Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 158 of 251 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast
Results 3,141 to 3,160 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #3141 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Can't. Quit. Facebook.

2. #3142 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Trebuie sa mergi in zece mii de locuri ca sa te inscrii undeva.Romania asta...

3. #3143 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Ma enerveaza ca nu apuc sa vad Grecia nici vara asta. Vreau sa stau 7 zile fara romania.

4. #3144 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Hai cu noi in Cehia la Brutal Assault! Lasa Grecia si alte prostii...

Mai avem un loc liber

5. #3145 SP
    Member Florix09's Avatar
    Fetele .....
    Băăăăă...cum sa mi spuna ea mie '' Maine vreau sa ne vedem pt ca vreau sa-mi dau seama daca insemni ceva pt mine sau nu. ''
    Nici nu stiu ce sa fac.. daca ma duc cred ca ma enervez si fac urat
    N am sa inteleg niciodata fetele ! ;(

6. #3146 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Cocalarii de pe FB, pentru ca vor sa para ceea ce nu sunt... isi pun poze cu masinile altora "hai frate nu ma lasi si pe mine sa fac o poza sa dau bine pe FB" sau cu telefoanele altora, etc... ma enerveaza la culme

7. #3147 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta e nimic. Am fost de curand adaugat intr-un grup: Schimb de like-uri. Erau mii de oameni in grupul ala

8. #3148 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu rade de grupurile alea, cunosc firme care platesc oameni sa le stranga like-uri (pe bani grei), iar aceastia apeleaza la multe din grupurile alea .
    O prietena a strans si 1000 intr-o zi. Nu-i de glumit

9. #3149 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    si ce fac cu like-urile alea?

10. #3150 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Tantarii...

Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Cocalarii de pe FB, pentru ca vor sa para ceea ce nu sunt... isi pun poze cu masinile altora "hai frate nu ma lasi si pe mine sa fac o poza sa dau bine pe FB" sau cu telefoanele altora, etc... ma enerveaza la culme
    ....e un pleonasm pe aici pe undeva.....

11. #3151 SP
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    si ce fac cu like-urile alea?
    In primul rand ca apari mai repede cand cineva cauta ceva asemanator sferei de interes pe care o reprezinti. Si in al 2-lea rand, e ca o moneda de "incredere", sunt mai multe sanse sa cumperi ceva de la o firma care are 10.000 de like-uri decat de la o firma care are 100.

12. #3152 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    Fetele .....
    Băăăăă...cum sa mi spuna ea mie '' Maine vreau sa ne vedem pt ca vreau sa-mi dau seama daca insemni ceva pt mine sau nu. ''
    Nici nu stiu ce sa fac.. daca ma duc cred ca ma enervez si fac urat
    N am sa inteleg niciodata fetele ! ;(
    Cand te enerveaza o femei nu e nevoie sa "faci urat". Este mult mai satisfacator sa fi sarcastic sa o tachinezi cu glume cu subinteles si sa o faci sa se simta nesigura.
    Ai incredere in mine, am vazut multe filme si stiu ce zic.

13. #3153 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Ai incredere in mine, am vazut multe filme si stiu ce zic.

14. #3154 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Filme

15. #3155 SP
    Filme

16. #3156 SP
    Member Buyk's Avatar
    Ma enerveaza ca mai este cale lunga pana la lansarea lui PS4 , mi-am vandut placa video din PC ca sa pot achizitiona noua consola si acum ma uit pe pereti , numar zilele pentru ca nu am pe ce sa ma joc !

17. #3157 SP
    De ce ai vandut-o de pe-acum? Sunt sanse mari sa cheltui oricum banii aia pana apare PS4

18. #3158 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Filmele fac parte din fisa postului meu ... :-)

---------- Post added 19-07-2013 at 22:12 ----------

Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Ma enerveaza ca mai este cale lunga pana la lansarea lui PS4 , mi-am vandut placa video din PC ca sa pot achizitiona noua consola si acum ma uit pe pereti , numar zilele pentru ca nu am pe ce sa ma joc !
    Mereu poti juca WOW sau CS.

19. #3159 SP
    Member Buyk's Avatar

Arrow

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    De ce ai vandut-o de pe-acum? Sunt sanse mari sa cheltui oricum banii aia pana apare PS4
    Pai am vandut-o ca am gasit un cumparator pe moment , ce oferea un pret decent si plus de asta pana in iarna ii scadea valoarea , nu cheltui nimic orice ar fi , nu intru in ei , sunt pusi deoparte

Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Filmele fac parte din fisa postului meu ... :-)

---------- Post added 19-07-2013 at 22:12 ----------

Mereu poti juca WOW sau CS.
    Indeed CS , bine ca mi-ai adus aminte ! Old times , good times

20. #3160 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    ...Am "backlog-ul" de 150+ jocuri si nu am niciun chef sa joc vreunu.Sunt singurul care are "starea" asta cateodata ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 251 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast