a me Marioo ! Super Mario Bros. a facut 25 de ani !
. Tin bine minte cum am ramas cu gura cascata prima oara cand am jucat Super Mario 64 pe N64.
.
A venit ieri un prieten la mine si m-a intrebat si citez: "Auzi.. tu ai avut Terminator? (nu, am avut MegaDrive, dar ma rog) Stii jocul ala cu Mario? Cum il caut si eu sa-l gasesc pe net?" First I was likeand then I was like
and then I was like... srsly dude?
Bookmarks