,,urmatoarea parca vad ca o iau direct cu pana sau zgariata cu surubul in parcare,,
=))=))
Parca din ce in ce mai mult incepe sa scada calitatea :-?
Printable View
,,urmatoarea parca vad ca o iau direct cu pana sau zgariata cu surubul in parcare,,
=))=))
Parca din ce in ce mai mult incepe sa scada calitatea :-?
Da, are bara putin stramba, dar speram ca se va putea remedia acasa. Ei bine, nu prea am avut cum. Sincer, comparativ cu ARO, 1100le asta mi se pare chiar decent. Masina este solida, cu liniile bine facute si fara probleme mari de tipar. La fel si Volga.
Nu sunt cele mai detaliate si mi se par chiar scumpe pentru calitatea oferita dar este o colectie mai inedita pe care nu o gasesti pe toate drumurile.
@ pana: la Volga am gasit cateva machete care nu aveau cauciucuri deloc...
Oare mai este cu dacia 1300 ? Sau s-au scos de pe piata cele care au ramas ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
suni la nr (021) 4010888 si spui ce numar anterior doresti.
O sa apara si Oltcit, 1/43 Romania Car OLTCIT CLUB green | eBay
Fain, daca iese si Oltcit, mi-am luat si eu ieri Dacia 1100, am stat s-o studiez 1 minut la chioscul de presa, e facuta binisor ( au renuntat de tot la oglinzi :)) ).Numarul anterior cu Volga nu mi-a placut :D
Numarul de saptamana asta mi se pare cel mai penibil.
* vopseaua are defecte pe majoritatea modelelor
* farurile nu prea erau pe multe machete
* stopurile nu stateau drepte si se rup usor (am incercat sa il indrept, fara forta mare si am ramas cu el in mana)
Da, nu arata prea bine. Si iar nu are geamuri in fata. Totusi l-am luat si pe asta, in amintirea anilor in care pe strada mea zacea un astfel de exemplar :D
Cateva poze cu masiniile care au aparut (revin cu pozele )
Si masina wartburg 312 normal antena era pe capota din fata nu pe ariapa din stanga.
Vad ca incepe sa scada rau de tot din calitate.
Scuze de dublu post dar pot pune numai 20 de poze per post
Are cineva idee ce masina va veni in nr 7,si cand va aparea acest numar?
LE : nr 7 lada 1500 asta va fin in nr 7
apare miercurea viitoare, pe 21.
eu sunt abonat si ma intrebam daca gasesc o lista cu viitoarele numere dar nu am reusit. stie cineva? va multumesc
Ok am inteles eu spuneam de antena ca pe masina prezentata in revista apare antena amplasata in alt loc.
Stie cineva ce model este in numarul din 21 decembrie?
Lada 1500
Mi-a placut mult cum arata si mi-o doream in colectie :D
Numarul 8 cu ce macheta va veni?