-
Poate cineva sa imi recomande un magazin online de unde sa pot cumpara CD-uri cu muzica hip-hop (straina) in format retail ?
Pe Zavvi vad ca nu mai arata situatia ca acum doi - trei ani, cand era orice. Pe Amazon am vazut niste preturi bestiale, dar foarte putini trimit in Romania.
-
Daca vrei produse de pe amazon.co.uk ia legatura cu robertdinu. Trimite el in tara
-
E de incredere Fashion Days?
-
da, eu am cumparat de 3 ori de la ei, singura problema e ca dureaza mult o comanda.
-
1 Attachment(s)
Am vrut sa intru pe cont-ul de PSN de downloads and stuff pe care l-am facut acum un an de zile unde am tot contentul platit si downloadat iar cand sa dau sign-in mi-a zis ca acel cont este banat sau suspendat pe o perioada limitata de timp. Am dat sa intru pe mail sa vad motivul dar spre surprinderea mea problema nu este banarea contului de SEN ci cea a mail-ului. (Vezi poza din attachments) Yahoo-ul merge perfect, doar mail-ul imi zice asa.
Dupa un search pe google am vazut ca mail-ul se dezactiveaza daca nu te loghezi pe cont timp de un an de zile. Am content de valoare de vreo 400-500 de lei si nu as vrea sa il pierd, si mai am si playstation plus vreo 2 luni pe contul ala... Help please!
-
Email sau suni la suport SEN.
Sony Computer Entertainment America
M-SAT 6:00 a.m. - 8:00 p.m. PST
Sunday 7:00 a.m. ? 6:30 p.m
800-345-7669 (800-345-SONY)
Eu n-am intrat pe yahoo de vreo 4 ani si am contul de PSN+Apple+Xbox acolo si toate merg ok :)
-
Am dat mail la Yahoo, am sa dau unul si la Sony sa vad cum decurge treaba.
-
A mai cumparat cineva de pe vexio.ro? Ma tenteaza sa cumpar o tableta grafica, dar sincer nu am mai auzit de ei. Sunt baieti serios? Sau cel putin de incredere? Pretul e de 400 de lei cand pe alte site-uri e cu cel putin 60-80 de lei in plus. Just want to be safe :)
-
Mai are cineva probleme in momentul asta cu site-ul Origin? Mie nu mi se incarca deloc.
-
Stie cineva unde se fac cursuri (profi si ca lumea) de html/css/javascript etc?
Ceva gen: Crystal Mind Academy - Cursuri Cisco CCNA, CCNP, Administrare Linux, Programare etc (prietena mea e la ei), dar nu inteleg nimic din programul ala al lor si vreau sa ma mai interesez si de altii.
-
As dori sa achizitionez in viitorul apropriat un laptop, care e mai bun din cele 2 :
Notebook / Laptop Asus 15.6'' X55VD-SX046D, Procesor Intel® Core™ i3-2350M 2.3GHz Sandy Bridge, 4GB, 500 GB, GeForce 610M 1GB, Black - PC Garage
Notebook / Laptop Asus 17.3'' X75VD-TY187D, Procesor Intel® Pentium® 2020M 2.4GHz, 4GB, 500GB, GeForce 610M 1GB - PC Garage
Sau poate stiti unul mai bun pana in 2000 lei maxim... De preferat tot Asus si care sa poata rula jocurile noi pe Medium-High
L.E: Il vreau pentru a putea jocurile noi pe PC si pentru Scoala, Muzica, Filme etc.
-
Cristy: sunt 2 produse complet diferite. Unul este un "mastodont" lent de 17.3" (unii l-ar numi desktop replacement) care are peste 3Kg (numai cu el nu-ti vine sa te plimbi), iar celalalt este un model "normal la cap", decent. Cu i3, 4GB RAM, GeForce 610M cu 1GB dedicat, 500GB HDD... la 1800 RON, e mai mult decat OK. Vad ca il poti gasi aici la 1700 RON: Asus X55VD-SX046D Lista de preturi - cel mai mic pret desc. Bafta!
-
Hei.Ai putea sa arunci un ochi si pe la lenovo....au preturi decente pentru ce ofera.Salut si spor!
-
Dar jocurile merg la o rezolutia decenta si ~30fps? (ex: AC-urile, GTA 4 & Episodes, Skyrim, Diablo III, Hitman Absolution, Splinter Cell Blacklist, PayDay 2 si eventual jocuri multiplatform care apar pe next-gen (un exemplu care imi vine in minte ar fi Outlast) Ma intereseaza marea majoritate, nu conteaza daca merg pe High sau Medium ci sa aiba un FPS cat de cat decent si sa nu se miste cu lag.
Nu sunt mare expert in specs. :tooth:
-
-
Cristy: sincer, chiar toate titlurile prezentate de tine... nu cred. Un minim ar fi asta (cu i5 si GT 720 cu 2GB dedicati): Asus X550CC-XX066D Lista de preturi - cel mai mic pret desc. E si mai usor decat celelalte... si iti depaseste bugetul cu doar 100 RON.
-
Da, s-ar putea sa fac rost de niste bani de craciun si de ziua mea... (care sunt la 1 luna diferenta) si mai strang din "fund" si mai reusesc sa strang niste bani...
-
-
1 Attachment(s)
Am si eu o problema: Folosesc Photoshop destul de des si de ceva vreme (exagerat de multa) de fiecare data cand folosesc optiunea de text imi merge infernal de greu de zici ca isi da ortul popii! 286 frate. Am crezut ca e de la PHotoshop asa ca l-am reinstalat, insa problema nu a disparut
Calculatorul nu are cum sa fie de vina ca nu-i o configuratie proasta! Poate placa video e putin cam lenesa dar nu asa incat sa-mi mearga atat de prost Photoshop-ul!
Ar mai fi o chestie care tind sa cred ca ar fi: Am foarte multe font-uri (7726 la numar) si cele mai multe nu-s nici macar fonturi! Si tot incerc sa le sterg dar nu imi merge!
Ideute va rog!
-
probabil ca incearca sa acceseze baza de date a fonturilor, iar daca unele nu-s "descifrabile" o ia razna. Incearca sa faci o curatenie in fonturi in SAFE MODE, dupa care vezi ce se intampla.