Are cineva HTC One sau One Mini? Am o problema si vreau sa ma lamuresc.
Stie cineva care este diferenta dintre un bilet VIP si unul Golden?Intreb asta pentru ca vreau sa merg la un eveniment in Cluj si nu stiu ce sa aleg.
La concerte in aer liber de obicei Golden ii in fata scenei, VIP ii pe scaune. Tre' sa gasesti detalii pe site, eventual zi-ne ce eveniment![]()
Foloseste cineva CrashPlan ? Ceva pareri despre el vs un hdd extern clasic ?
Legat de HDD extern, eu am avut ceva date foarte importante pe unul de 2TB HP, mi s-a defectat fara sa aiba niciun fel de soc, statea pe birou doar. Mi-au iesit peri albi pana am reusit sa recuperez datele, daca ai date importante, e foarte urat sa le pierzi.
In momentul de fata, de fiecare data cand strang cate 4.5gb, ii trag pe un DVD. La cateva saptamani cand se aduna mai mult, copiez pe un HDD extern iar ce este cu adevarat important si vreau sa am tot timpul la mine, pun pe dropbox. Se poate folosi foarte simplu si de pe tablete/telefoane. In momentul de fata am 11.75GB, daca vrea cineva sa se inregistreze, sa-mi dea un mesaj cu adresa si ne ajutam reciproc, primesc si eu 500mb pentru fiecare om adus.
Sal'tare...am si eu o intrebare.Vreau sa-mi fac un site(un fel de magazin online) unde pot sa vand fise pentru fifa 14!Voiam sa stiu de ce aprobari ai nevoie..sau stiu eu..ceva sfaturi.Am nevoie de vr aprobare,un contract cu astia de la EA Sports?!Daca are cineva vr idee sau poate sa ma ajute cu un sfat..ma gasiti aici.Multumesc!
Buna as dori sa imi cumpar niste casti pe care sa le pot purta mai multe ore pe zi fara sa ma doara urechiile, pana acuma ce le mai comode pe care le-am avut au fost Philips SCPH 2000, dar parca calitatea sonora nu este chiar atat de buna si se strica destul de repede, castiile acestea sony sunt cumva comode :
Casti Sony Over-Head MDR-ZX100 white - PC Garage
Casti Sony Over-Head MDR-ZX300R red - PC Garage
Deasemenea daca aveti recomandari mai bune pentru casti comode pana in 200 RON va rog mentionatile.
Eu le-am avut mult timp pe astea, dar le-am pierdut. Daca le gasesti cum le-am gasit eu la 220RON merita fiecare banut. Extrem de confortabile si sunetul foarte ok pentru gustul meu, adica fara bass in prostie. Acum depinde si ce fel de muzica asculti tu.
Eu le-am luat de la Altex acum mai bine de un an la ceva oferta.
Daca le mai gasesti iti recomand Sony MDR-XB500 [...]
Ignora-mi postul, acum vad ca sunt la $150-200. Inainte costau 200-230 RON
De unde pot cumpara reviste gen OXM, Game Informer, PlayStation Magazine? Neaparat sa trimita si in RO. Thanks![]()
Eu am inteles ca mai apare doar un sg numar din OXM si apoi gata, dispare, am citit o stire acum vreo 2 zile parca
A cumparat cineva telefoane de la telefonultau.eu?
Cum sunt?
Garantia o acorda ei sau firma producatoare?
Thx!![]()
Sa nu dai banii pe porcariile acelea de la SONY. Sunt facut din plastic de 2lei, calitatea sunetului e buna doar la sonor incet. La medium si ceva mai tare deja se pierde toata calitatea (testat pe iPhone, psp si PC). Eu am avut ZX300R si in 3 zile le-am returnat. Recomand sa mergi sa testezi tu castile. La media galaxy deobicei au casti la teste. Eu am Genius HS-G500V dar dupa 3-4 ore devin incomode.
Stie cineva daca la noi in tara s-a implementat un sistem de donatori de organe? Adica daca vrei sa te inscrii ca donator in caz ca patesti ceva, se poate? Thanks.
Din ce am gasit eu, singura posibilitate e sa zica familia dupa deces ca vrei.
LE: se pare ca si printr-o declaratie la notar se poate si chiar exista un sistem electronic in care esti inscris: http://www.newsiasi.ro/eveniment/act...-la-notar.html
Daca ati facut asa ceva va rog sa-mi dati niste detalii![]()
A primit careva tableta de la RDS pt prelungirea contractului? E buna de ceva? O primesti gratis sau o plăteşti in cele 24 de luni?
Bookmarks