Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 550

Thread: Romanii au talent!

1. #41 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    dar nu suntem singurii care au imprumutat conceptul de la britain's got talent Got Talent - Wikipedia, the free encyclopedia
    Știu, ceea ce amplifică situația, eu sunt fericit că cel puțin am �mprumutat ceva comestibil. Asta cu "dar nu suntem singurii care au imprumutat conceptul" �mi trezește amintiri: "mama, dar nu sunt singurul care a luat 3 astăzi la matematică, so chill!"

2. #42 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    in plus pentru multi romani, show-ul este "original" cati dintre ei crezi ca au auzit de franciza got talent sau de Simon Cowell?

LE: si ce noi suntem mai buni ca ceilalti? atata timp cat ideea e fantastica si lumea o aprecieaza, situatia e win-win.

LE2: doar mie mi se pare sau Mihai Petre incearca sa-i copieze stilul lui simon

3. #43 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Evident, din moment ce mulți �ncă urmăresc serialele 0TV cred că �n momentul de față trăiesc pentru "Rom�nii au talent!" și cel mai probabil numără zilele, orele p�nă la următoarea difuzare, ahaha!

4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine ma seaca reclamele de la ProTV... Parca exista o lege data de CNA prin care era limitat spatiul de publicitate... Fara suparare, dar in ultima emisiune au tinut mai mult reclamele decat show-ul in sine. A fost deprimant...

5. #45 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Singura lege data de CNA in legatura cu asta, e ca un moment publicitar sa nu depaseasca 12 minute...

6. #46 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Chestia cu reclamele este dedicată marei majorități, pauză de aprovizionare cu semințe, g�ndește liber!

Minoritatea (nem�ncătoare de semințe) este stresată de publicitatea exagerată, logica!

7. #47 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    @Andrew: Si mie mi s-a parut ca Mihai Petre incearca sa-l copieze pe Simon. Adica sa fie cat mai antipatic posibil.

8. #48 SP
    Junior Member schultzy's Avatar
    Eu sunt sigur ca nu se va supara nimeni atata timp cat vom copia ideile bune de pe aceasta lume si le vom transpune in societatea noastra pentru a crea una cat de cat functionala, care desigur, va avea reverberatii si in evenimentele culturale sau de divertisment. Oricum trupa DFC si mai ales copilul acela.. au fost uimitori.. de fapt eu credeam ca talentul lui este sa imite, nicidecum sa cante asa.. extraordinar de minunat!

9. #49 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    @Andrew: Si mie mi s-a parut ca Mihai Petre incearca sa-l copieze pe Simon. Adica sa fie cat mai antipatic posibil.
    Mihai Petre = Stefan Banica Jr. in Dansez pt Tine = Simon = Andrei Gheorge in Lantul Slabiciunilor

10. #50 SP
    Member viezure's Avatar
    E evident formatul emisiunii. Tipa in mijloc, ala bun in stanga si ala rau in dreapta, astea-s rolurile. Niciodata in acest format de emisiune (si mai e si x factor) n-o sa vezi tipa stand in locul din dreapta, de exemplu. Sau daca printr-o minune va sta acolo, sigur va fi rea

11. #51 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Mihai Petre = Stefan Banica Jr. in Dansez pt Tine = Simon = Andrei Gheorge in Lantul Slabiciunilor
    Mihai Petre este asa si in viata de zi cu zi.Am facut 6 ani de dans sportiv si am avut ocazia sa il am ca si arbitru si se comporta exact ca in "Romanii au talent"...pur si simplu asta este stilul sau.

12. #52 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Nimeni nu il poate copia pe Simon Cowell .

13. #53 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Andrei Gheorghe era chiar funny somehow in Lantul Slabiciunilor. In rest, nu-i suport pe niciunul din ceilalti mentionati.

14. #54 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Incepe episodul 2!

15. #55 SP
    UberDude Honord's Avatar
    MW2 MP Meniu SoundTrack cand a batut ala cuie cu mana )))

16. #56 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Pregati-va ca apare RC-ST cu maica-sa...

17. #57 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Dacă aia chiar e mă-sa �mi pare chiar rău pentru el

18. #58 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Mor de nerabdare sa-l vad pe RC-ST

19. #59 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Vreau si eu un cocktail!

20. #60 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Sunt singuru care a auzit melodia din meniul MP-ului din MW2 in timp ce batea ala cuie?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast