da.. un pic mai de ansamblu ca sa-mi dau seama cat de mare e :D
aia vroiam
Printable View
da.. un pic mai de ansamblu ca sa-mi dau seama cat de mare e :D
aia vroiam
My bad. Numai la asta nu ma gandeam... Am revenit cu poze. Dimensiunea standard de carte de credit.
De acestea ce ziceti ? :D
:cheerjump:=D>=D>=D>:cheerjump:
vesti noi:
Quote:
Din 29 septembrie 2011, colectia “Masini de Legenda” de la Deagostini va fi disponibila in toate localitatile din Romania !
in total or sa fie 100 de numere, care vor apare din 2 in 2 saptamani.
Chiar imi faceau cu ociu niste machete de pe un forum facute de Autoart si Norev, da plange buzunarul :)).
In memoria timpului cand faceam colectie de masini (acum sunt intr-o cutie, puse dupa usa :-< cam 60 de machete 1:43 ), o sa iau primul numar sa vad cat de multe detalii are.
P.S. Daca doriti, o sa revin si cu niste poze din fosta colectie, ce parca cere sa fie reinviata
Dacia 1300 a aparut la tarabe cu 11,90 RON. Arata foarte bine, dar nu am desigilat-o.
Mi-am luat si eu primul numar.E foarte detaliata Dacia.
...vă dau eu tot machetuțe.
Cred ca e singura Dacia.
In primul post mai e o imagine cu Dacia 1310. Poate o sa apara si ea intr-un numar viitor.
Exista pe forum oare un thread pentru colectionarii de machete auto? Daca nu, ce ziceti, facem unul?
Nu este un thread special ptr machetele auto.
Eu zic sa facem unulB-).
off: http://www.consolegames.ro/forum/f38...-machete-auto/ pentru toti cei pasionati de machete auto, sper ca l-am pozitionat bine, e primul thread deschis.
Aceasta revista se gaseste in chioscuri ?
Da.
Pe la ce chioscuri/magazine ati mai vazut? Ca nu am mai gasit pe nicaieri revista.
Eu am vazut chiar astazi la niste chioscuri de la Universitate.
Merci, am gasit aseara la universitate, dupa ce am fost pe la 20 de chioscuri initial.
Mai aveau reviste la chioscul de dupa statia universitate (catre cismigiu).
Numarul 2 vine cu aro sau trabant?
Aro.