Re: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread
Same problem here!
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread
M-am despartit recent de o tipa. Problema e ca pe Facebook imi apare mereu in News Feed ce face,update-urile ei & it's only making things worse. Dat fiind faptu' ca am avut o legatura foarte stransa si o relatie extrem de lunga,am hotarat sa nu ne dam Unfriend pe Facebook. Cumva,am dat-o la pace.
Exista vreo posibilitate de a face in asa fel incat eu sa nu vad ce posteaza ea,dar ea sa poata in continuare vedea postarile mele? Nu vreau sa ii dau Block ,ci doar sa nu mai imi apara in News Feed.
Multumesc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Csander
Am o mica nelamurire: locuiesc in Bucuresti si am net de la UPC. Cand intru pe Speedtest, pe harta imi arata un simbol in forma de triunghi in Timisoara. Acel simbol nu ar trebui sa indice locatia mea curenta adica Bucuresti?
Cred ca prin acel server se face testul, eu locuiesc in rm valcea si imi arata pitesti
Ce-i ala un dongle?ca am vazut ca tabletei ii trebuie asa ceva pentru a se conecta la 3G.De unde iau asa ceva?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Cu ce pot sa verific un hdd de erori sau baduri? In afara de ce ofera sistemul de operare. Ms
Quote:
Originally Posted by
iry
HDTune Pro si Hard Disk Sentinel.
---------- Post added 09-12-2012 at 11:56 AM ----------
Eu am tot cumparat de la evomag in ultimul timp (harduri, placi video, componente etc), la unele am avut probleme in timp, le-am dus in service la ei, si in maxim 6..7 zile, mi-au fost inlocuite cu produse noi.
Hd tune mi l-a recomandat si Monky, e ok, se pare ca nu hdd e de vina ci ps3-ul super sh.t