in plus pentru multi romani, show-ul este "original"cati dintre ei crezi ca au auzit de franciza got talent sau de Simon Cowell?
LE: si ce noi suntem mai buni ca ceilalti? atata timp cat ideea e fantastica si lumea o aprecieaza, situatia e win-win.
LE2: doar mie mi se pare sau Mihai Petre incearca sa-i copieze stilul lui simon![]()
![]()
Evident, din moment ce mulți �ncă urmăresc serialele 0TV cred că �n momentul de față trăiesc pentru "Rom�nii au talent!" și cel mai probabil numără zilele, orele p�nă la următoarea difuzare, ahaha!
Pe mine ma seaca reclamele de la ProTV... Parca exista o lege data de CNA prin care era limitat spatiul de publicitate... Fara suparare, dar in ultima emisiune au tinut mai mult reclamele decat show-ul in sine. A fost deprimant...
Singura lege data de CNA in legatura cu asta, e ca un moment publicitar sa nu depaseasca 12 minute...
Chestia cu reclamele este dedicată marei majorități, pauză de aprovizionare cu semințe, g�ndește liber!
Minoritatea (nem�ncătoare de semințe) este stresată de publicitatea exagerată, logica!
@Andrew: Si mie mi s-a parut ca Mihai Petre incearca sa-l copieze pe Simon. Adica sa fie cat mai antipatic posibil.
Eu sunt sigur ca nu se va supara nimeni atata timp cat vom copia ideile bune de pe aceasta lume si le vom transpune in societatea noastra pentru a crea una cat de cat functionala, care desigur, va avea reverberatii si in evenimentele culturale sau de divertisment. Oricum trupa DFC si mai ales copilul acela.. au fost uimitori.. de fapt eu credeam ca talentul lui este sa imite, nicidecum sa cante asa.. extraordinar de minunat!
E evident formatul emisiunii. Tipa in mijloc, ala bun in stanga si ala rau in dreapta, astea-s rolurile. Niciodata in acest format de emisiune (si mai e si x factor) n-o sa vezi tipa stand in locul din dreapta, de exemplu. Sau daca printr-o minune va sta acolo, sigur va fi rea![]()
Bookmarks