Ce penala a fost aia din Titu.
Tipu care lucreaza la spalatorie o avut o voce awesome, omuletu juma arab juma roman la fel, al 2-lea arab care concureaza si are voce superba.
Nu stiu ce e mai trist, vocile de inger , povestea fiecaruia , sau ca asa talent se iroseste aiurea de tot.Cum sa speli masini cu asa voce frate.
Maaai , nu m-a mai impresionat nimeni pana la lacrimi in emisiunea asta... Oricum nice , insa profesorii chiar au ceva saracii ... Emisiunea se gaseste si pe lasttorr![]()
P�nă acum, Andi Moisescu, care �mi era cel mai simpatic, m-a dezamăgit/enervat cel mai mult. Are nişte glume de cocalar �n el, de exemplu aseară c�nd a r�s de spălătorul ăla (care apoi le-a dat mucu' la toţi) cu voce impresionantă sau de mama lui Raduy.
Multi oameni talentati avem in Romania. Pacat ca sunt mult mai multi cei dusi cu pluta.
Corect. Din nefericire, toti "dascalii" nostri profesori sunt dusi cu pluta, dupa cate se pare.
De ce ne mai miram ca invatamantul romanesc e pur si simplu la pamant ? Bine, defapt dupa mine e sub nivelul Pamantului ....
Ce tare a fost Andi, a apasat din greseala pe X.![]()
mie mi-a placut mult actul acela de magie... mai ales ca erau niste dansatori foarte talentati plus au avut o idee foarte originala si captivanta totodata... am urmarit tot numarul (cred ca un emoticon va descrie cel mai bine)
ceva de genul
Mie mi s-a parut ciudat, nu prea avea legatura, da totusi meritau sa treaca mai departe.
Oricum, eu zic ca, castigatorul va fi unul din cantareti. Pana acum daca ar fi sa aleg un castigator l-as alege pe asta.
Desigur, mai sunt multi altii, dar el e si foarte tanar, are viitorul in fata.
Honord: da, e Tarky![]()
Bookmarks