Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 62

Thread: Concurs eMAG

1. #41 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Si eu un vot : http://reteaua.emag.ro/c/Dj-RainY Thanks !

2. #42 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Va dau click la toti da peste 2 ore, acu inca nu am voie Revin 100%
    gata toata lumea, am zis TOATA LUMEA, a primit click pe ziua de azi de la mine, dupa cum spune BERGENBIER - prietenii stiu de ce

3. #43 SP
    Member bartonn's Avatar
    extragerea premiilor LIVE

User on Facebook on Justin.tv

4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Voi cate sanse aveti mai baieti ? Ca eu ma tot chinui de cand a inceput... si de-abia am strans 7... insa ma uit ca gasesc cu greu numere pt. sanse... cred ca-s altii cu sute...

5. #45 SP
    Member bartonn's Avatar
    Eu abia am facut 2....woow 7 sanse.Cum ai reusit sa strangi 7000 de credite asa repede?

6. #46 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by bartonn View Post
    Eu abia am facut 2....woow 7 sanse.Cum ai reusit sa strangi 7000 de credite asa repede?
    Mai cumpar pentru diversi clienti de la ei... 7000 de credite = 2 notebooks... De-aia zic ca unii au sigur sute de sanse...

---------- Post added 28-09-2010 at 05:31 PM ----------

Am castigaaaaaaaaaaaaaaat ! Experienta.... ca de obicei... Nici nu stiu de ce mai sper ca am vre-un dram de noroc... nu-mi aduc aminte sa fi castigat vreodata ceva la "noroc"

7. #47 SP
    am momentan 4 sanse, pana duminica mai fac 2. Ma asteptam la numar din 8 cifre, am intrat pe random.org de unde extrag ei numerele si rar se extrag numere mici. ar fi misto sa castigam ceva in afara de experienta. La Porsche nu ma astept sa castig, si daca din greseala se intampla minunea ar trebuii sa-l pun la vanzare, iti dai seama ce impozit platesc la 2900 cm3 ? sau ce consum scot in oras, sau ce RCA anual am de platit. Nu voi munci sa intretin o masina, am familie pt. asta.

8. #48 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Si eu un mic cersator :
    http://reteaua.emag.ro/c/baciu91

9. #49 SP
    Junior Member cryystyy's Avatar
    Azi aveti cate 2 voturi de la mine am dat acum un vot de la sala si mai dau deseara cate unu .

10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am un numar interesant de credite, nu ?
    Attached Images Attached Images 2010-09-29_115506.png

11. #51 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am un numar interesant de credite, nu ?

12. #52 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cum pot sa castig sanse ? am 1190 credite, am fgacut 5 quiz-uri, dar nu am nici o sansa

13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cum pot sa castig sanse ? am 1190 credite, am fgacut 5 quiz-uri, dar nu am nici o sansa
    Pai iti adaugi o sansa... Apesi pe linkul de Sanse (daca ai peste 1000 de credite) si adaugi o sansa noua (un numar intre 1 si 99999999)...

14. #54 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Uitati aici un site care da codurile si raspunsurile.
    concurs eMag

15. #55 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar

16. #56 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Adrian_Poenaru iti multumeste pentru sustinere!

17. #57 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Adrian_Poenaru iti multumeste pentru sustinere!
    Adrian Poenaru chiar multumeste pentru sustinere! lol

Nu pot sa votez decat odata in 24 de ore. Ok, trec la alt IP

baciu91 iti multumeste pentru sustinere!
    Dj-RainY iti multumeste pentru sustinere!
    zNowkid iti multumeste pentru sustinere!

18. #58 SP
    Citat :
    '' Nou regulament la concursul de la eMAG
    Scris de Andrei Dutu in data de 28 Septembrie, 2010

La concursul de la eMAG am vazut azi, au adaugat inca o chestie in regulament:

“Precizari suplimentare referitoare la frauda
    Urmatoarele situatii vor fi tratate ca fiind fraude conform aliniatului 8.2 si vor duce la penalizarea prin retragerea creditelor si a sanselor la premii acumulate prin aceste metode sau eliminarea din concurs.

Crearea de site-uri, liste de discutii pe forumuri, bloguri sau orice alt suport de comunicare, pentru a atrage participantii in campanie in scopul acumularii de clickuri prin schimbul reciproc de linkuri personale sau participarea in aceste liste.
    Oferirea sau promiterea de stimulente si beneficii (de exemplu, dar nelimitandu-se la: oferirea raspunsurilor la quizurile zilnice, divulgarea codurilor din campanie comunicate pe canalele oficiale ale campaniei precum si orice alte beneficii in legatura sau nu cu campania Reteaua) in scopul atragerii de clickuri pe linkul personal.
    Inducerea in eroare a utilizatorilor unor site-uri cu privire la scopul linkului personal cu obiectivul de a obtine clickuri.
    Deciziile de eliminare din campanie sunt definitive, participantul nemaiputandu-se reinscrie.”

Iar cand am intrat in contul meu am primit urmatorul mesaj:
    MESAJ EMAG
    Ai primit XX clickuri pe linkul personal de la un sistem automatizat pentru schimb de linkuri, fapt interzis de regulament.
    Creditele si Sansele corespunzatoare acumulate in acest mod ti-au fost retrase.
    Continuarea folosirii acestor sisteme poate duce la eliminarea contului din campaniei.

Iar unele credite obtinute din clickul pe link au fost sterse.
    Drept urmare am scos toate linkurile de aici de pe site catre contul meu. Atentie, daca stati sa va lasati linkul pe aici pentru a fii votat si a da voturi inapoi sa nu patiti la fel ca mine ''

Personal ar trebuii avuta grija cu chestia asta... ma rog fiecare ne putem da cu parerea si ceva sfaturi. se poate crea o lista personala astfel incat sa nu se scrie cine, ce si cum voteaza. Astept pareri

19. #59 SP
    Junior Member cryystyy's Avatar
    Va rog de azi sa nu mai dati nici un click la nimeni.Se pare ca organizatorii monitorizeaza clickurile si s-ar putea sa va alegeti cu 0 sanse.

20. #60 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar

Nu aveam de gand sa particip mai ales ca nu-mi plac concursurile astea, da' am luat ceva de la ei si am primit 5600 de pcte ...
    Multumesc pt voturi
    http://reteaua.emag.ro/c/Dudel

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast