Ce public...c�nd a �nceput să audă o manea cum au �nceput să se ridice de pe scaune. Pun pariu că nu vedeam aceiaşi reacţie şi la un stairway to heaven sau sanitarium![]()
Ce public...c�nd a �nceput să audă o manea cum au �nceput să se ridice de pe scaune. Pun pariu că nu vedeam aceiaşi reacţie şi la un stairway to heaven sau sanitarium![]()
Ce bull**** ! Nu exista emisiune in care sa nu vad un "Michael Jackson" Reloaded pe scena.
Chiar nu intelege nimeni ca nu se poate nimeni compara cu el ? Ca sa te compari cu Michael trebuie sa faci 3 lucruri esentiale:
- sa arati ca el
- sa canti ca el
- sa dansezi ca el
Nu exista nimeni care sa faca asta.
L.E.
Pe grasunica asta o stiu, a jucat in ceva seriale de comedie.![]()
Si mai tanara e copila aia de 7 ani din emisiunea trecuta. Eu personal n-as vrea sa vad castigator un cantaret de opera. Sunt deja prea multi (stomatologul, avocatul, aia de 7 ani, iustin nanau, plus cine stie cati ca nu m-am uitat la ultimele 2 editii - recuperez maine).
Din moment ce sunt atat de multi si nu a existat unu care sa impresioneze mai mult decat altu (poate doar prin status social dar ca voce nu sunt vreun expert sa-i analizez) se pare ca talentul asta nu e atat de "rar" incat sa fie merituos.
Mai degraba o trupa de dans care sa surprinda cu ceva. Multe au avut potential in preselectie si abia astept sa le vad in concurs :B
Pacat ca nu vom avea parte de toti cei carora li s-a spus DA, ProTV-ul va alege 48 si tare mi-e ca-i alege pe aia pe care i-a promovat la ei pe site. Daca vad veveritele vesele sau alt rahat de genul in locul unora care chiar merita (am o presimtire pt arabul ala de acum 2 editii - nici nu aparea pe site cand m-am uitat) imi bag picioarele in show-ul lor si-n sistemul lor de valori.
Oricum cea mai tare faza sigur va fi cu Bartos, e pe site pusa de saptamani bune, va las sa vedeti !
Corect, doar ca dupa parerea mea un cantaret de opera e mai talentat ca orice dansator. Dansul inseamna mai putin talent si mai multa munca, pe cand vocea fara talent nu se poate absolut deloc. Sigur ca nici dans fara pic de talent nu merge, mai ales daca te referi la un Moonwalk care chiar e imposibil fara asa ceva.
However, desi "veveritele" alea nu m-au impresionat, mai bine decat un arab.
Suntem la romanii au talent totusi !
Tare "freestyler-ul" asta dar ingamfat rau, cica ce fac Messi si Ronaldinho sunt jucarii.
AHAHAHAHAHA, pe "fotbalistul" asta daca-l pui sa dea o tura de teren pe Camp Nou moare.
"Pot fi eroul vostru"
Ne-a calificat la Euro de unul singur si nu stiu eu ?
Sincronizarea a fost ok dar n-a facut cine stie ce, comparativ cu ce face tipul de mai jos:
P.S. Eu v-am zis ca Bartos face faza serii.![]()
Bookmarks